Close

BinnensteBuiten review + winactie

BinnensteBuiten is zo een film die je eigenlijk als ouder gezien moet hebben. Zeker als je een kind hebt die wat moeite heeft met emoties te begrijpen, en wat er in je hoofd eigenlijk om gaat.

BinnensteBuiten

Nou kun je daar een heel leerzaam saai filmpje van maken, maar dat is deze Disney film dus absoluut niet. Het is een warme film, grappig, verdriet, lief, boos, jaloers, alle emoties komen aan bod. Een paar maanden geleden deed Keira een korte video review:

Nu heeft ze de dvd ook thuis, en die inmiddels al 5x gezien. Er zitten dan ook best wel wat extras op, zoals een filmpje waarin Riley (de hoofdrolspeelster) verliefd word. Super lief. Ook de emoties in de film worden beter begrepen. Ze weet het nu ook te benoemen wat er gebeurd in haar bij een bepaalde emotie.

Keira word in ieder geval heel blij van de film!

Zullen wij jouw kindje ook blij maken?

Wij mogen namelijk nog een dvd van BinnensteBuiten weggeven!
Nog even in het kort:

Riley wordt net als iedereen door haar emoties geleid:

verdriet
Verdriet zou graag wat optimistischer zijn om Riley beter blij te kunnen maken, maar ze heeft er grote moeite mee positief te blijven.
woede
Woede wil altijd dat alles eerlijk verloopt. Hij is vurig en vol passie, en kan snel ontploffen als de dingen niet gaan zoals hij wil.
Afkeer heeft overal een mening over, is eerlijk tot op het botte af en moet voorkomen dat Riley vergiftigd wordt - fysiek én sociaal.
Afkeer heeft overal een mening over, is eerlijk tot op het botte af en moet voorkomen dat Riley vergiftigd wordt – fysiek én sociaal.
Angst moet zich vooral op de bescherming van Riley toeleggen.
Angst moet zich vooral op de bescherming van Riley toeleggen.
Plezier wil er alles aan doen om Riley blij te maken en te houden. Ze is optimistisch en ziet het leuke in elke situatie.
Plezier wil er alles aan doen om Riley blij te maken en te houden. Ze is optimistisch en ziet het leuke in elke situatie.

De emoties wonen in Hoofdkwartier, het bestuurscentrum in het hoofd van Riley. Daar geven ze haar advies voor de dingen van het dagelijkse leven. Riley en haar emoties doen hun best om aan het nieuwe leven in San Francisco te wennen, maar dan gebeurt er iets wat het Hoofdkwartier op stelten zet. Plezier, de belangrijkste emotie van Riley probeert er het beste van te maken, maar de anderen kunnen het maar niet eens worden over hoe ze moeten omgaan met de nieuwe woonplaats, het nieuwe huis en de nieuwe school.

Wij geven samen met Disney een DVD weg!!

Om mee te doen volg je ons gezellig op PinkPress Facebook, OF Instagram OF Twitter (mag ook allemaal). Laat vervolgens een comment achter op 1 van de kanalen, of hieronder voor wie jij graag wilt winnen.

Over precies 1 week krijgt de winnaar persoonlijk bericht.

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

8 thoughts on “BinnensteBuiten review + winactie

  1. Dit lijkt me een geweldige film te zijn voor de kids! Ik doe graag mee! ?

  2. Met deze actie doe ik mee, de meisjes wilde in naar deze film in de CineMec, maar het kwam er niet van!

  3. Wat een ontzettend leuke actie! Het lijkt me een hele leuke film, heel informatief en leerzaam op een manier die kinderen begrijpen. Ik ben heel benieuwd, en ik maak graag een kansje.
    Ik volg je op twitter (@xsajo)

  4. Hi Judith, jaa leuke winactie 🙂 ik doe graag mee en volg je al.

    En? Is het een beetje te vergelijken als in een “adhd-er hoofd”? Zo’n lekkere creatieve chaos. Ik ken de film (nog) niet, maar denk dat het op een hilarische manier te vergelijken is met mijn hele belevingswereld daar van binnen, ahum.

  5. Deze film lijkt me erg leerzaam voor de kids. Ik doe dus heel graag mee! Ik volg via alle kanalen! 🙂 Ik moet stiekem toegeven dat ik deze zelf wel met haar zou willen meekijken, haha.

  6. Ik maak ontzettend graag een kansje voor mijn dochter Mara! Ze heeft alleen de trailer gezien (keer op keer op keer op keer) en vind dat al grappig en leuk…Ik ben heel benieuwd hoe ze reageert als ze de film van Sinterklaas krijgt 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang