Back to school: Shoplog!

olliewood kixx online

Voor hoe vaak ik shop, zou ik best meer shoplogs mogen plaatsen. Maar meestal vergeet ik het, en is alles alweer vies en gebruikt. We hebben schoolspullen en nieuwe kleding geshopt. Kijk je mee?

Met Keira zijn we naar Huis Kernhem geweest hier in Ede. Dat is een prachtige locatie, en daar ga ik hoogstwaarschijnlijk volgend jaar ook trouwen!

Haar jurkje is van kixx-online en die is nu met het mooie weer leuk om zo te dragen, maar straks als het weer afkoelt past hij prima met een legging en een warm vest.

Het detail in de rug vonden wij allebei echt erg leuk, geeft het net wat extra.

De roze gympen zijn stiekem heelies. Handig voor de lange gangen op school. Er zit dus een wieltje in de hiel, die kun je uitschuiven en weer inklikken. Deze gympen geven ook disco lichtjes als je loopt of rijd. Ze waren 27.99 bij de Big Discounter!

Miya is echt dol op dieren, en voor haar eerste schooldag (ok, peuterspeelzaal dag) zocht ze dit roze shirtje met papegaai uit.  Leuk detail is dat de vleugels mee wapperen. Het broekje is van de Zeeman uit de 2015 collectie.

Hier heeft Keira een legging en shirt aan uit de meisjes collectie van Kixx-Online. Echt een hele uitgebreide fijne winkel

Stiekem al een beetje blaren op haar voeten van de schoenen, we zijn dus ook maar weer snel naar huis gegaan. Ik raad je wel aan om er eerst een beetje bij te blijven, want ze vallen veel in het begin!

Voor school heeft ze fijnschrijvers en vulpennen nodig. De vulpennen heb ik niet kunnen vinden, dus tips zijn welkom! Deze fijnschrijvers zijn van de HEMA. De HEMA heeft een super Back to School collectie met heel veel mogelijkheden om je schoolspullen een beetje te pimpen. Zo ben je dan toch origineel.

Ontbijt is bij ons super belangrijk. we staan er extra vroeg voor op. Kinderen leren en functioneren ook beter met een ontbijtje. Keira eet het liefst muesli met yoghurt en een beetje honing. Deze prinsessen muesli komt bij MyMuesli vandaan. Je kunt daar helemaal je eigen muesli samen stellen, en zelf dus bepalen wat je er allemaal wel en niet in wilt. je hebt de keuze uit maar liefst 80 ingrediënten!
Is bij jullie de school al begonnen?


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  

2 thoughts on “Back to school: Shoplog!

  1. Wat een leuke kleding en spulletjes! Heel herkenbaar hoor, elke keer denk ik “nu ga ik een shoplog plaatsen” maar voor ik het weet ben ik het allang al weer vergeten!

Comments are closed.