Back to School!

schooltassen

Nog een paar weken en dan is het eindelijk zomervakantie! Tijd om te relaxen, maar ook tijd om vast alles in te slaan voor het nieuwe schooljaar! 

Back to school: wat heb je nodig?

Het ligt er natuurlijk aan welk jaar je kind zit, maar agenda’s zijn natuurlijk super belangrijk! Zelfs als ze nog op de lagere school zitten, zo kunnen ze hun playdates, afspraakjes, sporten en schoolreisjes bijvoorbeeld erin zetten. Keira zet er bijvoorbeeld ook in wanneer er een nieuwe vlog van Beautynezz of een leuke film komt bijvoorbeeld. De Action  en de HEMA hebben trouwens ook een erg leuke collectie!

schoolagenda2016 2017 1024x512 - Back to School!

De pen!

Ik heb begrepen dat op de meeste scholen nu alles digitaal gaat. Maar op deze school heb je nog gewoon een vulpen nodig om te schrijven. Wist je trouwens dat schrijven met een vulpen relaxend werkt op je hersenen, en dat je de motoriek verfijnd?

rozevulpen 1024x1024 - Back to School!

Lekker wiebelen

Gelukkig hoef je op veel scholen niet meer stokstijf stil te zitten. Je mag gewoon wiebelen, het is immers bewezen dat heel drukke kinderen daardoor beter kunnen concentreren, en dus beter leren. Je kunt denken aan een wiebelkussen, een elastiek om de stoel, en uiteraard mag ook de koptelefoon niet ontbreken voor een betere concentratie. Even het klasvolume omlaag, en rustig je werkje doen.

wiebelenindeklas 1024x1024 - Back to School!

De schooltas!

Misschien wel het belangrijkste voor de gemiddelde puber. Je zet er namelijk je hele imago mee op het spel. Wij mochten er allemaal 1 uitzoeken bij Duifhuizen.

06100149 e1465902695236 1024x576 - Back to School!
Zo kozen we voor Miya een heel schattig tasje uit in de vorm van een hondje van het merk Okiedog. Van een hard materiaal, dus kan goed tegen een stootje. Haar stuk fruit en een schoon kledingsetje passen er perfect in voor naar de PSZ.
06080081 576x1024 - Back to School!
Keira was meteen verliefd op deze tas van Urban Junk. Ze is dol op alles in de shopkin stijl, dus die was verkocht. Er zit ruimte genoeg in voor haar lunch, tablet/laptop, drinken en gym spullen bijvoorbeeld. Ook een fijn vakje voor haar mobieltje en fietssleutels.
06080080 576x1024 - Back to School!
Op de woensdag hebben ze hier korte dag, dan is zo een grote tas meesjouwen helemaal niet nodig. Je kunt hier je broodzakje indoen, en een flesje drinken. Het is ook een handig tasje als ze lekker naar de film gaan bijvoorbeeld, zo kunnen ze alles veilig bij ze houden. Deze tas is van Eastpak.

We hebben de schooltassen allemaal op de Back to school  pagina gevonden van Duifhuizen.

De lunchbox

Deze boxjes van mymepal hebben wij standaard in huis, zo fijn en onbreekbaar. De Radbag (paarse) hebben we een tijdje geleden besteld, super handig! De shopkins staat op de wishlist van Keira dit jaar. lunchbox 1024x1024 - Back to School!

De fles!

Je hebt vast wel gemerkt dat de meeste anti lek flessen, heel simpel wel gewoon lekken. Of misschien bedoelen ze dat ze niet lekken als je drinkt? Maar ze lekken iig wel in je schooltas. Heel vervelend! Deze van Doppler, Nike en Crocodile Creek lekken iig niet!flessen 1024x1024 - Back to School!

Het leek mij handig dit artikel nu te plaatsen, dan kun je er vast mee aan de slag, en de hele vakantie niet meer aan school denken!

Fijne vakantie alvast!


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 
Spread the love

2 comments on “Back to School!

  1. Vind de tas van Keira het allerleukste (en dochterlief van drie jaar is het daar ook helemaal mee eens!)

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: