De blouse met de perfecte pasvorm

Hoe vaak heb je wel niet een blouse gehad die net niet goed past bij borsten, of om je middel? Ik vond de blouse met de perfecte pasvorm.

Abigail Woods

blouse
Ik had de kinderen bij mij op deze shoot, en kon dus uitgebreid testen hoe je in de blouse kunt bewegen..
abigail woods
Een blouse is altijd te combineren met een mooi horloge of statement armband.
Ik draag op de foto een handgemaakt houten horloge van Lumbr.nl. Stoer en vrouwelijk, en echt Nederlands maatwerk.
Ik draag op de foto een handgemaakt houten horloge van Lumbr.nl. Stoer en vrouwelijk, en echt Nederlands maatwerk.

Natuurlijk kun je naar een kledingmaker gaan, en zo een shirt op maat laten maken. Dit is vaak toch wel erg prijzig, en tijdrovend. Bij Abigail Woods is goed nagedacht over de vrouw en haar vormen. En kwamen met een custom size blouse.
Je moet jezelf even goed opmeten, en doe dit ook vooral met verschillende BH’s en zet je buik iets uit. Ik had alles in de ochtend zonder BH opgemeten, en dan kan het dus dat de blouse toch wat strakker zit met een BH, of je buik iets opzwelt einde van de dag en zit het ook daar wat strakker. Hou hier dus echt rekening mee in de maten doorgeven, dan krijg je dus de hele dag een perfecte pasvorm. Ze hebben bij Abigail Woods trouwens ook herenhemden voor mannen, van dezelfde kwaliteit, en afneembare manchetten.

Jamey draagt hier de blouse in het zwart. Zo kun je makkelijk een avondje uit.
Jamey draagt hier de blouse in het zwart. Zo kun je makkelijk een avondje uit.

De blouses zijn van een zachte Italiaanse stof en ik weet dat sommige mensen lichtblauw en grijs mijden om eventuele zweetplekken, de blouses zijn luchtdoorlatend. Door de goede pasvorm kun je er ook lekker in bewegen, en als je net als ik kinderen combineert met een drukke baan, dan is dat wel een heel groot pluspunt. De blouses zijn er in het zwart, wit, lichtblauw, donkerblauw gestreept en lichtblauw geruit.

Ik wilde de blouse eigenlijk met een nette broek of rok combineren, ik vind vooral een mooie fitted blouse in een strakke pencil skirt super sexy en zakelijk. Helaas pas ik nog niet in de rok die ik heb. Tijd om te gaan shoppen en nog die laatste 12 kilo er af te krijgen! Die foto’s hou je dus nog van mij tegoed.

Draag jij wel eens een blouse?

Foto’s by Beauty-Unboxing


ageology banner De blouse met de perfecte pasvorm

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

Reacties

  1. Pingback: Goede merkkleding is het echt waard! | Pink Press ♡ Life Style Blog

Reacties zijn gesloten.