Outfit voor de eerste dag van school!

Met een bijna puber meisje komen bijna puber acties. Zo is de outfit voor de eerste dag van school natuurlijk ontzettend belangrijk.

Help wat moet ik aan!

Gelukkig is haar mama een blogger, en kon zij een fantastische nieuwe outfit uitzoeken bij Jeans Centre. Ze hebben daar een hele leuke tiener lijn, en dus ideaal voor Keira met haar lange benen. Zij is bijna 11, en nu al 1.56cm. Daar komt bij dat ze ook nog eens heel slank is, en dus het recept voor geen kleding kunnen vinden die past zoals zij dat wil.

Jeans Centre

Heel eerlijk waren wij er nog nooit echt binnengelopen, meer omdat ik heel weinig jeans draag, en wij niet wisten dat ze daar ook tienerkleding verkopen. Ze hebben verschillende vestigingen met tienerkleding in de winkel. Maar als jouw vestiging het niet heeft, kun je dus in de winkel op een enorm scherm je kleding uitzoeken. Dit wordt dan netjes naar de winkel gebracht, en kun je gewoon lekker passen.

Met kinderen op de groei, is dit de ideale manier om toch online te bestellen. je kunt ook thuis bestellen dan in de winkel passen bijvoorbeeld. Ik vind het heel erg handig.

De outfit voor de eerste dag van school

Haar outfit voor de eerste dag van school moest in het zwart. Omdat ze eigenlijk geen zin had om te gaan. Het moest wel helemaal cool, want je wilt de eerste dag toch wel een goede indruk maken.

Keira droeg een zwart t shirt met open schouders. Het t-shirt was in de sale dus maar €10,00. Haar jeans was ook zwart. Bij de knieën gescheurd, want dat moeten al haar broeken hebben op het moment. De Garcia jeans waren €29,99.  

Wat erg belangrijk is voor Keira is dat al het materiaal zacht is. Er mogen geen harde labels in zitten, of harde garen. Niks mag kriebelen of ergens prikken. Zo zijn we dus altijd wel even aan het passen, want ze moet de materiaal echt aaien, en bewegen en van alles, om te kijken of het wel goed zit. Gelukkig was dat hier allemaal prima.

De outfit van Eline is precies het tegenovergestelde van Keira. In lichte kleuren, maar wel nog steeds zachte stofjes. Het shirt is Jeans Centre en de broek heeft ze uit een vintage winkel.

Toch vast kijken voor de winter

Ik hoop een beetje op een mooie nazomer, maar soms lijkt het wel of het al herfst is. Vast kijken voor een winterjas was dus geen overbodige luxe. Ze wilde vorig jaar geen andere jas dragen dan haar Cars jas. Die was warm, zat altijd goed, en precies de juiste lengtes van de mouwen en de onderkant van de jas.

Dit jaar moest het dus weer een Cars jas worden. Ik ben bang dat ze inmiddels wel uit de jas van vorig seizoen is gegroeid. Ze heeft nu bijna hetzelfde model uitgekozen maar dan meer in ski jas materiaal, want dat is nog zachter.

Wat vind jij van haar “Back to school” outfit van Jeans Centre?


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  

18 gedachten over “Outfit voor de eerste dag van school!”

  1. Leuke outfits! Het komt wel goed op die eerste schooldag. Ik kan me overigens van mezelf niet herinneren dat ik me daar druk om maakte… Haha…. Zal best wel hoor, herinner het me alleen niet. Ik kreeg iig niet speciaal kleren ervoor. 🙂

  2. Mooie meiden zeg! Ben zelf een jongens mama dus ben soms wel jaloers dat ik nooit van die meiden outfits kan scoren. Eerste schooldag wordt in ieder geval een succes!

  3. Precies het outfit wat mijn dochter ook zou kiezen! Die houdt ook erg van blote schouders en gescheurde spijkerbroeken

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: