Beauty | De blogger make over | Peach eyes en donkere lippen

The make over - Beauty | De blogger make over | Peach eyes en donkere lippen

Een tijdje geleden sprak ik samen met Cassandra van Momambition.nl, Geertje van Lifesabout.nl en Josan van Goodgirlscompany.nl af om weer eens een leuke make over te doen. We hebben dus lootjes getrokken, en zo voor elkaar een nieuwe look uitgezocht.

Mijn make over!

Cassandra had mijn naam getrokken en zocht een hele andere look voor mij uit dan ik eigenlijk draag. Of misschien ook wel niet. Ik kreeg van haar een super gaaf pakket vol met maskertjes en een heerlijke eau de toilette voor in mijn tas. Daar zat ook een moodkaart bij voor een look.

Haar idee was lichte ogen en donkere lippen. Een beetje old skool. Ik vind dat op zich echt een gave look. Alleen vind ik zelf heel eerlijk dat ik te dunne lippen heb voor heel donkere lippen. Maakt ook best wat ouder. Maar voor een feestje een keer is het best wel ok.

IMG 0277 - Beauty | De blogger make over | Peach eyes en donkere lippen
Wel handig om een naturel foto bij te sluiten voor het idee 🙂

Mijn video

We hadden afgesproken om allemaal een video te doen. De video was dus helemaal mislukt. Ik heb het gepresteerd om voornamelijk het raam in plaats van mijzelf te filmen. Bij de tweede keer heb ik wel mijzelf gefilmd, maar een heel deel van de video blijft zwart. Op mijn camera doet hij het wel maar op de laptop niet. Ik geef het op, jullie hebben nog een vlog van mij tegoed!

DSC 1508 - Beauty | De blogger make over | Peach eyes en donkere lippen

De look

Wat vind je van de look? Mijn idee is om er gewoon vaker 1 te doen, gewoon om te kijken wat mij nu echt staat. Je kent toch dat je 1 bepaalde veilige look hebt die je altijd wel draagt? Misschien een tint verschil of iets rodere lippen, maar echt heel anders dan vanaf ik 30 was ofzo is het niet.

IMG 09481 - Beauty | De blogger make over | Peach eyes en donkere lippen
Het eindresultaat!

Ook vind ik het best moeilijk dat mijn oude vertrouwde foundation er niet meer uit ziet en in mijn rimpeltjes blijft hangen, tijd voor een upgrade dus. Heb jij daar ideeën voor? Tips? Ik hoor het graag!The make over 1 - Beauty | De blogger make over | Peach eyes en donkere lippen

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love

14 comments on “Beauty | De blogger make over | Peach eyes en donkere lippen

  1. Ik vind dat de look je heel goed staat!! Persoonlijk vind ik je lippen echt niet te dun voor deze lippenstift hoor 😉 Maar dat is natuurlijk smaak. Staat je iig goed.

  2. Wat een leuk idee zeg! Ik zou er zelf ook nooit voor kiezen, maar vind het je wel staan hoor!

  3. Wat een leuk idee zeg! Ben zelf niet zo’n fan van donkere lippen, maar het staat je goed!

  4. Hi Judith! Wat een geweldige naam heeft jouw blog zeg, love it! En ik ben ook 42, whaaaa! Eindelijk een blogger gevonden die net zo jong is 😉 Ik vind het je heel goed staan. Een tip voor foundation kan gewoon een kruidvat of Etosje zijn, maar ik breng het zelf altijd aan met een vochtige Beautyblender. Dat maakt het helemaal egaal en natuurlijk. Kan niet meer zonder! Liefs!

  5. die lippenstift staat erg mooi! als je een donkere lippenstift hebt is het inderdaad verstandig om je oog make-up rustig te houden. Ik vind het ook altijd fijn om lekker te experimenteren

  6. Leuk, zo’n make-over. Grappig dat iedereen heel andere kleuren kan hebben, zo’n donkere lippenstift zou mij echt niet staan met m’n lichte huid en blonde haar. Too much denk ik haha.

  7. Vind eigenlijk dat je deze look heel goed kan hebben. En op zich is met een beetje proberen niks mis, ik zit zelf best vastgeroest in een vrij neutrale make-up. Ergens prima maar soms vraag ik me af of het niet beter kan.

  8. Wat een toffe look! Volgens mij staat een bordeaux tint zonder bruine ondertoon jou ook echt mooi! 🙂

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: