5 Leuke blogs over hardlopen

Blogs over hardlopen

Hardlopen vind ik een heerlijke sport, maar lezen over hardlopen doe ik ook heel graag. ’S Avonds op de bank lees ik graag blogs van andere hardlopers, dit ter vermaak maar ook zeker ter motivatie. De leukste blogs voer hardlopen heb ik voor je op een rijtje gezet:

Annemerel

Hoewel Annemerel niet echt in een hokje te plaatsen is, schrijft ze wel heel veel over hardlopen. Ze is heel snel, heel gemotiveerd en rent ieder jaar twee marathons. Eind van dit jaar gaat ze (weer) naar New York, voor die marathon dus, en ik heb er nu al zin in dat haar marathontrainingen weer gaan beginnen.

Laura Brijde

Met Laura is het ongeveer hetzelfde verhaal. Hoewel ze minder lange afstanden rent is ook zij heel snel en heel inspirerend. Vroeger schreef ze meer over het hardlopen, nu is het meer een bijzaak geworden. Toch is haar blog nog steeds leuk om te volgen, vooral als hardloopliefhebber.

Just Keep Running

Het leuke aan de blog Just Keep Running is dat je heel veel schrijvers hebt. Allemaal lopen ze hard en vertellen ze over hun avonturen. Daarnaast reviewen ze veel producten en komen ze af en toe met een informatief artikel. Je hebt dus meer te lezen dan bij een blog als Laura Brijde, waar maar af en toe iets online komt.

Healthy Running

Healthy Running is de blog van Tamara. Zij schrijft over hardlopen, maar sinds ze de wielersport heeft ontdekt gaan we daar ook wel blogposts over lezen schat ik. Ze schrijft heel erg persoonlijk, wat maakt dat ik haar artikelen heel graag lees. De persoonlijkheid die zij in haar artikelen brengt vind je maar weinig op andere blogs terug.

Gaby Runs the World

Gabriëlla is een echte bezige bij. Ze werkt, studeert, loopt hard (en veel) en blogt over dit alles. Het is dan ook leuk om te lezen hoe ze alles inpland en wat voor trainingen ze doet. Ze vertelt niet alleen dat ze heeft gelopen, maar ook wat voor training er op het programma staat en hoe ze oplost als het een keer niet lukt. Ze neemt je dus echt mee in haar hardloopleven, en dat vind ik heel fijn.

 Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like

  1. Judith

    Leuk om te horen!

  2. Ewout

    Leuke blog! Het is altijd leuk als je van hardlopen houdt om er veel over te lezen!

  3. Nicole orriëns

    Bedankt voor het leuke lijstje! Ik ben altijd op zoek naar leuke hardloopblogs. Mag ik zo vrij zijn om mijn hardloopblog ook te noemen? Haal anders maar weg. Dit is ‘m: http://www.renmamaren.com

%d bloggers liken dit: