Ben jij een fabulous mama?

Is er zo een leuk festival, word je niet uitgenodigd. Lieve Dineke deed een goed woordje voor mij, en toen kreeg ook ik de felbegeerde uitnodiging. Ik vind het nl heel wat zo een Fabulous Mama event. Hun Mama Of The Year award is ook echt wel een award die ik ook mee naar huis zou willen nemen.

MOTY

En wat was ik blij dat ik mee mocht!! Het thema was hippie chic, en dus helemaal op mijn lijf geschreven. Al ben ik meer hippie dan chic. Ik had samen met Keira een outfitje uitgezocht, en blijkbaar goed, want ik werd regelmatig aangesproken op het rokje, of de tas en mijn laarzen. De tas en armband uit Kenia, het rokje van mijn allerliefste vriendin in Ibiza, de laarzen waren gewoon uit Ede, en mijn shirtje vast van HM.

Er waren workshops als lippen stiften van L’Oreal, waarna je een selfie kon maken voor #freeagirl, cocktails maken, yoga en mindfulness van Mom in Balance. Leuke standjes met mooie armbandjes van Eivissa Style of de Boho Tiffin, wat echt mijn favoriete lunchbox ooit is!! Wat een mega cool ding zeg.

De hele middag heb ik lekker rondgehangen met collega bloggers – of zoals ze bij de Fab redactie zeiden “Social Influencers”, erg grappig natuurlijk, want volgens mij ziet geen van ons zich echt als social influencer. Terwijl hoe je het ook draait, we dat inderdaad wel zijn – Rory, Josan, Linda, Nicole, Samantha en Dineke allemaal even prachtig gekleed en in voor een leuke middag. Behalve Nicole kon ik nog niemand, dus was super benieuwd naar ze! Josan heeft de liefste baby ooit, echt. Samantha is een wervelwind met haar mooie hoed, Rory is heel lief en zacht, Nicole mega gezellig, net als Dineke een lekkere kletskous. Linda heeft ook zo een leuk meisje die er gezellig bij kwam zitten en totaal niet geïntimideerd door zoveel vreemden.

Hapjes, drankjes, en een workshop

Als eerste kregen we een heerlijke limonade van AgropostaEen natuurlijk limonadesiroop, met liefde gemaakt volgens Kroatisch familierecept“. Voor mij iets te zoet, maar thuis met extra water vond ik hem wel erg lekker. De kinderen moesten er daarentegen niets van weten. Andere smaak misschien?
De hapjes bij ‘De vrouw met de baard’ roken zo ontzettend lekker dat ik echt stond te kwijlen. Charmant. De risotto bal met garnalen en het miso hamburgertje vond ik echt wel voor herhaling vatbaar. De mais frituur vogelnestje was niet voor mij weggelegd. Jammer want hij rook zo geweldig lekker.
We kregen ook een leuke workshop. Tenminste, ik deed gezellig mee. Ik heb ruim 10 jaar achter de bar gestaan, dus een cocktail maken kan ik inmiddels wel. Ik had er 1 met Black Label, ginger ale, limoen, gember en grapefruit, heerlijk fris. Eind van de dag had ik stiekem nog een workshop met een paar mama’s en maakte ik hem met gin, ginger ale, gember, limoen, grapefruit en een paar jeneverbesjes. Te lekker!! En gezond toch, met al dat fruit. Ahum.

Wat is een fabulous mama?

Er liep een filmploegje rond die willekeurig wat mama’s hadden uitgekozen om wat vragen te stellen over het moeder zijn. Nou vind ik een fabulous mama een mama die de dag doorkomt werkend, of thuiswerkend of niet werkend. Waarvan de kinderen eind van de dag gevoed, geliefd en schoon in bed liggen. Dan heb je de taak volbracht. Ik kom op het einde van het filmpje nog even aan bod 🙂 –

Winnaars Mama of the Year Awards

De Mama of the Year is een sterke vrouw, die ons laat geloven dat het allemaal vanzelf gaat: carrière maken en het gezin laten draaien. Maar wij weten natuurlijk wel beter; daar werkt ze ongelofelijk hard voor. Dit jaar is er unaniem gekozen voor Angela Schijf als dé fabulous Mama of the Year. Hoofdredacteur Phaedra onderbouwt: ‘‘Angela Schijf is bij het grote publiek bekend van haar rol in de top-serie Flikken Maastricht en de film Daglicht. Lezeressen schrijven ons al zeven jaar vele brieven dat zij moet winnen. Daarnaast schrijft zij al jaren een gewaardeerde column in fabulous mama en is haar gezin voor ons een voorbeeld van hoe een showbizz koppel samen sterk kan staan.

Niet alleen Angela Schijf werd met een award bekroond, er werden in nog drie categorieën awards uitgereikt. De Nederlandse actrice en schrijver Elle van Rijn ontving de L’Oreal Paris Beauty Mama of the Year Award. Samen met L’Oreal Paris is gekozen voor deze natural beauty die net een boek uit heeft gebracht en sinds kort ook met vlogs een kijkje in haar leven laat kijken. Fabulous mama&family benoemde José Woldring van The Media Nanny tot Business Mama of the Year. José vertegenwoordigt DJ’s en inmiddels heeft ze o.a. Martin Garrix en Sunnery James & Ryan Marciano onder haar hoede. Daarnaast werd Mandy Ladan, oprichter van MommaLuv in het zonnetje gezet en mocht de Heldin Mama of the Year Award in ontvangst nemen. MommaLuv is een persoonlijke en kleinschalige stichting die zich inzet voor moeders in derdewereldlanden.

Fabulous mama

Op het MOTY festival liepen natuurlijk heel veel meer Fabulous mama’s rond, waaronder ook mijn lieve vriendin Jasmine Sendar. Zo een vrouw die alsmaar mooier word, en blijft stralen no matter what. Zij is ook aan het vloggen geslagen, dus snel richting YouTube!

Ik vond het een leuk event, zeker om nog eens te herhalen!
Wat vind jij een fabulous mama?Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like

 1. Mommy Loves Pink

  Dat idee heb ik ook Karen!!

 2. Karen

  Wat een leuk event. Super dat jullie er bij mochten zijn! Ik heb alleen Josan ontmoet en ik ben heel benieuwd naar een aantal van de andere dames. Bij jou heb ik het gevoel dat ik je al ken. Gek he?

 3. Jamey

  Je filmpje doet t niet? Ik krijg: dit is privé te lezen. Ben trouwens wel erg benieuwd naar je outfit van die dag!

 4. Nicole

  Wat een pracht foto’s!

 5. Dineke

  Wat heb je dit leuk geschreven Judith! Mooie foto’s ook. En graag gedaan natuurlijk 😉

%d bloggers liken dit: