The charm of charms | De bedelarmbandjes zijn terug!

2609 2019 0101013123155630254842 01 The charm of charms | De bedelarmbandjes zijn terug!

Elk klein meisje heeft ze wel gehad; de bedelarmbandjes. Ik was er zelf altijd zo zuinig op, verzamelde met zorg de mooiste bedeltjes voor aan mijn armbandje. Zoals alles met mode, zijn ook deze terug dit jaar! Maar zijn ze eigenlijk wel weggeweest?

De bedelarmbandjes

Egyptenaren begonnen met de bedeltjes ergens 3000BC. Ze droegen ze om de boze geesten te weren, voor vruchtbaarheid en zelfs voorspoedigheid.

Later werden het meer herinneringen of wensen. Je kocht een bedeltje van je zuur gespaarde zakgeld, of kreeg het van een goede vriendin om de vriendschap te verzegelen.

Toen kwamen er bedeltjes aan je enkelbandje, de telefoon en hingen er steeds meer aan de armband. Ook het verzamelen werd minder want je kreeg de bedeltjes bijna niet meer los.

Pandora

Pandora is zeker weten toonaangevend als het om bedeltjes aankomt. Met hun recente Disney x Pandora bedels collectie die elk jong meisje (en volwassen vrouwen) weer in die hebberige verzamelwoede kreeg.

Ik heb zelf een prachtige Pandora armband met een kettinkje eraan besteld. Dit staat precies hoe ik mij voel op het moment. Veilig en beschermd. Het koffie cup bedeltje is van mijn nieuwe website mysimplelife.nl. Ik had net het nieuwe logo af, en toen zag ik het bedeltje van Pandora. Toeval of wat? Maar ik ben dan best bijgelovig en moest die dan hebben.pandora bedeltje The charm of charms | De bedelarmbandjes zijn terug!

Bedeltjes op de catwalk

De catwalks waren weer een bonte verzameling van bedelarmbandjes. Bij elke show zag je wel mooie simpele sieraden met een paar bedeltjes eraan. Niet meer hoe meer hoe beter, maar een paar statement bedeltjes die je stemming aangeven.

Je draagt ze chique met een strakke koltrui en een knielange petticoat. Ze passen ook heel goed in de vrouwelijke tienerlook van het moment. Zwart leren jasje, strak wollen truitje, een los frilly rokje, zwarte panty en dikke Dr Martens. De bedelarmbandjes passen daar zo mooi bij. Je ziet de meiden met hun grote Eastpak, en dan van die lieve armbandjes. Het is echt een leuke look.

Sowieso vind ik de wat lievere zachte mode van dit seizoen wel echt heel erg draagbaar. Wat vind jij?de bedelarmbandjes zijn terug The charm of charms | De bedelarmbandjes zijn terug!

 

 

 


ageology banner The charm of charms | De bedelarmbandjes zijn terug!

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥