Omdat de zomerse dagen zo heerlijk verspreid zijn deze zomer, halen we zelf de zomer maar in huis. De Limited Edition Banana-lijn van The Body Shop maakt alvast een goed begin. Ik verzon er een dikke vette bananen freakshake bij. Met recept!

Limited Edition Banana-lijn van The Body Shop

In het kader van het Commitment van The Body Shop “ Enrich not Exploit ”, draagt The Body Shop bij aan de bescherming van het milieu en het verminderen van afval. Zo maken ze gebruik van biologische bananenpuree die gemaakt is van bananen die de voedselindustrie niet wil gebruiken. De boeren ontvangen een eerlijke prijs en kunnen zo alsnog hun bananen verkopen.

Kijk zo gebruikt een product toch lekkerder! Het is ook nog eens 100% veganistisch. En dat vind ik zelf ook wel een fijn gevoel. Let's go bananas met de Limited Edition Banana-lijn van The Body Shop

BANANA BODY YOGURT

Ik zag de yoghurtjes van The Body Shop al voorbij komen op verschillende feeds. En ik was er heel benieuwd naar maar kom gewoon niet zo vaak in de buurt van The Body Shop. Gelukkig ga ik volgende week naar Ierland en kan ik de boel leegkopen, YAY! De yoghurt is zo lekker fris als dat je verwacht. Het trekt in binnen 15 seconden en je huid voelt super zacht. Nog beter is die heerlijke geur van bananen met kokos. Vakantie 100%

Let's go bananas met de Limited Edition Banana-lijn van The Body Shop

BANANA BODY BUTTER

Al sinds tiener ben ik helemaal verslaafd aan de body butter van The Body Shop. Ik heb er echt altijd wel 1 in huis. Ik heb een extreem droge huid, altijd al gehad, en die is zo lekker zacht. Ze zijn ook zo lekker zoet. Deze met banaan en kokos is ook weer geniaal. Hij ruikt iets minder sterk dan de yoghurt, maar nog steeds lekker.

Er is ook een douchegel of zo een heel leuk gift pakket met een etui en een douchemuts. Te vrolijk voor in de douche.bananen freakshake

Bananen freakshake

Ken je de freakshakes? Die shakes die meer op een taart lijken dan een shake? Nou door al dat bananenspul kreeg ik trek in banaan, en ik lust het niet eens. Maar sinds mijn kleintje een beetje zielig was, besloot ik hem voor haar te maken.

Dit heb je nodig:

  • verse bananen 2
  • melk (mag ook soya of een andere vegan versie zijn)
  • vanille vla
  • snoep banaantjes
  • gele snoepjes
  • mango
  • mini roze cakes met sprinkles
  • slagroom
  • ijsje
  • blender

Zo maak je de freakshake

Dit ging een stuk sneller dan ik had verwacht. Je doet 1 banaan, en een handje diepvries mango of een verse mango in de blender met melk. Ik heb de vacuum blender. Dat is echt een aanrader. Je drankjes hebben dan ook meer kleur en blijven langer houdbaar.

Pak een flink glas, en doe daar een klein laagje vla in. Daarboven op doe je de shake, en daarboven op een flink laag slagroom. In sommige winkels gebruiken ze buttercream, maar ik vind dat echt te zwaar worden. Het is al zo zoet. Op de slagroom doe je wat gele snoepjes, bananen snoepjes, een cakeje en prik er een ijsje in. Als je wilt kun je het glas ook glazuren, en daar van alles opplakken. Staat wel erg leuk!

Et Voila! Een bananen freakshake!

Nou laat die zomer maar komen!!! Hou jij van banaan? Heb je wel eens een freakshake gemaakt?

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love