De 5 best verkochte beauty producten van 2018!

Dit zijn de 5 best verkochte beauty producten van 2018 bij Blisso en ik mocht ze testen!

Blisso.nl

Blisso.nl is een webshop waar ze bijna alles op beauty gebied verkopen met vaak fijne aanbiedingen. Zij stuurden mij een lijstje met hun 5 best verkochte beauty producten en ik besloot om ze ook maar meteen te testen!

Rimmel Stay Matte Pressed Powder – 001 Transparent

Zelf gebruik ik eigenlijk nooit poeder. Ik heb zo een enorm droge huid dat zie je echt zitten. Mijn dochter heeft een wat vettere huid en zij heeft deze getest op haar gezicht die wat meer glanst. Het is niet een hele dikke poeder, waardoor het best heel subtiel is.

L’Oréal Mega Volume Miss Manga Punky Mascara – Black

Ik hou van lange wimpers! Ik had altijd mooie volle wimpers, maar dat is allemaal wat minder geworden. Dit is wel een fijne mascara die niet echt klontert. Ik snap wel waarom het een favoriet is, het borsteltje is echt erg fijn in gebruik. En ik hou normaal van hele dikke volle borstels.

L’Oréal Nude Magique Cushion Dewy Glow Foundation – 04 Rose Vanille


Hier ben ik fan van! Hij is niet overdreven dik of dekkend of mat. De huid ziet er gewoon net even mooier uit. Het glanst zonder glimmend te zijn. De verpakking is helemaal super mooi met het spiegeltje en alles roze. Ik ben daar wel gevoelig voor.

Maybelline SuperStay 14H One Step Lipstick – 720 Lasting Chestnut

De donkere kleur blijft ook dit jaar nog populair, maar voor mij is het niks. Als je al wat smallere lippen hebt dan vallen ze al snel weg. In samenwerking met de lipstick van hieronder was het wel een gouden combinatie.

Maybelline Color Sensational Lipstick – 108 Pink Pearl

Op zichzelf voor mij veel te licht, maar bij dochter stond het weer heel lief. De kleur leek bij haar ook echt anders. Leuk om te zien! Zij heeft hem nu dus ook ingepikt!

Ken jij een van bovenstaande producten? Welke gebruik jij zelf? Lees hier meer over mijn dagelijkse beauty routine!Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like