Close
moeder dochter series online kijken

Bingen: 6x moeder dochter series online!

De relatie tussen moeder en dochter kan bijzonder mooi en sterk zijn. Maar regelmatig is er geen relatie gecompliceerder dan die van de moeder en dochter. Onderstaande moeder dochter series (en 1 film die je gewoon echt gezien moet hebben) hebben allemaal te maken met de relatie tussen moeder en dochter. De moeder dochter series hebben allemaal een trailer bij de omschrijving zodat je meteen ziet of het wat voor jou is!

Ginny & Georgia

Moeder en dochter Ginny en Georgia lijken niet zoveel gemeen te hebben. Toch verandert dit compleet wanneer ze verhuizen naar het kleine stadje Wellsbury in Massachusetts. Moeder Georgia blijkt een duister verleden te hebben en tienerdochter Ginny onderzoekt haar eigen identiteit. De serie is echt wel leuker om te kijken dan de omschrijving zeg maar. De moeder lijkt erg charmant, maar naarmate de serie vordert zie je wat een narcist de moeder is en hoe ze iedereen om haar heen manipuleert, inclusief haar kinderen.

Gilmore girls

Natuurlijk kun je deze lijst niet compleet maken zonder de gecompliceerde relatie van Rory, Lorelai en oma. Er hadden rustig nog 3 seizoenen bij gekund denk ik! Maar de moeder was druk in een andere serie Parenthood, waar ze nog even een nog moeilijkere dochter heeft. Ook een fijne serie om te volgen trouwens!

Grace and Frankie

Als de oudere mannen van Grace en Frankie besluiten te gaan samenwonen als partners, zit er voor Grace en Frankie niets anders op om maar samen een huis te delen. Langzaam worden ze vriendinnen en helpen elkaar met eenzaamheid, de volwassen kinderen, ouder worden, nieuwe liefdes, een nieuwe carrière en alles wat daarbij hoort. Deze serie is echt heel grappig, als in tranen over je wangen grappig met ook de nodige drama. Ook bijzonder om te zien hoe de dochters het grote cosmetica bedrijf van hun moeder overnemen.

Jane the virgin

Heerlijke Zuid Amerikaanse telenovela. Over de top dramatisch, huilen, lachen, ruzie, en alles komt voorbij. Uiteraard ook de bemoeienis van moeder, oma, dochter naar moeder en alles wat er tussen zit

Fire fly lane

Dit is ook een vrij nieuwe serie op Netflix. Niet de allerbeste, maar mooi om te zien hoe een vrouw zo succesvol wordt na een hele heftige start met een junkie moeder. Het gaat over 2 beste jeugd vriendinnen die niet zonder elkaar kunnen en er altijd voor elkaar zijn, ook al steekt de 1 de ander nog wel eens in de rug.

One day at a time 

Een gescheiden moeder woont met haar zoon en dochter bij haar moeder. Denk aan nieuwe liefdes, een dochter die uit de kast komt, opvoeding en de verschillen van generaties. Lekker in ouderwets Zuid Amerikaanse drama, dus ook flink over de top. Ik hou hier echt van!

Gloria Bell

Bonus, want niet 1 van de moeder dochter series maar een film. Wat houd ik van deze film!! Gloria Bell voelde ik diep in mijn botten. Het verlies van je jeugd, het empty nest syndrome, ouder worden, jezelf opnieuw ontdekken. Echt een super film! Serieus een must see voor iedereen boven de 40! Ik durf te wedden dat ook jij met zakdoekjes zit en niet stil kan blijven zitten!
(Amazon Prime)

Moxxie!

Ook niet 1 van de moeder dochter series, maar ik heb hem net gezien en het is de perfecte film om met je puberdochter te zien! Het is geen hoogstaaltje, maar de boodschap dat meisjes voor zichzelf mogen opkomen en ook rechten hebben is luid en duidelijk. Ik zou willen dat het overdreven was, maar ik vind ze nog netjes qua taalgebruik. De waarheid op de middelbare scholen hier in Nederland is een stuk minder glamourous. Mama geeft het goede feminisme voorbeeld, en dus wel echt een must see! Ook als je zoons hebt kunnen die er nog wat van opsteken.

Heb jij nog tips voor goede moeder dochter series om te zien?


Lees ook:

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

1 thought on “Bingen: 6x moeder dochter series online!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang