Close

Bed make-over!

De wispelturigheid van meisjes begint al heel erg jong. Dat gaat ook op voor hun kamer, die moet continue veranderd worden. Mijn dochter is daar niet anders in. We zijn de afgelopen jaren erg vaak verhuisd, en daardoor kon ze dus elke keer nieuw behang, verf of vloer uitzoeken. Het plan is wel om in dit huis een hele lange periode te blijven, dus nu worden de meubels af en toe aangepast. 

bed4Misschien komt bij ons de behoefte voor constante verandering wel door onze zigeuner achtergrond. Maar ik denk eerder omdat we gewoon vrouw zijn.
In ons vorige huis had ze een mooi roze bank bed, maar die heeft ze al 3 huizen, dus werd tijd voor een nieuw bed. Graag een hoogslaper dit keer. Het bank bed staat nu in de kamer van haar kleine zusje (handig voor de nachten dat zij weer eens niet doorslaapt). De hoogslaper heeft het ongeveer een week in de originele staat volgehouden. Maar dat werd al snel roze, wit, naturel en nu is het naturel met goud.

bed1Ik heb spray gebruikt, maakt het wat makkelijker om het later weer te schuren weer over te verven of spuiten. Ik ben mega creatief in dingen verzinnen, en ook in mijn fotografie ben ik erg goed en creatief. Maar verven en knutselen is niet aan mij besteed. Maar goed, ik probeer het wel. Het maakt mijn meisje gelukkig, daar gaat het uiteindelijk om. Haar bed lijkt nu niet van massief goud. Best wel cool al zeg ik het zelf.

bed2Een klein probleem met de hoogslaper is wel, dat mijn dochter net zo een kluns is als haar lieve moeder (en hoe het er nu uit ziet, gaat haar baby zusje dezelfde kant op). Ze is dus vaker van het trapje gevallen dan we durven te tellen. Dus zij is in Pinterest gaan browsen naar nieuwe ideeën, eigenlijk om hem weer uit elkaar te halen. Maar ze kwam op een foto van een hoogslaper op zijn kop. Dat leek ons wel een goed idee. De hoogslaper hebben we omgedraaid, de matras er weer in, en nu is het eigenlijk gewoon een normaal bed weer. We hebben wel over de bovenkant een muggen net gehangen, en nu is het net een hemel of prinsessen bed.

Mocht het je een leuk idee lijken, bij de Otto.nl  heb ik erg leuke kant en klare gezien, met een tentje enzo. Kijk anders ook even op Pinterest, die hebben echt geweldige foto’s ter inspiratie. Ook lekker voordelige en snelle opties.

bed

Ik zag trouwens net dit bed op Pinterest, hoe leuk is dat voor slaapfeestjes? Misschien maar eens een matras erbij halen 🙂

 

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang