Close

Beauty | Bye Bye rimpels | Mijn dag routine

Vandaag een lekker uitgebreide beauty update! Ik hou ervan dat jullie allemaal zo lekker eerlijk zijn over je rimpels, en vooral over hoe je ervan wilt. Liefst zonder prikjes. En tja, een mooie huid is gewoon wel een goed begin. Helemaal als je geen zin hebt om je elke dag vol te plamuren.

Mooi van binnen met Oenobiol

Je weet het, maar doe je het ook? Die 10 glazen water per dag, vers fruit of smoothies, genoeg groente? Lekker wat olijfolie door je eten is ook goed voor een mooie huid en haar. Gewoon op je gezicht en haar rechtstreeks en een half uurtje laten zitten is een goede simpele oppepper!

Sinds een paar maanden slik ik Relax van Oenobiol. Ik was/ben mega gestrest, en kan wel iets extra gebruiken. In Oenobiol Relax zit boordevol vitamines en bijvoorbeeld lavendelolie wat je huid ontspant en weer opfrist. Bijkomend voordeel is dat ook je haar en nagels er beter uit zien. Mijn huid is in ieder minder rood en vlekkerig. Dat is mij echt heel wat waard. Op de mega gespannen momenten is dat nog wel, maar niet meer standaard. Ook de stress pukkels zijn een heel stuk minder geworden. Echt voor en na foto’s hebben weinig zin, omdat het verschil meer voelbaar is voor mijzelf dan dat je echt een dramatische na foto zou hebben.

Zodra mijn kuur op is begin ik met de Oenobiol haarcapsules voor veerkracht. Dit omdat ik zo blij ben hoe het ook op mijn haar werkt. Ik denk dat de tabletten speciaal voor mijn haar dus echt goed zouden kunnen zijn? Ik heb zo een armoedig bosje hangen… Ze zijn op basis van blauwe bosbes extract, biotine, koper, zink en cystine.

Reinigen van de huid

Op het moment ben ik echt een grote fan van Babor. De HY-OL met olie reinigt zo fijn en mild.  Deze van Babor plumpt je huid een beetje waardoor je er gewoon meteen al beter uit ziet. De lotion is de phyto active hydro base en die is lekker verfrissend en haalt net even dat vette laagje van de huid. Ik gebruik ze beide in de ochtend en de avond. Deze zijn echt een geheim voor een stralende huid, omdat ze ook je fijne rimpeltjes een beetje vullen..

Het is wel een beetje duur dus ik wissel af met een make-up remover van bijvoorbeeld Garnier. Wel een micellair water met olie erin want dat lijkt het beste te werken voor mijn huid.

De verzorging van de huid

Toen ik zo jong was had ik gewoon minder nodig, ik smeerde een beetje zonnebrand creme op en was klaar. Nu moet ik echt wel wat meer doen om er een beetje fris uit te zien. Helemaal met die gebroken nachten. Ik heb ampullen gehad ook van Babor, en die doe je 1 of 2x in de week op je gezicht. Je kunt ze ook even op doen voor je iets belangrijks hebt. Je huid krijgt duidelijk een mooie boost. 

Onder de ogen gebruik ik de Tony Molys panda eye verzorging stick. Deze panda is echt een aanrader tegen wallen!

Als crème gebruik ik 2x per week de Panda’s Dream White in de avond, en 2x per week de moisture surge van Clinique, die hoeft in principe maar 1x per 72 uur voor een goede hydratie. Zo heb ik 3 dagen niks, dat is zodat mijn huid ook even kan ademen. Als ik teveel te vaak gebruik krijg ik mega uitslag.

Na de reiniging gebruik ik overdag ook niet veel. Ik smeer nog wel eens de Filorga of de Olaz als mijn huid echt droog is. Maar ik kan niet te lang dagelijks crèmes gebruiken want dan krijg ik uitslag. Hele gevoelige huid!

Nog even snel een make-upje en klaar voor de dag!

Ik gebruik niet zoveel make up. Puur eigenlijk omdat ik gewoon niet zo vaak weg ben. En om thuis vol in de plamuur te zitten is niks voor mij. Maar ik heb een aantal favoriete producten:

Ik gebruik altijd eerst een ampul van Babor, en eventueel de primer van Filorga. De foundation zorgt ervoor dat je niet alle vlekken in mijn gezicht ziet. Wat ook fijn is van deze foundation is dat het niet in de rimpels gaat zitten..

De lipstick is voor mij echt de perfecte kleur, niet te rood, niet te bruin. De oogschaduw is echt perfect bij groene ogen! Maar er zit een donkerbruine tint in die erg fijn is op de wenkbrauwen en de grijze haren naast de slapen. De mascara en blush maken het geheel af.

Wat gebruik jij graag in je beauty routine?

 

Wat gebruik jij voor je huid?

 

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

1 thought on “Beauty | Bye Bye rimpels | Mijn dag routine

Comments are closed.

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang