Close

Back to the Future..( 40-20)

40 is de nieuwe 20 hoor je overal. Ik kan je 1 ding zeggen, dat mag wat mij betreft gestolen worden. Daar zit ik serieus niet op te wachten. Ik weet niet hoe het met jou zit. Afgelopen week heb ik met mijn kleine man al de 3 delen van Back to the Future gekeken. Voor hem was het de eerste keer, geweldig vond hij het.

40 de nieuwe 20Op een gegeven moment vroeg hij: “Mama, hoe oud was jij in 1985?”. Ik antwoordde dat ik  10 jaar was toen het eerste deel van de film uitkwam. ” Wow mamsie, dan ben jij dus nu al heel oud”. In de ogen van een 7 jarige ben je als moeder van 40 inderdaad heel oud. 8 maart ben ik 40 geworden, het is wel een mijlpaal hoor. Maar het is meer dan prima, ik voel me zoveel beter dan toen ik 20 was.

Mijn top 5 van 20 naar 40:

  1. Dag onzekerheid over je uiterlijk.
  2. Dag druk maken om onbenullige dingen.
  3. Zoveel mogelijk “vrienden” om je heen.
  4. Dag druk maken om wat anderen van je vinden.
  5. Dag bang zijn dat je alleen achterblijft.

Nu ik dit zo opschrijf, besef ik dat het zelfs een top 20 kan worden. Ik denk als Dr Emmet Brown nu voor mijn neus zou staan, en of ik interesse zou hebben om terug te gaan naar 1995. Wat zou ik dan doen?. Ene kant denk ik, ik ga mee en zou een dikke schop geven aan mijn 20 jarige ik. Andere kant het heeft me wel gemaakt hoe ik nu ben, omdat ik nu juist weet wat ik wel wil en niet.

Enne hoe leuk is dit. Samen met zoonlief naar de bios. Jongen van nog geen 18 aan de balie, vraagt of ik een OV jaarkaart bij me heb voor de korting. BAM kijk dat is nou leuk he op je 40e, totdat je zoontje je weer wakker schudt en antwoordt: “Mijn mama is al 40 hoor”..

Wat is jouw top 5?

 

 

About Linda

2 thoughts on “Back to the Future..( 40-20)

  1. Heel goed dat je er klaar voor bent! Het is echt een ommekeer zo heb ik het ervaren. En ja kids zijn lekker eerlijk ?

  2. o heerlijk die eerlijkheid van de kinderen. Zou ook geen 20 meer willen zijn. Maar 40? Nog 2 jaar en dan mag ik, en dan vind ik het helemaal prima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang