Ga naar de inhoud

De Bean Boozled Challenge

Gek werd ik er van, de Bean Boozled Challenge! Ik hoorde er 1000x per dag over, dus het leek mij wel een leuk Sinterklaas cadeau. Oh mensen, wat ik heb ik mij vergist!

De Bean Boozled Challenge

Heb jij er al eens van gehoord? Ik had geen idee wat het was, tot ik dus van Keira echt moest kijken naar een challenge. Ik geef toe, ik zat niet echt op te letten. Een paar meiden die snoepjes eten.

Maar goed, voor Sinterklaas heeft ze hem gehad, en de maandag erna deed ze de challenge met haar vriendinnetje Chloe. Ik vond het heel grappig wat ze deden, maar snapte nog steeds niet echt de humor er van in. Zo vies kon het toch niet zijn?

Nou lieve mensen.. NIET DOEN!!!! Deze challenge is voor kinderen en niet voor iemand met smaakpapillen. Echt en dan werken die van mij niet eens goed volgens een test die ik ook deed om smaak tester te worden.

bean boozled challengeLaat ik eerst de challenge uitleggen. Je hebt een spinningwheel en een hele hoop jelly beans. Elke kleur heeft een andere smaak. Maar van elke kleur zijn 2 smaken. Dus bijvoorbeeld blauw kan Berry Blue of Tandpasta zijn. Zo heb je tutti frutti en stinky socks (YUM) of wat dacht je van buttered popcorn en rotten eggs? Perzik of kots? Snot of een sappige peer? Lekker chocola of eehhm honden blikvoer… Verder heb je nog vers gemaaid gras of lime en cocos of babydoekjes.

De bedoeling is dat 1 persoon aan het wiel draait, en dan de kleur die je krijgt moet je pakken. Let op, alles ligt door elkaar, en je weet dus nooit of je lekker of smerig krijgt. Je hebt daarom dus een bakje en een glas water bij je staan. Wie de minste snoepjes uitspuugt heeft gewonnen.

Bij ons bleek de grote man degene met de sterke maag, of mazzel, dat kan ook nog. Ik had in ieder niet zo een mazzel. Bij deze kan ik je vertellen dat alles echt smaakt als wat er staat. En dat gemaaid gras echt naar snoepjes proeft als je net hondenvoer in je mond hebt gehad.

Dit is BY FAR het meest smerige spel dat ik ooit gespeeld heb. Maar ik heb ook in tijden geen vreselijke pijn in mijn buik gehad van het lachen bij een spel. Deze moet je met je vrienden doen als je feestje inkakt, of met je kinderen die het gegarandeerd het leukste spel ooit vinden. Want ja, grappig is het gewoon wel, en zorgt echt voor hilarische gezichten en momenten.

Hou de smaken in gedachten en kijk dan de video hieronder… Keira is mijn held bij deze 😉

Je kunt de Bean Boozled challenge kopen bij de Jamin, Bart Smit en de Xenos.

En? Ga je het proberen?

2 reacties op “De Bean Boozled Challenge”

  1. Geweldig he, die challenges. Bodhi heeft ‘m ook op zijn vlog. Heeft ze de Doritos challenge al gedaan? Er liggen nu in de supermarkt speciale zakken met superhete chips er tussen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *