Close
bh maat
HM!

Over hangtieten, vetrandjes en de juiste BH

Het mag voor iedereen duidelijk zijn dat je na een bevalling of veel afvallen, dat je borsten niet altijd nog omhoog kijken, maar liever hun oogjes op de grond richten. Tel daar een BH bij op waarvan je denkt nog steeds dezelfde maat te hebben als 10 jaar geleden, dan gaat er iets fout.

Welke maat bh heb je?

bh maat
HM!

75C mevrouw! Ehm… dat werd dus meten. Had ik kunnen weten, want ik had 75c net na de operatie ongeveer 8 jaar geleden toen ik mijn siliconen had laten verwijderen. Een bevalling later en afvallen, aankomen, afvallen, aankomen en geen enkele BH die lekker zit… had ik moeten weten dat 75c niet meer mijn maat was.

En nou heb ik mazzel want kijken mijn borsten nog redelijk recht vooruit, het is toch niet meer dat mooie volle borstje van vroeger. Hoe kan de BH dan toch te klein zijn? Nou dat komt omdat mijn borsten minder vol lijken, maar blijkbaar toch een cup omhoog zijn gegaan. Mijn omvang ook. Wel een hele maat. Dus draag ik mijn oude BH’s, dan zie je zo een mooi randje over de randen van je BH uitkomen. Vooral sexy als je shirt wat strakker zit. Niet dus he, voor de dames die nog steeds denken dat het echt sexy is. Nee, geloof mij, een goed zittende BH doet echt wonderen voor je voorgevel!

bh maat
HM!

Tip! Voor wat extra volume van je borsten kun je ook de BreastGro capsules gebruiken. Ze helpen je echt aan een maatje meer, zonder chirurgie. Bekijk eerst even het prijsverschil tussen een borstoperatie en de capsules voor je wat zegt over de prijs.. Ik heb helaas te gevoelige darmen, en moest na een maand stoppen. Jammer want je voelde al verschil! Ik gebruik nu de BreastGro creme masker, en dat werkt niet zo hard, maar doet wel wat!

Ik was dus even bij de Hunkemöller, want daar meten ze je gewoon nog netjes op. Zij zoeken samen met jou een BH die past, en kijken even mee of het ook echt goed zit. Daarna kun je eventueel weer goedkoper gaan kijken, maar het loont echt de moeite een goede BH.

bh maat
Hunkemöller!

Voordelen goede BH

  • minder rugpijn, en ook echt beter voor nek en rug
  • borsten meer rechtop
  • betere houding
  • ziet er mooier uit
  • veel vrouwen dragen een te kleine BH zodat het groter lijkt.. Dat ziet er niet uit en is slecht voor het volume van je borsten. Draag dus een goed passende, en doe daar dan vulling in.

Wist je dat maar liefst 80% van de vrouwen een verkeerde maat draagt, en niet elk jaar zich even laat opmeten? Ik ben in ieder geval helemaal om. Die vetrandjes over mijn bh, en die hangtieten zijn verleden tijd! Heb jij een goede BH?

De foto van de bh maat opnemen is van Shutterstock

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

2 thoughts on “Over hangtieten, vetrandjes en de juiste BH

  1. Hier koop ik ieder jaar een paar nieuwe BH’s en laat mij dan adviseren in een goede lingeriezaak. Het kost dan wel wat, maar met grote borsten moet je soms wat…

  2. Wat een behulpzaam artikel ik weet zeker dat heel veel vrouwen hier echt wat aan hebben. Ik vond trouwens de webshop sunglassery ik denk dat jij dit ook wel leuk vindt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang