Close

Een super ninja winactie (en nog 64 andere!) op bloggersdag

Het is weer bloggersdag! Ik doe vaker mee met zo een bloghop, omdat je op deze manier heel veel nieuwe blogs kan ontdekken. En wat dacht je van al die prijzen?? Lees snel verder!

Bloggersdag

Ik vind Bloggersdag altijd superleuk. Je hopt van de ene na de andere blog, en je kunt dit keer maar liefst 65 prijzen winnen! Ook leer je zo dus allemaal verschillende blogs kennen. Als je al in de hop zit dan ben je hier gekomen via het leuke mamablog van Mirjam, met lekker veel berichten over peuters. Natuurlijk helemaal de fase waarin ik nu zit.

PinkPress.nl

In het geval dat je nieuw bent op mijn blog, zal ik mij even voorstellen. Ik ben Judith, 41 jaar en moeder van 2 meiden Keira(11) en Miya (3). Samen met mijn man en hond wonen wij aan de rand van de Veluwe in Ede. Als rasechte Amsterdammer was het even wennen hier in het bos, maar nu vind ik het heerlijk!

Op mijn blog vind je van alles over tieners en peuters, beauty en fashion, reizen en interieur. Mijn oudste dochter heeft autisme en ADHD, ik heb ADHD, PCOS en PDS en de jongste slaapt nog steeds niet door. Ook ben ik op dieet en is mijn grammatica ongeveer net zo een chaos als in mijn hoofd. Een heel ruim persoonlijk blog dus.

Gastbloggers

Ik heb 3 fantastisch leuke vaste bloggers. De flopvader uit België die heel realistisch schrijft over zijn gezin met 2 dochters en nog 1 onderweg. MC Kleuver heeft zelf ook autisme en verteld dan ook uit zijn eigen ervaring. Veel doordenkers! Liesbeth is van mollig naar MEGA fitgirl gegaan. Zij praat over de struikelblokken, het volhouden, de vooroordelen en nog veel meer waar je mee te maken krijgt op een dieet of als je een gespierde vrouw bent.

Ik ben nog op zoek naar een leuke gastblogger, dus als je interesse hebt dan hoor ik het graag!

De bloggersdag winactie!

Natuurlijk heb ik ook een leuke winactie! Namelijk het Nelsons Ninjaboek. Een boek met 20 trek- en duwspelletjes om van je kind een échte ninja te maken. Of eigenlijk om de band tussen ouder en kind te versterken. Maar ssst… niet tegen de kleine zeggen 😉 En dit alles zit verpakt in een mooi verhaal over Nelson en zijn nieuwe buurmeisje. Te leuk toch?!

Wij hebben het zelf ook nog even uitgeprobeerd, en geloof mij dat het echt lijd tot heel hard lachen samen. Het zijn allemaal heel fysieke spelletjes en wij hebben echt dubbel gelegen om van alles te proberen. Met die lekker drukke meiden van mij was dit echt een ideaal boek. Zo heb ik bijvoorbeeld ruim 5 minuten over het strand gelopen met mijn kleine als aapje om mijn been. Alleen de blikken van de mensen en haar gegier om niet te vallen waren echt al de moeite waard. En zo staan er nog veel meer spelletjes in die echt de aandacht even op jou en je kind, of broer en zus bijvoorbeeld leggen.

De co-auteur heeft een zwarte band in jiu jitsu, dus ze weten heel goed waar ze over praten. Check hieronder een filmpje:

Super leuk toch?

Ik mag 3 boeken weg geven, dus je maakt een leuke kans! Het is echt een aanrader ook. Net als bijvoorbeeld hun yoga boek voor kinderen. Je bent echt even intensief bezig samen, zonder vervelend te zijn.

Ik vind het altijd leuk als je dit bericht deelt, en mijn Facebook pagina een like geeft. Heb jij een kleine ninja thuis, dan hoor ik graag van je!

Als je klaar bent met reageren, neem dan een kijkje op het blog van Fleur. Ze schrijft over het dagelijks leven, en vooral haar weekly vind ik echt leuk om te volgen!

ps: Deze blog hop is bedacht door Kidzblogger.nl! 

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

42 thoughts on “Een super ninja winactie (en nog 64 andere!) op bloggersdag

 1. Nog geen ninja allures hier, maar de band versterken tussen mijn ADHD kleuter en mezelf wil ik wel… ik doe graag mee (kan het nog?)

 2. Dit lijkt me nou echt een gaaf boek! Heerlijk ravotten met mijn kleine meid

 3. Wat leuk om via de bloghop op jouw blog te komen!
  Hier twee mini ninja’s in huis die nog wel wat technieken kunnen leren… doe dus graag mee met de winactie!

 4. 2 kleine ninja’s in huis en eentje in de buik nog. Ik denk dat ze dit boek heel leuk zouden vinden. Ik doe graag mee.

 5. Ik doe heel graag mee voor mijn zoon en dochtertje. Ik denk dat ze dit een erg leuk boek zouden vinden!

 6. Dat lijkt me echt een geweldig boek. Ik doe heel erg graag mee!

 7. Weer zo’n leuke bloghop.
  Ik doe graag mee met deze blog winactie voor het Nelsons Ninjaboek.
  Leuk om een sterkere band te krijgen met mijn kleinkinderen.
  Ik heb geen Facebook om privéredenen, maar doe graag mee en hop dan door naar Blog van Fleur.

 8. Ik ben zomaar een rondje aan het hoppen op een kille regenachtige dag. Wat ben ik jaloers op je, wonen in of aan de rand van het bos. Zo ziet mijn ideaal er uit, maar helaas de werkelijkheid is anders…:-)

 9. oh yes, dit lijk me zo gaaf om samen met mijn grote boef te doen;) ik waag een gokje

 10. Hophophop, wat een leuk weekend zo! Eerst dacht ik “ninja’s, die sla ik over” maar nu ik je verslag gelezen en het filmpje bekeken heb, denk ik “jaaaah, die wil ik winnen voor mijn mannengezin!!” Mijn oudste is namelijk motorisch wat onhandig, terwijl de jongste juist heel sterk is. Dit boek lijkt me ontzettend leuk om beiden op hun eigen manier uit te dagen. Duimen dus!

 11. Wij hebben ook 2 mini ninja’s in spé (3, als je onze kitten meetelt :p )
  Lijkt me super leuk om met ze te oefenen 😀 Of Papa, die is niet zo lenig ,haha.

 12. Dit lijkt me echt een ontzettend leuk boek. Mijn twee zoons zijn helemaal fan van de lego ninja’s, dus dit boek zal ook zeker in de smaak vallen.
  Ik ga je volgen!
  Liefs Wendy

 13. Mijn zoontje houdt erg van stoeien, dit zal hij vast ook leuk vinden om met papa of mama te doen. Ben erg nieuwsgierig naar dit boek, dus doe graag mee. Hoop dat je gisteren een fijne blogersdag hebt gehad.

 14. Ik schreef net nog een blog over bewegen met je kinderen en dit boek lijkt me super leuk om weer nieuwe inspiratie op te doen!

 15. Ninja wat stoere en gaaf . Voor mijn 3 kinderen die graag alles saampjes doen.

 16. een kleine ninja. dat is inderdaad wel zoals ik mn kersverse kleuter kan noemen. hij houdt van stoeien, zeker met papa of mama dus dit boek lijkt me perfect voor inspiratie 🙂

 17. Super leuk om met mijn vrouwelijke kleine ninja dit boek eens grondig door te nemen

 18. Lijkt me super leuk om te doen! Kan wel wat hulp gebruiken ben niet zo creatief in ‘spelletjes’ met mijn kinderen. Ik heb een zoontje van 9 en van 1,5 jaar kunnen ze straks ook wel samen gaan doen! Want zit te groot verschil in om echt te gaan stoeien met elkaar. Filmpje is al leuk om te zien! Hopelijk mogen we winnen:D

 19. Tof! Wij doen mee. Beide kids zijn echte boekenwurmen en druktemakers dus als we zo dan ook nog de ninja uit kunnen hangen, dan maken wij graag kans

 20. Wat een heerlijk doe-boek om te ravotten met mijn drie (ninja)zoons, goed voor de conditie en onze onderlinge band. Ik doe dus graag mee, ik vind je blogs leuk geschreven en herkenbaar (Autisme, ADD en ODD)daarom heb je er weer een volger bij ! 🙂

 21. Klinkt als een heel leuk boek, waarbij kinderen op een speelse manier actief zijn!

 22. Wat een leuke actie, ik doe mee! Onze kleine man is nu al een Ninja, en dan loopt hij nog niet eens hahaha

 23. Wat lijkt me dit een leuk boek! Hier een kleine ninja thuis. Doe graag mee met deze leuke win actie 🙌🏽☺️

 24. Met twee ninja’s in huiskomt dit boek wel van pas ik doe graag mee

 25. Wauw wat een super leuk boek. Ik had het even niet helemaal goed begrepen maar na het filmpje helemaal enthousiast!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang