Van baby naar puber: Mijn meisje is 10!

Mijn kleine meisje,  mijn baby. Het meisje die van mij een moeder heeft gemaakt. Dat meisje is nu 10.

FB IMG 1474441203771 - Van baby naar puber: Mijn meisje is 10!Keira aborteren

Ze zou het niet redden. We moesten nadenken over een miskraam opwekken, want ze zou niet levensvatbaar zijn. Gelukkig voelde ik dat het niet waar kon zijn en heb een uitgebreide echo laten doen. Daar liet zij zien dat het een levendige baby was met alles erop en eraan. Dat alles gewoon goed werkte en er niets aan de hand was.

Ze zou wel wat vroeger komen,  maar dat was ok. Ze kwam 2 weken te laat. Met tangen en een zuignap is ze na een bevalling van 16 uur ter wereld gekomen in Ibiza. Met 10 tenen en 11 vingers. De elfde vinger was al snel verwijderd.

Na een half uur keek ze de wereld al nieuwgierig rond met haar grote ogen. Ze sliep als een engeltje en was het toonbeeld van een ideale baby. Ook was ze met 2 jaar al helemaal zindelijk.

Keira als meisje

De nieuwsgierigheid is altijd gebleven, en ze zit nog steeds in de “waarom” fase. Ze vraagt alles,  wil alles weten,  en weet daarom ook erg veel.

Ze is spontaan,  lief en heel zorgzaam. Ze is opmerkzaam en heeft een ontzettend goed oog voor detail. Ze onthoud alles wat je zegt,  behalve als het haar niet zint. Ze is mooi,  slim en heeft leuke vriendinnen.

Ze is nu 10, bewust van haar uiterlijk en wat ze kan bereiken met haar woorden. Haar kleding word altijd zorgvuldig door haar uitgezocht en spendeert uren aan een hut voor haar kleine zusje.
De puberteit loert om de hoek en daar is ze nog niet blij mee, al kijkt ze wel uit naar wat je allemaal mag als ze later groot is.

Ze heeft een geweldige humor en een harde aanstekelijke lach.

Ik heb nooit geweten hoeveel je van iemand kon houden tot ik haar voelde schoppen in mijn buik. En elke dag word het weer ietsje meer.

GEFELICITEERD!!!

Mijn meisje is nu 10. Op naar de volgende etappe in haar leven..

Gefeliciteerd mijn allerliefste! Blijf je unieke zelf, en laat je niet gek maken!! Te quiero mucho!!2764 - Van baby naar puber: Mijn meisje is 10!


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love

3 comments on “Van baby naar puber: Mijn meisje is 10!

  1. Wat een mooi stukje tekst echt! Gefeliciteerd met je mooie, grote meid!

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: