Close
beachclub bries
Met mijn man een dagje weg!

Beachclub Bries in Noordwijk aan zee

De mooie dagen komen er weer aan, en dan gaan wij op zeker terug naar Beachclub Bries in Noordwijk aan Zee! Waarom? Dat lees je hieronder.

Eindelijk weer een date met mijn verloofde

Wij hebben allebei hele warme herinneringen aan Noordwijk aan Zee. Wij zijn er namelijk verloofd! Heel grappig verhaal eigenlijk want ik dacht al weken dat hij vreemdging. Hij was nooit meer thuis, en continue smoesjes en appjes die ik niet mocht zien. We hadden dat weekend samen weg al geboekt, dus ik zag het als een mooie kans om de relatie te bespreken zonder kinderen.

Op het strand zei hij verder weinig, en ik was me aan het voorbereiden op het hoge woord, en wat ik zou zeggen. Opeens moest ik stoppen en toen zei hij het: “Ik moet je wat vertellen. Ik ben niet helemaal eerlijk geweest.”. Mijn hart brak in 5 miljoen stukjes. Gelukkig voor hem ging hij op tijd op 1 knie en trok een doosje uit zijn jas.

Mijn reactie was shock, en toen iets van ik had het bijna uitgemaakt. Ik heb geloof ik nooit echt “Ja” gezegd. Maar goed, dat zat wel goed. Toen ik goed keek stond ik midden in een hart die getekend was op het strand, en toen kwam zijn vriend aanlopen met een fles champagne. Die had van veraf al foto’s gemaakt. Super romantisch dus!

De dagen dat hij weg was, had hij overigens zelf mijn ring gemaakt!

We wilden steeds al terug omdat we die avond een glaasje wijn (of 3 flessen) te veel hadden gedronken en echt nog heel weinig weten van de rest van Noordwijk, afgezien van een soort van “The Hangover” foto’s op mijn telefoon.. En nu zijn we dan eindelijk gegaan.

Beachclub Bries

Met zijn tweetjes reden wij naar Noordwijk aan Zee, en het was gelukkig een prachtige dag. We hadden gereserveerd bij Beachclub Bries en werden heel warm ontvangen. Onder een grote parasol met uitzicht op zee namen we plaats. Hoeveel ik ook van onze meiden hou, soms is het ook leuk om te eten zonder ze. Zij waren lekker met oma en de honden op stap, dus geen zorgen dat ze zielig thuis zaten.

Allebei namen we een lekker glas wijn met een grote fles Spa. Hij bestelde een Philadelphia steak sandwich met veel kaas, ik een Ceasar Salad met kip en om te delen een flinke bak met nachos. Helaas zat er zoetzure saus over heen en daar ben ik zwaar allergisch voor. Die moest ik dus overslaan.

Van allebei was het eten echt heel erg lekker, en zo om mij heen kijkend had ik wel spijt dat ik de vistoren niet had besteld. Man wat zag dat er goddelijk uit! Er is ook elke woensdag een vismarkt met allemaal verse vis en tastings, daar willen wij zeker een keer heen! Met de meiden want die zijn allebei dol op vis. Ik zag er ook best wel wat kinderen, al was het meer voor volwassenen had ik het idee. Het publiek was ook meer Wassenaar dan Zandvoort zeg maar.

De service was super vriendelijk. Het was enorm druk, dus het duurde wat langer dan normaal, maar dat hoort erbij op een warme dag aan het strand. Overigens hadden ze ook op het strand bedjes met een windscherm en een tafeltje waar je lekker kon bestellen, en zelfs slippers kon krijgen!

Noordwijk aan Zee

Na het eten zijn we nog even het strand op gelopen. Het was zulk mooi weer, dat we toch maar onze zwemkleding hebben aangedaan en zijn gaan zwemmen. We zijn echt allebei dol op het water, en pas een uur later kwamen wij er weer uit. Het was zo lekker! Had ik niet verwacht, en eerlijk ook al ik denk zo een 5 jaar niet meer in de Noordzee gezwommen.

We gingen even liggen om op te drogen, en werden 1.5 uur later wakker toen het bewolkt werd. Die slaap hadden we duidelijk nodig!

Later gingen we nog even iets drinken bij Hotel Oranje waar we verloofd zijn.

Outfits!

Ik droeg eerst een gele jurk van de HM, heel simpel, maar ideaal voor naar het strand. Later had ik een jurk aan van Vero Moda. Mijn slippers zijn Havaianas en de zonnebril is van Pearle.

Hij droeg eerst een lekker thsirt van Mc Gregor, en later 1 van zijn Olymp overhemden. Hij draagt die graag op warme dagen omdat ze ze gewoon erg luchtdoorlatend zijn. Ook zweten ze niet echt, en dat is met dit weer natuurlijk erg belangrijk.

Nog mooier van zijn overhemd is dat het vrijwel kreukvrij is. Ideaal dus voor een dagje naar het strand, en je wilt er daarna ook nog even netjes uitzien. Hij draagt hem nu ook veel naar kantoor want je bent dan luchtig gekleed, en kunt gewoon naar een zakenrelatie zonder te casual te zijn.

Lees even op overhemden.com voor meer informatie over welk overhemd je wanneer zou moeten/kunnen dragen.

Al met al een heerlijke dag, ben jij al eens bij Beachclub Bries geweest?

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

10 thoughts on “Beachclub Bries in Noordwijk aan zee

  1. Super romantisch zeg!!! Ik ben er 1 keer geweest, heerlijk plekje! Dik genieten dus. En wat een prachtige foto’s hebben jullie gemaakt!

  2. Wat leuk !! Grappig verlovingsverhaal ook, ik snap dat je helemaal overdonderd bent als precies het tegenovergestelde gebeurt van wat je eigenlijk had verwacht! Hihi ! 🙂 Genieten he, het strand. Ik ben er ook echt dol op ! x

  3. Wat een geweldig verhaal! En superlief van hem. Ik ben nog nooit bij Bries geweest. Misschien komt dat er ooit nog van. 🙂

  4. Mooie foto’s heb je gemaakt. Romantisch verlovingsverhaal ook, en tof dat je man zelf de ring heeft gemaakt. Ik kan me voorstellen dat jullie enorm hebben genoten van dit fijne uitje en het lekkere eten 🙂

  5. Nee, maar het lijkt me een hele leuke bestemming! Fijn dat Nederland ook zo veel moois te bieden heeft! Mijn zusje komt vaak in Noordwijk aan zee en ik zal haar ook eens naar deze club vragen.

  6. Wat een heerlijke dag en wat hebben jullie lekker gegeten zeg! De foto’s van jullie samen zijn ontzetten waardevol, goed bewaren!

  7. Oh, wat een héérlijk uitje! Het is zo belangrijk om tijd voor elkaar te maken, hè!
    Er straalt ‘vakantie’ van de foto’s af!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang