Close

Blog top 3 Tag

Heel even geleden kwam ik deze leuke blog top 3 tag tegen. Ik ben benieuwd wat jij van mijn antwoorden vind!

 

Blog top 3 Q&A

 1. Welke drie dingen zijn voor jou onmisbaar bij het bloggen?

  Ik hou heel erg van mijn blikje Cola Zero bij het bloggen. Ook komt er zonder Equasym niet veel op mijn scherm te staan. Een notitieboekje is onmisbaar!

 2. Welke drie dingen mogen niet op een blog ontbreken?

  1. Een contact pagina met duidelijke gegevens
  2. Een leuk persoon die zichzelf even voorstelt
  3. Enthousiasme, originaliteit en eigen zijn
 3. Over welke drie onderwerpen schrijf je het liefste?

  Ah moeilijk zeg!! Ik schrijf toch het wel liefst over hele persoonlijke dingen, al doe ik het veel te weinig. Ik vind mijn blog mijn dagboek, maar mijn dear diary is de afgelopen maanden flink verwaarloosd en heeft plek gemaakt voor mijn andere favorieten van gezondheid en de kinderen.

 4. Wat zijn de drie populairste posts op je blog?

  1. Op 1 voor altijd en eeuwig hoe ik een waisttrainer uit heb geprobeerd
  2. Het blog over een vrouw die mijn dochter pestte in de Action trok ook erg veel aandacht.
  3. Mijn resultaat na 6 weken sporten werd ook heel graag gelezen. Die update komt snel trouwens..
 5. Welke drie dingen wil jij uitstralen/bereiken met je blog?

  1. Dat je ook als blogger jezelf mag zijn. Ik heb mijn schrijffouten, en schrijf net zo chaotisch als ik denk. En toch vinden mijn vaste lezers het niet storend. Ze voelen zich er juist alsof ze lekker bij mij aan de gin tonic zitten en ik ze iets vertel. En dat is precies mijn bedoeling.
  2. Ik hoop dat vrouwen zich kunnen vinden in mijn blogs, dat ze zich er mee kunnen identificeren. Dat ze een keer meehuilen, of juist er heel hard om moeten lachen. Het gevoel van “Ja joh? Dat wist ik niet”. Die vind ik ook leuk.
  3. Ik zou het tof vinden als de lezers wat opsteken van een blog. Misschien wat toleranter worden tegenover een ander. Ik merk bijvoorbeeld doordat ik regelmatig iets over ADHD plaats, dat ik daarmee heel veel vooroordelen heb weg kunnen halen. Dat vind ik echt het allergaafst!
 6. Via welke drie social media is jouw blog te volgen?

  Oef drie.. nee dat zijn er iets meer. Al ben ik niet overal even fanatiek moet ik zeggen. Ik vind Instagram het leukst. Dan kun je mijn ongezouten meningen echt lezen op Twitter. Op Pinterest plak ik alles wat los en vast zit. Op Facebook deel ik echt leuke videos als zeg ik het zelf. Ook kun je daar al mijn blog posts terug vinden. Op YouTube zou ik echt fanatieker moeten worden..

 7. Wat zijn drie voor- of nadelen van bloggen?

  Overal waar ik mag komen, de dingen die ik mag testen, de muren die ik mag afbreken, de mensen die ik leer kennen… Een echt nadeel vind ik die zeikerds bloggers die altijd wat te zeiken hebben. Ook alle regels die door diezelfde mensen opgelegd worden, je zou er bijna van stoppen zoals veel bloggers hebben gedaan. Zonde want die hadden zoveel meer te vertellen dan die onzin die je op die zeikblogs leest.

 8. Welke drie lezers laten de meeste reacties achter?

  Mwah geen idee. Vind ik ook niet belangrijk. Meer wat voor reactie ze achterlaten.

 9. Wat zijn jouw drie favoriete blogs van andere bloggers?

  Ow nou op 1 natuurlijk de zwangerschapsaankondiging van Jamey! Ze wil dit al zo lang! En nu kan ik eindelijk weer lekker babykleren shoppen! Op 2 staat een blog over vasten van Saskia. Ze weet het zelf nog niet, maar zij heeft daarmee mijn hele leven omgegooid in een hele positieve manier. Meer daarover snel! Op 3 de recepten van Geertje. Heerlijk, stuk voor stuk! En alles zonder pakjes en zakjes.

 10. Over welke drie onderwerpen lees je het liefst bij andere bloggers?

  Ik lees graag over persoonlijke dingen, lekkere recepten en afvallen.

 11. Welke drie blogtips heb jij voor andere bloggers?

  Vergeet al die blog regels waar je wel en niet over zou moeten schrijven, hoe je zou moeten schrijven, en wat je allemaal wel en niet leuk moet vinden. Jouw blog, jouw mening, jouw zaak.

 12. Nomineer twaalf andere bloggers

  12 Nog wel! Nee, ik nomineer iedereen die de tag over wil nemen!

Wat is jouw blog top 3?

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

11 thoughts on “Blog top 3 Tag

 1. Leuk om zo te lezen. Ik herken mezelf wel in dat chaotische. Ik schrijf het beste als ik dat echt vanuit mijn emotie doe.

 2. Leuk artikel! Ik herken mezelf zo erg in het stukje met schrijffouten en chaotisch schrijven. Nu heb ik wel iemand die soms mijn artikelen naleest maar als dat niet zou gebeuren zou het veel erger zijn haha.

 3. Herken mezelf in een deel van je verhaal – zelf Adhd en maak wel eens spelfouten en ik schrijf omdat ik het leuk vind en andere wil inspireren dus mooi hoe jij het zelfde denkt.

 4. Helemaal mee eens dat een contactpagina niet mag ontbreken. Niets is zo lastig als wanneer je iemand wilt mailen en er is nergens een manier om dat te doen.

  Ik drink of eet eigenlijk nooit iets als ik blog : )

 5. Leuk om deze tag van je te lezen en je zo beter te leren kennen 🙂
  Ik heb zelf ADD dus snap precies wat je bedoelt met chaotisch zijn haha

 6. Deze tag blijft leuk, ik ga het artikel van die vrouw lezen van in de action. Had het nog niet gelezen. Ik heb niet echt een top 3 qua bloggers, zolang de blog leuk is blijf ik plakken. 😉

 7. Leuk dat je de tag ook hebt ingevuld. Kan me erg vinden in je antwoord op vraag 11. Inderdaad, je mag je eigen blog invullen hoe je wil. Daar moet ik mezelf nog weleens aan herinneren als ik vind dat ik misschien te breed schrijf 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang