5 Tips voor die echte beachvibe in huis oa met houten behang!

Zijn jullie ook zo toe aan lekker weer en die sfeer van vakantie? Denk aan frisse kleuren, mooie weelderige bloemen en een dosis warmte om blij van te worden. Met de tips van vandaag haal je die beachvibe in huis.

1. Een goede basis voor de beachvibe in huis

Als je wel eens in eens strandhuisje bent geweest (of in een strandtent), dan weet je dat er een bepaalde basis is waarop de beachy vibe zich voortborduurt. Denk aan lichte kleuren, het liefst wit, en veel gebruik van natuurlijke materialen.

Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor Hout behang, wat natuurlijk heel erg dat strandgevoel geeft. Breng dit bijvoorbeeld aan op één muur en hou de rest lekker rustig. Kijk eens naar Luxe behang zoals Arte behang voor het echte WOW effect in huis.

Houten behang past in alle kamers van het huis. Het geeft een unieke sfeer. Je kunt het verticaal ophangen, maar ook bijvoorbeeld een muur horizontaal behangen. Het geeft dan echt een bungalow effect. Let er wel op dat je goede behanglijm gebruikt. Je wilt niet dat het na 3 weken alweer op de grond ligt natuurlijk.

2. Kleurgebruik

Naast wit kun je ook gaan voor allerlei zachte grijstinten. Dit combineert heel mooi met wit en straalt rust uit. Kies ook één accentkleur zodat het niet een doffe boel wordt. Een accentkleur in beach thema kan bijvoorbeeld turquoise zijn, een muur met Groen behang, maar ook allerlei andere variaties van blauw. Of wat dacht je bijvoorbeeld van geel in een zachte tint? Dit verwijst weer mooi naar de zon!Beachvibe in huis

3. Muurdecoratie

In strandhuisjes zie je altijd mooie muurdecoratie in strandthema hangen. Je kunt voor een kant en klaar item gaan, maar wanneer je zelf ergens een mooie afbeelding hebt gezien kun je die natuurlijk ook zelf laten drukken op een canvas, poster of glasplaat. Nog toepasselijker is het om een foto te laten bedrukken op hout!

4. Decoratie

Alles draait natuurlijk om decoratie, maar let daarbij wel op dat je niet te enthousiast wordt. Tegenwoordig is less is more ook in de interieurwereld van toepassing. Kies echte mooie stukken uit, die soms wat groter of duurder zijn, maar beperk je niet tot kleine hebbedingetjes. Ga bijvoorbeeld voor een mooie grote houten klok, een mooi strandpaaltje dat je in je interieur kunt verwerken of een bos toffe droogbloemen in een mooie naturel vaas. Met een goede investering kan deze decoratie jarenlang mee.

5. Geurtje

Geurkaarsen maken de sfeer voor een beachvibe in huis compleet. Wanneer het kerst is, is een appel kaneel geurkaars onmisbaar voor dat echte kerstgevoel. In de lente kiezen we voor frisse geuren en in de zomer voor zwoele en fruitige geuren. Wist je dat je ook een bepaalde sfeer kunt nastreven met een geurkaars? Zo kun je die beachvibe in huis laten terugkomen in een kaars, door te kiezen voor een aquatische geur. Klinkt wat gek, maar deze geuren laten je heerlijk wegvoeren naar dat mooie strand en de zee.Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like