Close

Back to school!

We zitten alweer in augustus, en voor veel begint volgende week de school alweer. Wij hebben nog 3 weken te gaan, maar helaas is dan de zomer alweer voorbij. Laten we dus maar beginnen met wat tips om het allemaal soepel te laten verlopen, en gewoon een lekker vette winactie.

Back to school tips

Heerlijk uitgerust, gespeeld, verveeld, en bovenal bijna geen ritme. Voor de meesten van ons betekend dat drama de eerste weken van school. Om dat wat makkelijker te laten verlopen, kun je een week voor de school begint al de tijden afbouwen. Steeds iets vroeger naar bed, wat eerder opstaan, en iets van een routine inbouwen.

Heeft jouw kind wat moeite met leren, dan kun jij hem nu helpen met wat ze moeilijk vinden, of wat lees lesjes samen doen. Wij doen samen bijvoorbeeld Squla – meer daarover volgende week! – een echte aanrader. Ook gewoon leuk als extra, als ze toch achter de computer zitten.

Samen schoolspullen uitzoeken, denk aan tassen of etuis bijvoorbeeld.

Ook broodtrommels zijn misschien weer aan vervanging toe. Wij gebruiken sinds Keira op school zit altijd broodtrommels van Rosti Mepal. Ik heb tussendoor andere geprobeerd, maar gaan altijd stuk. Deze zijn gewoon echt heel fijn, en kunnen tegen een stootje. Aankomend school seizoen word het een trommeltje van Violetta. Nieuw in de collectie dit jaar. Je kunt best langer dan 1 schooljaar met een broodtrommel doen, maar vond ze vroeger prinsessen leuk, nu moet het toch wat stoerder.De broodtrommels en schoolbekers sluiten goed af, zijn makkelijk schoon te maken en kunnen tegen een stootje. Hele generaties kinderen hebben hun eten en drinken al mee naar school genomen met een lunchbox van Rosti Mepal, net als ik vroeger.

backtoschool
Lunch setje van Rosti Mepal, schooltas van Intertoys, etui van VD, fietsslingers en sleutelhanger van de HEMA en meloentas van kleertjes.com

WIN WIN WIN

Gaat jou kleinste voor het eerst naar school? Of de Peuterspeelzaal? Dan mag ik het allerliefste setje weggeven van Rosti Mepal!! Met de schattige Woezel&Pip! De fles is mega handig als je kindje nog moeite heeft met een beker, maar ook mijn oudste vind de flessen gewoon nog heel erg fijn. En heel eerlijk, ik zelf ook. Drinkt gewoon wat lekkerder weg. De lunchbox is van stevig kunststof, en zit goed vast. Maar dan toch makkelijk te openen. Ook voor de kleine vingertjes. Een heel fijn nieuw begin van het schooljaar.rostimepal

En om het helemaal af te maken kun je ook nog eens de handige Ronde naamstickers van Goedgemerkt winnen. De ronde naamstickers kleven op elk schoon, vlak en droog oppervlak. Onmisbaar op kinderdagverblijf of crèche, maar ook handig op school en kamp. Ideaal bijvoorbeeld op het broodtrommeltje.

De kenmerken van www.goedgemerkt.nl op een rijtje:
 Vinyl plaklabels in vrolijke kleuren en verschillende formaten
 Alle labels zijn te personaliseren; vul de naam en tekst in, kies het lettertype en eigen merkje
 Vaatwasser-, magnetron- bestendig
 Makkelijk in gebruik: opplakken en klaar!
 Eenvoudig via internet te bestellen en vier dagen later in huisgoedgemerkt

Je krijgt met de Kortingscode: GGPPP15 10% korting op de ronde stickers! 

DOE MEE!

Wil jij kans maken op de super stevige en lieve set van Woezel&Pip of op de handige stickers van Goedgemerkt? Deel dan dit bericht op social media, en tag mij zodat ik het terug kan vinden:)

Voor meer kans kun je volgen of hier reageren 🙂

Facebook.com/pinkpress
Twitter.com/pinkpress_mommy
Instagram.com/mommylovespink
Pinterest/pinkpress
https://plus.google.com/+PinkPressJudith


Ook bij de Poldermama loopt de sticker win actie, dus ik zou lekker bij beide proberen! Zij doet ook mee met de mamachallenge zomereditie 2015.

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

5 thoughts on “Back to school!

  1. Superleuk, ik volg je op FB, G+ en twitter. Heb het berichtje ook op twitter gedeeld want ik wil het setje van Woezel en Pip graag winnen voor mijn peutertje.

  2. Oh super handig ja , aangezien hier de broodtrommels geregeld hoor vallen enzo. Mijn dochters nemen ze ook mee naar de gastouder want bij de peuterspeelzaal hoeft ze niks mee te nemen. En ook als we een dagje weg gaan, gaat het trommeltje vaak mee hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang