Snelle beautytips voor als je haast hebt!

snelle beautytips

Je wilt zo graag al die beauty vlogs opvolgen, of even lekker insmeren met een heerlijk geurende lotion.

Maar ja, vaak als moeder zit dat er gewoon niet altijd in. Tenzij je een uur eerder op wilt staan. Je hebt ze erbij. Ik wil dat ook heel graag maar helaas.
Ik heb al eens tips gegeven over afvallen in je drukke schema. Maar dat is zo goed ontvangen dat ik het wel tijd vond voor een deel twee.

Snelle beautytips

1-
Wanneer je geen tijd hebt voor een volledige make up maar ook niet helemaal naturel naar buiten wilt, dan doe ik zelf altijd een roze of oranje concealer of highlighter op mijn oogleden en op de jukbeenderen. Concealer onder mijn ogen, mascara en een rode lippenbalsem. Dan zie ik er een stuk minder vermoeid uit, en je bent in 5 minuten klaar.

2-
Als je die hoge knot zat bent, dan kun je met conditioner of een haarmasker je haar strak naar achter kammen, en bij lang haar een staart die je vlecht. Het staat fris, en na het douchen heb je MEGA zacht haar. Ik doe het ook wel eens met olie, maar ziet er snel heel vettig uit dan.

3-
Ik ben heel bleek in de winter, vooral in de winter kun je echt nergens aan zien dat ik een halfbloedje ben. Voor de zonnebank heb ik eigenlijk geen tijd, en maakt ook nog eens snel oud. Dus ik gebruik dan een beetje zelfbruiner – Kruidvat noten zelfbruiner word niet oranje – met mijn serum of dagcrème en mix dat op mijn gezicht en hals, dan smeer ik het uit over het decolleté. Doe dit een paar dagen en je ziet er een stuk gezonder uit. Vergeet niet je handen te wassen en let goed op je wenkbrauwen, je wilt geen vlekken natuurlijk. Houd het dun, liever meer dagcrème dan de zelfbruiner, het voorkomt vlekken of geel uitslaan.

BeautyPlus_20160213101956_save4-
Na het douchen is een bodylotion vaak heerlijk, maar als je dan moet haasten want kind weer wakker of je bent de tijd onder de douche vergeten en moet nu haasten, dan blijven je kleren plakken of gaat vlekken. Kneipp heeft daar een lekkere lotion voor die ik mocht proberen. Ik heb hem na het douchen meteen ingesmeerd, en idd beneden was het al helemaal ingetrokken. En nee ik woon (nog) niet in een villa. Hij ruikt ook lekker en niet overheersend, dus je kunt gewoon je eigen parfum erbij gebruiken.

5-
Vind jij de waist trainer ook zo onhandig overdag met veel bukken en druk met de kleine bijvoorbeeld? Je kunt hem ook op de meest losse stand snachts dragen. Er gaan allerlei berichten rond over hoe slecht waist training is voor je ingewanden. Ikzelf heb een diastase (buikspieren staan open) en IBS (spastische darm) die combinatie is echt vreselijk, en juist door de waist trainer heb ik het idee dat alles dan beter gaat. Maar dat is voor iedereen persoonlijk natuurlijk.
Laat je weten of je wat aan de tips hebt?

snelle beautytips bij weinig tijdVriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like