De BH.

sport BH - De BH.

Sinds ik weer lekker aan het sporten ben, kwam ik weer achter een heel belangrijk item wat echt onmisbaar is!! Goede lingerie, stevige BH’s en slips die niet elke 3 seconden onder je billen hangen, of je ingewanden bekijken. Daarmee kwam ook dat mijn oude lingerie niet meer fijn zit.

Buiten dat je slips gewoon lekker moeten zitten, moet het dus echt wel een goede pasvorm hebben ook. Voor een BH is het natuurlijk nog ingewikkelder.

Een BH moet:

  • ondersteunen
  • niet snijden, dus het liefst een sport BH of brede banden.
  • niet knellen
  • een fijne pasvorm hebben

Voor het sporten ben ik echt een enorme fan van ADIDAS, NIKE en FABLETICS. Bij Fabletics zou ik de hele webshop wel leeg willen kopen, maar daarover binnenkort meer. Ik wil graag rennen en springen zonder dat mijn borsten mee springen. Dat doet zeer, en ik heb ergens gehoord dat je daar hangborsten van kunt krijgen. Daar zit ik niet op te wachten. sport BH - De BH.

Ik ben heel erg gevoelig met kleding, en de laatste tijd steeds meer. Met de leeftijd groeien mijn borsten behoorlijk, en zijn de flinterdunne bandjes simpelweg niet echt fijn meer. Mooi voor een avondje, maar de rest van de tijd heb ik gewoon graag iets wat mooi is, maar ook lekker zit. Zo kwam ik bij www.anita.com, en dit is dus precies waar ik al heel lang naar op zoek ben. Brede banden komen normaal gesproken pas bij hele grote maten, en dat heb ik nou ook weer niet. Zij hebben dus brede banden, vandaar dat ik de webshop op ben gaan zoeken, en ik was echt blij verrast.
Zij hebben heerlijke zachte materialen, en werken continue aan de pasvorm, en dat merk je. Ben ik normaal gesproken de eerste die haar BH thuis uit doet, deze zit echt heel lekker, en heb ik er geen last van.

Anita BH - De BH.

Wat vind jij het belangrijkste aan een BH? En nog belangrijker.. geef mij je SHOPPING TIPS!!!

 

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love

2 comments on “De BH.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: