Notino Black Friday 2019

Volgende week is het zo ver: Black friday! De grote hype uit Amerika is nu ook hier lekker ingeburgerd. Ik ga zelf voor beauty items want stiekem vind ik die altijd te duur. Waar kijk jij naar uit?

Black Friday

Heel eerlijk ben ik geen fan van sales. De winkels zijn dan zo druk en rommelig! Ik word er bloednerveus van en koop uiteindelijk niets. Ben meer een “maandagochtend lekker rustig” persoon. Al die gillende mensen en alles door elkaar. Nee, dat is niet mijn ding. Ik ben dan ook erg blij met bijvoorbeeld Notino.nl die een hele week Black Friday sale heeft en waar ik rustig op mijn gemakje thuis kan bestellen.

Judith Verheggen Pink Press
Mijn naturel look! Lip gloss, mascara en highlighter (en heel goed licht voor deze foto)

Aangezien de puber nu ook steeds meer op beauty producten zit te azen is dit ook de perfecte plek om fijne cadeautjes voor haar te bestellen. Zij is net als ik een groot fan van de Victoria’s Secret parfum body spray. Dus daar zal ik zeker naar kijken. Ik heb nu de amber vanilla spray en die is zo lekker!

Verder hou ik echt van highlighters. Ik zie er altijd zo snel moe uit en zelfs met een goede concealer is er niks meer aan te doen. Sterker nog het gaat echt in die rimpels zitten als het zo dik moet. Ik doe dan liever zonder, en gebruik wat extra highlighter om er toch wat frisser uit te zien. Maar ook hier maak ik de puber heel blij mee. Ze heeft een veel te mooi huidje om zich vol te smeren met een dikke laag make-up, maar een highlighter staat altijd wel leuk.

Uiteraard mogen ook al de maskertjes en reinigings producten niet missen. Dit zijn echt artikelen waar ik graag meer geld aan uit zou willen geven, maar doordat wij ze allebei gebruiken wordt dat best een duur geintje. Ik ga dus uitgebreid shoppen deze Black Friday 2019!

Welk product zou jij wel willen kopen in de sale?
notino black friday

Lees hier over de big sale in de supermarkten!


ageology banner Ben jij al klaar voor de grootste sale van het jaar: Black Friday?

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

Geschreven door

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo