Close

Badmode 2019 | Wat trekken we aan naar het zwembad en het strand?

De badmode van 2019 is sexy en sportief. Voor de curvy dames maar ook de skinny vrouwen. Dat zwemmen fantastisch voor je lijf is mag een gegeven zijn, maar je moet natuurlijk eerst het water in!

Zwemmen is fantastisch voor het lichaam

Wist je dat je met een beetje zwemmen al snel 400 calorieën kwijt bent? Dus moet je nagaan als je wat sneller zwemt. Bij zwemmen gebruik je bijna al je spieren, en hierdoor is het super om je lichaam in zijn geheel te trainen. Je traint je billen, armen, benen, buik en vooral je rug en schouders gaan er al snel strakker uit zien. Het geeft echt een mooie spiervorming. Helaas is dit niet na 1x per week een uurtje zwemmen, maar alles is beter dan niets. Heb jij wel eens een zwemster gezien met een slecht lichaam?

Het is ook echt heel goed voor het lichaam als je veel moe bent, of blessures hebt waardoor je niet echt een krachtsport kunt doen. Het is veel minder belastend, zo kun je sporten zonder je zelf te veel last te bezorgen. Wist je trouwens dat je rug en billen de grootste spieren zijn in het lichaam. Als je die goed traint zullen ze je lichaam helpen meer vet te verbranden zelfs als je niet aan het sporten bent. Met een gespierde rug trek je ook sneller de michelin bandjes op je rug weg. Je taille lijkt al snel kleiner en zo de buik slanker. En dan heb je nog niet eens de buikspieren getraind. Echt een aanrader om lekker te gaan zwemmen dus!

Badmode 2019

Ga je nou baantjes trekken dan zou ik zeker een fijn zittend sportbadpak aan trekken. Het zwemt gewoon lekkerder dan een ini mini bikini. Een sportbikini zit ook heel fijn. Helemaal als je de high waisted neemt. Die staan ook weer super op het strand. Dit jaar zijn de hoog opgesneden badpakken weer aanwezig. Ze zijn er in allerlei kleuren, met of zonder opdruk. Ik zelf vind de gestreepte versie het leukst. Sylvie Meis is al regelmatig gespot in de hoog opgesneden badpakken.
Je ziet veel wit, maar pas goed op met zonnebrand. Dit gaat enorm vlekken en krijg je er niet meer uit.

Moet je met kleine kinderen rond rennen op het strand of bij het zwembad dan is een high waist bikini of een badpak vaak de handigere keuze. Mocht je toch de leuke kleine bikini’s met een touwtje aan de zijkant aan willen doe dan een dubbele knoop. Trust me.

De badpakken en bikinitopjes zijn ook dit jaar eerder hoog in de nek aangesloten in plaats van laag. Gehaakt, met een motiefje, of sportief zwart. Ze staan klassiek, maar doordat ze bij de benen vaak hoog opgesneden zijn, ook weer sexy. Ik ben er helemaal fan van!

Cover up met een mooi badpak

De badpakken die de buik wat platter doen lijken, of die de borsten een beetje vorm geven zien er allang niet meer uit als oma badpakken. Ze zijn dit jaar super stylish in beetje de fifties moviestar stijl. Klassiek maar super sexy. Ik heb bij Lascana een badpak voor een curvy figuur gespot waar je zeker de zomer mee op het strand of bij het zwembad kunt verschijnen!

Ga jij vaak zwemmen? Draag je liever een badpak of een bikini? Ik hoor het heel graag in de comments!

Judith xo

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang