Anti-age

2D8C17F2 BF5E 4F69 9C6E F59FE75A6B5B Slechte huid? Zo kan je er vanaf komen!

Slechte huid? Zo kan je er vanaf komen!

Er zijn weinig dingen frustrerender dan te maken hebben met een slechte huid. Of het nu gaat om chronische acne, droogheid of gewoon af en toe een puistje, een slechte huid kan zowel je uiterlijk als je gevoel van eigenwaarde behoorlijk beïnvloeden.

anti age murad Murad Targeted Wrinkle Corrector

Murad Targeted Wrinkle Corrector

Murad Targeted Wrinkle Corrector is de directe oplossing voor fijne lijntjes! Deze krachtige behandeling met peptide en hyaluron vermindert fijne lijntjes door ze zichtbaar glad te strijken en de intensiteit van de lijntjes onmiddellijk te verminderen*

babor ampoules Must haves voor een prachtige huid: BABOR AMPOULE CONCENTRATES

Must haves voor een prachtige huid: BABOR AMPOULE CONCENTRATES

Ampullen-fans, opgelet! De allernieuwste versie van de iconische BABOR AMPOULE CONCENTRATES is er eindelijk – dankzij nog MEER beauty performance zijn deze glazen flesjes van 2 ml het lievelingsproduct van bestaande en nieuwe fans. De AMPOULE CONCENTRATES bevatten exclusief, geselecteerde en doeltreffende, gecombineerde werkstoffen in optimale concentraties en zorgen zo voor effectieve ampullen-power met direct …

Must haves voor een prachtige huid: BABOR AMPOULE CONCENTRATES Lees meer »

F5CF4A31 F3F0 4670 9624 C6026C603452 Alka fruit thee; tegen ontzuring van het lichaam.

Alka fruit thee; tegen ontzuring van het lichaam.

Ontdek de perfecte harmonie: Het biologische fruit in de verschillende melanges zijn heerlijk van smaak. Door de combinatie met biologische en basische kruiden ondersteunt Alka® Fruit Thee je lichaam met een milde ontzuring. Perfect voor een gezonde en basische levensstijl.

natuurlijk je tanden bleken Natuurlijk Tanden Bleken

Natuurlijk Tanden Bleken

  Tandverzorging is zo essentieel. Niet alleen voor een frisse adem, maar ook een goede tandvlees is belangrijk voor je gezondheid. Helemaal als je ouder word, heb je eerder gele tanden.

Scroll naar boven