Mijn beauty routine

Regelmatig hoor ik dat ik geen 39 jaar lijk, niet alleen in gedrag maar ook uiterlijk. Nou heeft dit vnl met genen te maken, maar ik deel dan toch maar mijn beauty routine, misschien heb je er wat aan. 

Mijn beauty routine en tips

Ik ben geen expert, dat zeg ik dan maar vast. Ik heb toevallig wel een diploma in visagie en schoonheidsverzorging, maar daar doe ik al jaren niets meer mee.

Deze tips heb je vast al overal gelezen, maar misschien luister je wel als je ziet dat het werkt?

 • Drink genoeg water! Echt de beste tip die ik je kan geven. Ik zie het altijd als ik weer eens te weinig drink, mijn huid lijkt dan wel alsof ik te lang in bad heb gezeten.
 • Denk aan je vitamines, begin gewoon vast met nemen. Ze zijn echt goed voor je
 • Haal je make up er altijd af in de avond!
 • Overdrijf niet met crèmes, geef je huid ook de kans om zelf wat te doen.
 • Neem af en toe en masker, en een lekkere peeling
 • Drink water, of had ik dat al gezegd?
 • Ik kan zeggen ga lekker slapen, daar word je mooier van. Dat is ook zo, alleen heb ik het de afgelopen 22 jaar echt zonder de juiste uren slaap gedaan. Maar het is wel zo, je bent minder opgezwollen, kringen en wallen verdwijnen, en je huid word niet zo pafferig of snel oud.
 • Voor de foto: maak flink gebruik van filters en goed licht. Een beter anti rimpel middel is er niet. Ik heb hieronder wel een foto zonder filters, gewoon om het eerlijk te houden hier.

  Ik dus zonder make up of filters. Ook zonder slaap zoals je ziet.
  Ik dus zonder make up of filters. Ook zonder slaap zoals je ziet. Duidelijk tijd voor de schoonheidssalon aan mijn wenkbrauwen te zien..

Qua beauty producten gebruik ik wel van alles hoor. Op het moment gebruik ik de volgende (klik op de foto voor een korte beschrijving):

 

Ook gebruik ik 2x per jaar 1 maand Chaga Betula, het is een zeer krachtige anti oxidant, en zorgt ervoor dat ik niet onder de puisten zit, en ik van binnen een beetje schoon blijf. Dit doe ik vaak in samenwerking met een detox waarin ik even wat beter op mijn eten let.
Verder slik ik extra vitamine B12, D en een multivitamine als Iaso Nutraburst. Niet dat ik niet genoeg groente ofzo eet, maar ik heb alle extra’s wel gewoon echt nodig. B12 en D zijn ook heel handig voor je humeur trouwens.

Vandaag begin ik met Boost! Een nieuw dieet/afvalplan met een personal trainer!! Hoe cool is dat dan. Het allerfijnste van deze personal trainer is dat ik geen afspraken hoef te maken, en ik gewoon een heel mooi training schema heb gehad om thuis mee aan de slag te gaan. ik kan haar verder foto’s sturen van wat ik de hele dag eet, zodat je daar automatisch beter op gaat letten. Over 3 maanden zou ik zeker 6 kilo kwijt moeten zijn willen wij dit gezond doen, dus ik ben erg benieuwd, ik hou je op de hoogte! Ik laat je dan ook meteen het resultaat zien na een paar maanden de waisttrainer gebruikt te hebben. Ik zit inmiddels op een maat kleiner!

Heb jij nog goede tips?

 

 Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like

 1. Mommy Loves Pink

  Ik kan ook nog niet vol op sporten, en oud worden we hoe dan ook… wel fijn om het ook leuk oud te maken te maken toch? hahaha

 2. jeapiebel

  Ik doe ook al alles wat je zegt probeer zelf rond 10.00 te slapen, toch zie ik mij zelf oud worden…hihi
  Bio Oil vind ik ook echt een fijn product. Ik ben ook 39 en word in november 40. Ik heb je artikel voorbij zien komen dat je 40 worden en ik ga hierna lezen.  Ik sport ook veel alhoewel op dit moment heb ik virus opgelopen en kan ik niet veel doen. Maar wil ik weer oppakken als ik mij beter voel. Doordat ik ziek ben deze keer.
  Ik wil een vegetariër gaan worden. Mijn zoon is er al één, Ik ben al 3 dagen mee bezig dus hopelijk daardoor word mijn gezondheid beter.

 3. Mommy Loves Pink

  Sporten en voeding zijn super belangrijk!!

 4. Karen

  Knapperd. Ik kan me helemaal vinden in je tips. Voor mij werkt sporten trouwens ook. En gezonde voeding natuurlijk.

 5. Denise

  Ik ben 43 en word ook nog steeds jonger geschat. Ik gebruik weinig make-up, maar drink inderdaad best veel water (bij de wijn en in de koffie, haha, nee, maar ook tussendoor) en ik heb geen auto dus ik fiets veel. Wel vind ik mezelf door stress en zorgen dit jaar ineens echt oud geworden. Ik zie steeds die wallen en diepe groeven, en zelfs ineens de eerste grijze haren. Tich heb ik afgelopen vrijdag leuke nieuwe profielfoto’s gemaakt, gewoon naturel, met alleen wat mascara op, op het strand. Wel moet ik meer slapen en misschien eens een iets duurdere crème gebruiken dan de nivea of Olaz did ik al jaaaaaren gebruik. Of maakt dat niks uit? En het vele vliegen voor pers- en blogreizen dit jaar werkt vast ook niet in mijn voordeel. 😉

 6. Mama's Jungle

  You natural beauty! Mag ik eraan toevoegen: doen wat je leuk vindt, proberen je dromen na te streven en zoveel mogelijk stress voorkomen helpen ook een groot handje mee 😉

 7. Saskia

  Het water van drinken is indd wel belangrijk maar dat vergeet ik zelf zo vaak. Wat ik wel echt een aanrader vind is het gebruik van een gezichtsborstel. Soms heb ik er geen zin in om dat ding te gebruiken en dat is het na een aantal dagen al zichtbaar.

 8. Nilou

  Ik zou ook ashwagandha willen toevoegen omdat dit voor veel zaken goed is waaronder stress. Door stress kun je er ook ineens ouder uitzien en dat moeten we niet hebben. Ik moet er nog aan beginnen, maar ben erg benieuwd 😀

%d bloggers liken dit: