De droogshampoo heb ik serieus pas vorig jaar ontdekt. Ik hoorde over een spray zodat je het haar niet hoefde te wassen. Yuk. Maar het is toch wel iets anders. Het is heerlijk om je haar mee op te frissen na het sporten, of tussen wasbeurten in.

Je haar elke dag wassen

Elke dag je haar wassen kan je haar behoorlijk uitdrogen Als je net als ik mega krullen hebt, dan wordt het al snel een pluizenbol. Vaak is de oplossing dan een knot of een staartje. Maar met de droogshampoo spuit je een beetje in je roots, en dan is het vettige/platte weg. Het haar ruikt weer fris, en je kunt er weer een dagje tegen aan. Het geeft ook net even wat meer volume.

Bumble and Bumble Prêt A Powder Dry Shampoo

Prêt A Powder Dry Shampoo van Bumble and bumble is een onzichtbare droogshampoo met UV-bescherming. Biedt volume en textuur.. Geschikt voor normaal tot vettig haar. Het reinigt je haar van wortel tot punt en geeft het een frisse geur.

Omdat Keira vooral vette wortels heeft en droge punten heeft zij deze geprobeerd. Ook omdat ze puber is, en haar hoofdhuid gewoon wat sneller ruikt ofzo. Het haar ruikt inderdaad meteen schoon en fris. Dat is ook echt de geur, een beetje zoetig, schoon en fris. Alsof het haar net gewassen is. Het laat echt ook helemaal geen witte waas na. Ook niet als het net gespoten is. Ideaal ook voor tussendoor vonden wij. Het enige nadeel is een beetje de prijs.

Batiste™ Golden Rose: Love is in the hair

Batiste gebruiken wij al vaker, gewoon omdat het zo lekker ruikt en ze er zoveel verschillende van hebben. Ik heb altijd een fles met donkerbruin in huis. Dit omdat je even je haar sprayt en niet meteen hoeft te verven. Het bedekt super goed je roots, en is veel goedkoper dan de sprays die daar speciaal voor zijn. Ook geeft het wat extra volume, en ruikt je haar lekker.

De Batiste Golden Rose is een spray die geen witte waas moet achterlaten, maar als je iets te dichtbij sprayt of op te droge punten dan zie je dat echt wel. Goed op letten dus dat je ver genoeg vandaan spuit en als je heel erg droog haar hebt, dan is het geen strak idee.

Hij ruikt echt naar rozen, en in combinatie met de zoete shampoo is het eigenlijk net een tropisch bloementuintje.

COLAB + Dry shampoo Active

Deze had ik gehaald voor mee te nemen naar de sportschool. Als ik dan net klaar ben met sporten, en niet mijn haar meteen wil wassen, is hij ideaal. Hij laat geen witte waas achter, maar verfrist gewoon echt even. Ik vond niet dat hij meteen mega volume geeft of iets, maar hij is wel echt lekker fris. Je haar voelt ook niet stroef aan of zo. Gewoon lekker zacht. Ideaal dus voor in de sporttas.

Let er wel op dat je niet teveel, te vaak droogshampoo gebruikt, en echt wel af en toe je haar wast. Anders krijg je weer heel andere haarproblemen!

 

Gebruik jij wel eens droogshampoo?droogshampoo review - Beauty | Droogshampoo wel of niet? | 3 merken getest


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love