BinnensteBuiten is zo een film die je eigenlijk als ouder gezien moet hebben. Zeker als je een kind hebt die wat moeite heeft met emoties te begrijpen, en wat er in je hoofd eigenlijk om gaat.

BinnensteBuiten

Nou kun je daar een heel leerzaam saai filmpje van maken, maar dat is deze Disney film dus absoluut niet. Het is een warme film, grappig, verdriet, lief, boos, jaloers, alle emoties komen aan bod. Een paar maanden geleden deed Keira een korte video review:

Nu heeft ze de dvd ook thuis, en die inmiddels al 5x gezien. Er zitten dan ook best wel wat extras op, zoals een filmpje waarin Riley (de hoofdrolspeelster) verliefd word. Super lief. Ook de emoties in de film worden beter begrepen. Ze weet het nu ook te benoemen wat er gebeurd in haar bij een bepaalde emotie.

Keira word in ieder geval heel blij van de film!

Zullen wij jouw kindje ook blij maken?

Wij mogen namelijk nog een dvd van BinnensteBuiten weggeven!
Nog even in het kort:

Riley wordt net als iedereen door haar emoties geleid:

verdrietig 600x388 - BinnensteBuiten review + winactie
Verdriet zou graag wat optimistischer zijn om Riley beter blij te kunnen maken, maar ze heeft er grote moeite mee positief te blijven.
woede 600x338 - BinnensteBuiten review + winactie
Woede wil altijd dat alles eerlijk verloopt. Hij is vurig en vol passie, en kan snel ontploffen als de dingen niet gaan zoals hij wil.
afkeer - BinnensteBuiten review + winactie
Afkeer heeft overal een mening over, is eerlijk tot op het botte af en moet voorkomen dat Riley vergiftigd wordt – fysiek én sociaal.
angst - BinnensteBuiten review + winactie
Angst moet zich vooral op de bescherming van Riley toeleggen.
plezier 600x338 - BinnensteBuiten review + winactie
Plezier wil er alles aan doen om Riley blij te maken en te houden. Ze is optimistisch en ziet het leuke in elke situatie.

De emoties wonen in Hoofdkwartier, het bestuurscentrum in het hoofd van Riley. Daar geven ze haar advies voor de dingen van het dagelijkse leven. Riley en haar emoties doen hun best om aan het nieuwe leven in San Francisco te wennen, maar dan gebeurt er iets wat het Hoofdkwartier op stelten zet. Plezier, de belangrijkste emotie van Riley probeert er het beste van te maken, maar de anderen kunnen het maar niet eens worden over hoe ze moeten omgaan met de nieuwe woonplaats, het nieuwe huis en de nieuwe school.

Wij geven samen met Disney een DVD weg!!

Om mee te doen volg je ons gezellig op PinkPress Facebook, OF Instagram OF Twitter (mag ook allemaal). Laat vervolgens een comment achter op 1 van de kanalen, of hieronder voor wie jij graag wilt winnen.

Over precies 1 week krijgt de winnaar persoonlijk bericht.


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love