Blijf van mij af of ga weg

Uiteraard volg ik alles wat er nu is gebeurd in Duitsland. Wat ik erg vervelend vind, is dat men nu aan mij het volgende vraagt: “Hoe vind jij het dat Noord Afrikaanse mannen vrouwen zo aanvallen?”.Judith wordt er toch ook niet op aangekeken dat die zieke priesters onschuldige jongens misbruiken?

Ik ben niet verantwoordelijk voor een groep idioten.

Dit heeft serieus niets met afkomst te maken. Het is hoe jij als mens bent of gemaakt door je omgeving. Niemand wordt geboren met de intentie om later verkrachter te worden. Zwart, wit, geel. Geloof of geen geloof iedereen kan een kink in zijn kabel hebben en als een holbewoner tekeer gaan.
Voor mij is het heel makkelijk.

  • Kan jij je niet aanpassen?. Rot op.
  • Kan jij er niet tegen dat er hier vrouwen zijn die graag hun vrouwelijkheid tonen?. Rot op.
  • Vind jij dat de vrouw aan jouw achterlijke normen en waarden moet aanpassen?. Rot op.
  • Ben je zo seksueel gefrustreerd?. Ik heb een nieuwtje voor jou. Wij wonen in een land waar genoeg therapieën zijn voor mafkezen zoals jou. En anders rot op.
  • En schuil je niet achter een groep als je zo stoer bent kom dan een keer langs alleen met allemaal vrouwen om je heen. Kijken of je dan nog steeds zo stoer bent.

Blijf van mij af, of ROT OP

Wij vrouwen hebben allemaal wel iets meegemaakt dat jouw hele vrouw zijn heeft aangetast. Omdat het nu een hele grote groep mannen zijn, verdeeld over diverse steden in Duitsland trekt het de aandacht van de hele wereld. Heb je ooit gehoord van de dagelijkse verkrachtingen in de kelder boxen in de randstad?. Nee dat komt omdat dit de media niet haalt. De media voedt de mens. Wanneer er dan wordt gezegd het zijn asielzoekers, Noord Afrikanen wat krijg je dan?. Juist angst en pure haat voor deze groeperingen.
Ben ik als Marokkaanse de Nederlandse man gaan haten toen de serieverkrachter in Utrecht vrouwen trauma’s heeft bezorgd?. Ben ik de Nederlandse man gaan haten toen ik ging studeren in Maastricht en ik daar als enige donkere vrouw werd betast en constant de vraag kreeg: “Is het waar wat ze zeggen over donkere vrouwen dat ze zo goed zijn in bed” of “Ik zou zo graag jou alle hoeken van de kamer willen laten zien jij lekker donkere geile wijf”. Geloof me dit op je 19e te horen krijgen van dronken Nederlandse mede studenten is niet prettig. En vooral niet als je op 18e zwaar bent aangerand tijdens een vakantie.

Wij moeten ons niet richten op de afkomst maar op de mannen die dit normaal vinden. Mannen die denken dat het normaal is dat een vrouw een ding is. Dat een vrouw geen rechten heeft en zich moet aanpassen aan de man. En wat ik nu ga zeggen kan voor velen kwetsend overkomen maar dat is zeker niet de bedoeling. De deuren zijn geopend voor alle vluchtelingen. Er is totaal geen rekening gehouden met het feit dat die mensen het ergste hebben meegemaakt in het leven. Verkrachtingen, aanrandingen, berovingen dagelijks meemaken gaat op een gegeven moment normaal worden voor je wanneer je midden in een oorlog zit. Deze mensen zijn zo getraumatiseerd dat ze dat hier mee naartoe nemen met als gevolg hier aanrandingen en verkrachtingen. Overheid moet daar iets aan doen en niet alles onder een matje wegvegen. Of roepen ja het zijn Noord Afrikanen wat nu?.

Richt je haat niet op de afkomst want daar los je het probleem echt niet mee op. Wij kunnen nu wel ellenlange discussies gaan houden over het ras. Nee actie ondernemen dat is wat er gebeuren moet. Mannen, al loop ik naakt over straat blijf met je gore poten van me af!. En meneer Rutten laat mij please een keer langs komen voor een gesprek. Ik kan je precies uitleggen hoe om te gaan met opvoeding van de ( Marokkaanse) man. En voor alle ouders opvoeding begint bij jullie!. Leer jullie zonen wat normen en waarden zijn. Laat ze respect tonen voor de vrouw. Mijn oma zei altijd:

Een vrouw is net als een diamant die moet je koesteren.

blog hinda


ageology banner Blijf van mij af of ga weg

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥