Meteen naar de inhoud
tips bij haaruitval

10x Dit moet je weten over haaruitval!

Iedereen verliest dagelijks een deel van zijn of haar haren. Dit is meestal geen reden tot paniek. In sommige gevallen is de haaruitval echter meer dan gewoon en overmatig veel. Er zijn dus vrouwen die worstelen met hevig haaruitval en dit is natuurlijk nooit leuk. Er kunnen verschillende oorzaken voor haaruitval zijn, waardoor het oplossen niet altijd even makkelijk is.Lees verder »10x Dit moet je weten over haaruitval!

haaruitval en dunner wordend haar verzorgen

3 Slimme tips om nu te gebruiken bij haaruitval en dunner wordend haar

Haaruitval en dunner wordend haar kunnen een grote bron van stress zijn. Je voelt je misschien minder aantrekkelijk en zelfs onzeker door je veranderende uiterlijk. Dit hoeft natuurlijk niet, want je bent mooi zoals je bent. Maar het goede nieuws is dat er verschillende methoden zijn die je kunnen helpen bij het stimuleren van haargroei en het voorkomen van haaruitval. Een van de krachtigste methoden is het gebruik van injecties.Lees verder »3 Slimme tips om nu te gebruiken bij haaruitval en dunner wordend haar

curly girl methode Curly Girl Methode: iets voor jou?

Curly Girl Methode: iets voor jou?

De Curly Girl Methode is een haarverzorgingsroutine voor mensen met krullend haar. Bij deze methode ligt de focus op het minimaliseren van schade voor het haar en het vermijden van producten die krullen kunnen uitdrogen, beschadigen of verzwaren. Deze methode zorgt ervoor dat jouw natuurlijke krullen er nog meer verzorgd uitzien en jouw bos een prachtige boost geeft. Lees verder »Curly Girl Methode: iets voor jou?