Close
Prachtig behang als eyecatcher op de muur

Maak een eyecatcher van je muren met Designers Guild behang

Iedereen zoekt een eyecatcher in huis. Voor sommige is dat een lamp, voor anderen een mooi schilderij maar heb je al wel eens gedacht aan behang op je muren? De muren maken letterlijk je huis en zijn daardoor ontzettend belangrijk. Dus geef ze dan ook de aandacht en liefde die ze verdienen.
Waarom altijd maar kiezen voor een simpel kleurtje op de muur, terwijl er zulke prachtige ontwerpen te vinden zijn.

Behang

Behang is terug van weggeweest en helemaal hip! Met een rolletje behang tover je de kamer namelijk helemaal om en het leukste is dat er een eindeloze keuze mogelijkheid is. Zakelijk voor kantoor, romantische voor de slaapkamer, een Luxe behang voor de woonkamer en speels voor de kinderkamer. You name it! Bij Designers Guild behang vind je alles wat je nodig hebt.

Ga voor een drukke print naast een rustige muur met behang.

Kies voor kleur

Kleur in huis, dit zet de toon. Kleuren brengen namelijk gevoelens tot leven en zorgen voor een bepaalde sfeer in huis. Ga voor fris en schoon met Blauw
behang
of voor een natuurlijke groene kleur voor rust en geluk. Zo straalt oranje vrolijkheid uit en ga je met geel voor de warmte. Wist je bijvoorbeeld ook dat paars staat voor creativiteit? Kleur kan dus een hoop betekenen voor de ruimte. Maak hier gebruik van en speel ermee.

Kleuren op de muur vind je met behang

Patronen

Wil je geen overheersende kleur in huis? Kies dan voor een mooi patroon of dessin. Hier kun je namelijk alle kanten mee uit. Kies voor strak of speels, druk of rustig, alles is mogelijk. Geef je slaapkamer die romantische look door dat prachtige bloemetjes behang wat je doet denken aan dat weekendje weg in Parijs. Haal de natuur in huis met prachtige bladeren of Vogel behang. Werk dit door in mooie accessoires in de kamer en je hebt een prachtig geheel.

Designer behang voor luxe op de muur

Jungle behang

Het blijft een trend en je ziet het overal. Ook jungle behang past namelijk in verschillende interieur stijlen. Zo kun je bij een bohemian interieur kun je namelijk uitpakken met grote kleurige dierenprintjes. Ontdek de kracht van de natuur en geef je interieur een tropische make-over. 
Door deze prachtige printjes komen je muren namelijk tot leven. Er zijn indrukwekkende exotische exemplaren maar ook tover je je interieur hiermee in een handomdraai om in een warme ruimte met een luxe behang.

Met behang creëer je eindeloze mogelijkheden en is er ruimte voor die persoonlijke touch. Behang veranderd met je mee zodat je met die ene verandering je hele interieur weer een eigen draai kan geven. Wees niet bang om te variëren want behangen is simpel en zeker de moeite waard!   

Lees ook:

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang