squla - Beter leren met Squla?
ADHD etc.,  simpel leven,  Tweens

Beter leren met Squla?

Dagelijks zagen we de advertentie op TV en wilde Keira heel graag een keer Squla proberen. Zij ziet het als een spelletje, maar ik neem elke kans aan om haar wat te stimuleren met lezen, schrijven en rekenen.

squla 600x600 - Beter leren met Squla?School

Keira is een mega slimme meid, en door haar volwassen taalgebruik, ook regelmatig overschat in haar kunnen. Nou is zij liever bezig met tekenen, zingen en dansen, dan met saaie sommen bijvoorbeeld. Ook is ze erg snel afgeleid, en lukt het gewoon allemaal niet zo. Er moest dus extra stimulans komen, voor het een probleem word.

Er werden boeken aangesleept, voorgelezen, coaching, chantage, alles is wel geprobeerd. Maar zij kwam dus zelf met Squla aan, en dus zijn we daar meteen achter aangegaan.

Squla

Ze is nu pas begonnen, en je gelooft het of niet, het knopje is ergens omgegaan. Dit kan de leeftijd zijn, het kan van alles zijn, maar ik kan je vertellen dat haar meester erg blij is met de ontwikkelingen. En wij allemaal eigenlijk.
Met veel plezier pakt ze lekker haar tablet op de bank of op bed, en doet mee met allerlei spelletjes. Hoe meer punten hoe beter. Ze leert over van alles en nog wat, en zuigt het op als een spons. Ik sta serieus versteld van haar ontwikkeling met lezen, en dingen die ze weet. En wat natuurlijk een logische ontwikkeling is: door beter te lezen, kan ze ook beter schrijven. Ze kan er waarschijnlijk beter zelf over vertellen:

 

Wat is Squla?

Squla bewijst dat het kan: leuk leren in alle schoolvakken, voor groep 1 t/m 8. Al bijna honderdduizend kinderen oefenen thuis met de online spellen en quizzen.

Screens illustration homepage 1 - Beter leren met Squla?

 • Meer dan 70.000 quizvragen in alle vakken
 • Spelenderwijs kennismaken met de Cito-vraagstelling
 • Het beste van leerkrachten én game-ontwikkelaars
 • Voor ouders ook een account om mee te kijken
 • Alleen of tegen elkaar spelen

Er is nu een mega korting aan de gang, dus leuk om even te kijken! 

Volg mij!

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo
img 20180308 204700 300 - Beter leren met Squla?
Volg mij!

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo

3 Reacties

 • Karen

  Wat goed zeg! Als ik dit zie, dan vraag ik me echt af of dat iPad onderwijs van Maurice de
  Hond ook niet gewoon een heel goed idee is.

 • Fleur

  Wat een schatje is Keira 🙂 Wij hebben Squla twee jaar geleden een tijdje geprobeerd, toen Ewan nog in de kleuterklas zat. In het begin vond hij het superleuk, maar daarna werd het wat minder. Ik vind het zelf een hele goede app. Nu hij in groep 4 zit, lijkt het me wel leuk om het weer te proberen, sluit misschien beter aan.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: