Beauty Disrupted | Heerlijk schuimende plastic vrije beauty bars!

Every Day is Earth Day bij Beauty Disrupted. Elk jaar worden zo’n 80 miljard shampoo- en conditionerflessen weggegooid. Slechts enkele worden gerecycled en vele belanden in onze oceanen.

Toen de medeoprichters van Beauty Disrupted deze schokkende cijfers hoorden, zegden ze hun tech-carrières vaarwel en ontwikkelden zij een uitgebreid assortiment premium beauty bars die volledig vrij zijn van plastic en schadelijke ingrediënten. In plaats daarvan zijn de bars verrijkt met de beste natuurlijke ingrediënten en 100% biologische geuren uit Grasse.

“We wilden niet alleen een uitstekend product maken,” zegt Alban Mayne, oprichter van Beauty Disrupted en een gepassioneerd oceaanliefhebber die de impact van plastic in onze oceanen persoonlijk heeft ervaren. “We wilden iets creëren dat zou helpen om de denkwijze over luxe en duurzaamheid te veranderen. We wilden iets creëren dat in alle fasen van het proces prioriteit geeft aan de planeet en tegelijkertijd een luxueuze en geweldige ervaring biedt.”

beauty disrupted beauty bars

De genderneutrale beauty producten van het merk worden gemaakt met 100% duurzaam opgewekte energie en de bars bevatten vrijwel geen water. Dit staat in groot contrast met gewone shampoos die tot 70% water bevatten, en conditioners die tot 90% water kunnen bevatten. Dus, in plaats van het transporteren van water over de hele wereld, laat Beauty Disrupted consumenten zoveel water toevoegen als ze willen in hun eigen douche. Door het water weg te laten, zijn de verpakkingen stukken kleiner, is er minder uitstoot door de scheepvaart en gaan de bars minstens zo lang mee als twee flessen van normale grootte.
De bars zijn verpakt in prachtig gerecycled en recyclebaar karton, zorgvuldig ontworpen door een familiebedrijf, vierde generatie dozenmaker in een middeleeuws dorpje in het zuiden van Frankrijk.

Het bedrijf vermijdt zo volledig het gebruik van plastic. Door de bars en de verpakking in hetzelfde gebied te maken, vermijden ze ook een hoop onnodig transport. De inzet van het bedrijf om een positieve verandering bij te brengen houdt echter niet op bij de productie en levering.

Beauty Disrupted doneert ook 20% van de winst aan organisaties die strijden voor de planeet en tegen klimaatverandering.

Kortom, met Beauty Disrupted kunnen consumenten een luxe- ervaring beleven wetende dat hun douchekeuze bijdraagt aan het welzijn van de planeet.

Hier zijn enkele bewuste bars om te proberen:

De formules van onze rijk schuimende shampoo bars zijn afgestemd op verschillende haartypen en hebben een doeltreffende werking op kort, lang, krullend en steil haar. De verrukkelijk zachte bars bevatten de beste natuurlijke ingrediënten die het haar en de hoofdhuid mild reinigen, voeden en verzachten. Net als alle Beauty Disrupted producten zijn de shampoo bars vrij van plastic en schadelijke ingrediënten zoals parabenen, siliconen, uitdrogende alcoholen, SLS en SLES.

Conditioner bars €23

De conditioner bars van Beauty Disrupted zijn geschikt voor alle haartypen én genders. De bars zijn verrijkt met intensief hydraterende en herstellende Cosmos Certified fytosqualaan uit de Provence. Fytosqualaan is een natuurlijke vorm van squalaan gewonnen uit olijven. Squalaan is identiek aan een lichaamseigen stof en doet daardoor wonderen voor het haar. Het creëert een beschermend laagje op het haar en werkt tevens diep hydraterend en verzachtend. Het is uitermate geschikt om droog, krullend, gekleurd, of gestyled haar te herstellen en verzorgen. En hoewel de conditioner bars slechts 60 gram wegen, gaan ze net zo lang mee als drie normale conditioner flessen!

Shaving bars €15

Onze rijk schuimende shaving bars hydrateren en beschermen de huid van top tot teen. De gecertificeerde natuurlijke glycerine en de biologische zoete amandelolie uit de Provence spelen de hoofdrol in de shaving bar. De olie kalmeert en verzacht de droge en gevoelige huid, zodat iedereen, ongeacht je gender, na het scheren, verzekerd is van een gladde en verzorgde huid. De vorm zorgt ervoor dat de shaving bar moeiteloos over de scheerzone glijdt. Elke shaving bar bespaart ten minste twee flessen scheercrème of scheergel en ze zijn absoluut uitstekende reisgenoten.

Hand soap bars €11

Beauty Disrupted’s extra milde handzeep bevat de verzorgendste natuurlijke ingrediënten en 100% biologische geuren uit Grasse. De handzeep is gemaakt met diep voedende biologische zoete amandelolie en geweldig hydraterende camelina-olie uit Zuid-Frankrijk. De zeep reinigt de handen op milde wijze en hydrateert de huid, waardoor de handen zacht en fris aanvoelen. Droogt niet uit en is perfect voor veelvuldig gebruik.

Body bars €13

De luxueus schuimende en mild reinigende body bars zijn gemaakt met de beste ingrediënten uit de natuur, waaronder hydraterende en voedende biologische amandelolie en diep hydraterende Cosmos Natural glycerine. De body bars zijn zo ontworpen dat ze soepel de contouren van het menselijk lichaam volgen. Maak de bar nat en breng hem direct aan op de natte huid. Laat het rijkelijk schuimen en masseer het op de huid. Neem even de tijd om te genieten van de 100% biologische geuren en dat pure plasticvrije gevoel, en spoel af.

beauty disrupted

Over Beauty Disrupted

Het assortiment van Beauty Disrupted wordt ontworpen in Stockholm en zorgvuldig samengesteld in Zuid-Frankrijk. Alle producten zijn vrij van plastic en schadelijke ingrediënten. Elke bar bevat een rijke selectie zachte ingrediënten, waaronder 100% biologische geuren en oliën, bekend om hun vocht-inbrengende en voedende eigenschappen. Beauty Disrupted doneert 20% van alle winst aan non-profit organisaties die zich inzetten voor de planeet en tegen klimaatverandering.

Beauty Disrupted is in Nederland exclusief verkrijgbaar bij Skins Cosmetics (Skins.nl) en via BeautyDisrupted.com.

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like