Gezellig in bad met Bobby het vrolijke poppenmannetje uit de Little Love collectie!

bobby review - Gezellig in bad met Bobby het vrolijke poppenmannetje uit de Little Love collectie!

Is hij leuk of is hij leuk? De nieuwe bad pop van Vtech kleine Bobby is zo schattig! Wij namen hem mee naar het zwembad, en hij gaat ook gezellig mee in bad. Jij kunt hem nu ook winnen!

It’s a BOY!

Beschuit met blauwe muisjes, want er is een baby geboren bij VTech! It’s a boy, we noemen ‘m Bobby. Bobby is dol op badderen, dit vrolijke poppenmannetje uit de Little Love collectie krijgt er nooit genoeg van. VTech voorzag de kleine ‘badboy’ van slimme techniek, verborgen kwaliteiten waarmee hij poppenpapa’s en -mama’s prikkelt om van het badritueel een feestje te maken.bobby vtech badpop 2 - Gezellig in bad met Bobby het vrolijke poppenmannetje uit de Little Love collectie!

Saai wordt de badbeurt geen moment met Bobby, voorzien van watersensor weet dit slimme mannetje of hij wel of niet in bad zit en na een druk op zijn bolle buikje reageert het ventje meteen. De interactie tussen hem en zijn poppenouder(s) is weergaloos. Bobby zingt, kent zinnetjes en woordjes en reageert altijd op zijn badmaatje. Die laatste wordt zo alleen maar wijzer, in denken, doen en kunnen.

VTech gaf de jongst telg een speciale douchekop mee die, nadat hij in het badwater gedompeld en gevuld is, vanzelf begint te sproeien. Kliederen met water en sop blijft verrukkelijk, (ver)zorgen en nadoen eveneens. Ook een stoer broekje en een comfortabele badcape horen bij de standaarduitrusting van Bobby en zorgen voor nog meer plezier na het badritueel. Gun je kleintje een badmaatje en Bobby nog een paar badeendjes en het feestje in de badkamer begint. Pak er voor jezelf maar een krukje bij, dit duurt wel even.bobby vtech badpop 1 - Gezellig in bad met Bobby het vrolijke poppenmannetje uit de Little Love collectie!

Kleine Bobby gaat mee zwemmen

Bobby is natuurlijk voor in bad, met zijn douche kop en alles. Ook de schattige geluidjes die hij maakt zijn op het bad ingespeeld. Maar Miya is dol op zwemmen, en ik wist al meteen dat hij mee naar het zwembad zou moeten. De meeste babypoppen die geluid maken kunnen natuurlijk niet in bad. Bobby ging gezellig me de jacuzzi in, en ze sleepte hem mee met baantjes trekken.

Het grappige was wel bij het aankleden. Miya doet dan na het zwemmen altijd lekker een onesie aan. Dat vind ze het prettigst na het zwemmen. Bobby moest dus mee douchen, zwembroek uit en ook een pyjama aan. En daar was het. Bobby had niet gewoon een bult wat de meeste poppen hebben, maar echt een netjes gevormd piemeltje. Dat heb ik serieus niet eerder gezien bij poppen. Miya ook niet dus die lag in een deuk, want piemel. Maar heel eerlijk, ik zie bij de meisjes poppen altijd een soort van sneetje, en bij de jongens of niks of een vreemde bult. Nu is dit natuurlijk niet helemaal anatomisch correct, en dat hoeft ook helemaal niet, maar wel een verbetering!bobby vtech badpop 5 - Gezellig in bad met Bobby het vrolijke poppenmannetje uit de Little Love collectie!

WINNEN!!

Wil je deze super leuke badpop met het allerschattigste stemmetje ook winnen? Hij zegt mama en papa, dus ook echt leuk voor jongens! Ik zou het erg leuk vinden als je deze blog deelt, of andere moeders tagt. Elke actie is een extra lot in de Bobby Lotterij 🙂bobby vtech badpop 3 - Gezellig in bad met Bobby het vrolijke poppenmannetje uit de Little Love collectie!

De winnaar heeft over een week bericht! Ik zal het nog even melden in mijn insta stories, dus hou het in de gaten!

Succes en xo Judith

review bobby badpop vtech - Gezellig in bad met Bobby het vrolijke poppenmannetje uit de Little Love collectie!

img 20180308 204700 300 - Gezellig in bad met Bobby het vrolijke poppenmannetje uit de Little Love collectie!
Volg mij!

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo
img 20180308 204700 300 - Gezellig in bad met Bobby het vrolijke poppenmannetje uit de Little Love collectie!
Volg mij!

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 

31 thoughts on “Gezellig in bad met Bobby het vrolijke poppenmannetje uit de Little Love collectie!

 1. Super leuke blog! Mijn dochter zou graag Bobby willen winnen ze is een echte poppen mama en dat deze mee kan in bad en zwembad zal ze helemaal geweldig vinden! Ben ook heel benieuwd hoe ze erop zal reageren dat het een jongen is. Ze kent tot nu toe alleen meisjes poppen. Vind het ook wel heel bijzonder dat ze dan een jongens pop zou hebben. Zelf heb ik ook alleen maar meisjes poppen gehad wat eigenlijk wel vreemd is als je erover na gaat denken. Hoop dat ik hem voor haar zal winnen ze zal goed voor hem zorgen.

 2. Ik zou hem heel graag willen winnen voor onze dochter van bijna 3 jaar ze is dol op badderen en zwemmen dit zal ze geweldig vinden

 3. Ahhh deze pop is te leuk!! Deze zal Fenna te gek vinden! Ze wil haar baby born altijd mee in bad, maar dat mag niet van mij. Dus hoe leuk is het dan om een pop te hebben die wél nat mag worden 🙂 Gewoon samen in het babybadje, want wij hebben helaas geen groot bad. Of ook mee naar het zwembad 😍

 4. Dat zou gaaf zijn voor ons zoontje wij hebben een openlucht zwembad achter het huis, de pop zou dan iedere dag mee gaan wat een plezier

 5. Wat zou onze dochter blij zijn met Bobby, het liefst zit ze elke dag en heel lang in bad. Samen met Bobby zou het feestje nog veel leuker zijn natuurlijk! Alles staat hier wel klaar voor Bobby dus hier zou hij een heel goed plekje krijgen bij onze baby verzorgster!

 6. Wat een leuke prijs! Wij zijn fan van Vtech omdat dit speelgoed onze kids echt prikkelt en uitdaagt zelf actief te zijn. Ook met baby Bobby zullen ze zelf hun fantasie moeten laten werken! Hopelijk mag Bobby hele avonturen beleven met onze Noa en Dex!

 7. Wat gaaf! Zowieso fan van vtech . Super leuk speelgoed goeie prijs en kwaliteit.
  Mijn dochter is dol op poppen. Vooral met geluid. En in bad is natuurlijk helemaal een feestje. Stiekem vind ik deze zelf ook zo leuk dat je er bijna zelf mee wilt spelen.

 8. Ik ben blij, dat er nog echt doe speelgoed is, je hebt de blog goed beschreven. En volgens mij wordt ons buurmeisje heel blij, als ik hem zou mogen winnen.

 9. Wat een stoere “bad boy” Ik loot heel erg graag mee .Gezellig samen in bad is een stuk leuker.

 10. Ohhh dit lijkt mij zooo leuk voor mijn tweeling van bijna 2😍 duimen!

 11. Wat een super leuke pop. Onze jongste dochter is een echte poppenmoeder. En zou deze pop helemaal GEWELDIG vinden.

 12. Wauw super leuk om te lezen dat de pop mee gaat naar het zwembad. Dit zelf nooit bedacht. Mijn zoontje is dol op poppen! Deze leuke pop vindt hij vast fantastisch!! Ik zal de blog delen 😍

 13. Dat zou waanzinnig gaaf zijn. M’n dochtertje wordt bijna 5 jaar en gaat over 2 weken beginnen met zwemles. Dus dit zou echt waanzinnig gaaf zijn❤️😍❤️
  Daarnaast is je blog heerlijk om te lezen. Uitgebreid en leuke persoonlijke aanvullingen. Het lachen om de piemel van de pop, zal hier ook zeker gaan gebeuren. Dus ook nog leerzaam🙈😂

 14. Wat een superleuke pop! Hier allemaal meiden dus een “poppenbroertje” zullen ze geweldig vinden

 15. aaah wat is deze pop leuk zeg. Ik doe graag mee voor onze poppenmoeder. En haar broer zal het ook erg leuk vinden om mee te nemen in bad of naar het zwembad. Misschien gaat hij het water dan wat minder spannend vinden?

 16. kleinzoon quinn is dol op de babypop van zijn zusje, dat levert soms problemen op, dus ik gun hem daarom zijn eigen bobby pop, hij zou er zo goed voor zorgen en helemaal blij mee zijn

 17. Hoi Judith, dit is de eerste keer dat ik een blog van je lees en ik vond je review over badpop Bobby zo leuk dat ik graag mee doe met de winactie om deze pop voor mijn dochter te winnen. Groetjes Milou

 18. Ah geweldig leuk zeg . Door je leuke blog krijg je een goed beeld van de pop .
  Bobby, zou ons meisje ook geweldig vinden.
  Ze neemt nu altijd een plastic baby pop mee in bad, die er eigenlijk niet geschikt voor is. Dus zodra ons meisje op bed ligt, wrikt deze mama vakkundig een armpje van haar pop af, om het water eruit te laten lopen. Met pop Bobby hoef ik gelukkig niet meer zulke barbaarse praktijken uit te voeren. Ook super dat je met Bobby het hele badfestijn kunt naspelen en hij ook nog eens gezellig praat.

 19. Leuk zeg! Ik doe mee voor mijn lieve nichtje, die binnenkort grote zus wordt. Kan ze lekker moederen!

 20. Erg leuk voor mijn dochter. Ik had zelf vroeger ook een jongenspop. Volgens mij had die ook een vrij echt piemeltje want het was een plaspop. Frankie heette hij.
  Ik gun mijn dochter ook zo’n leuke jongenspop. Ze heeft wel een eenvoudige meisjespop maar die is niet zo speciaal als deze die mee in bad en naar het zwembad mag. En ik heb een fijne poef boven staan dus als ze dan een half uur in bad wil blijven zitten om met Bobby te spelen, geen probleem.

 21. Zalig die pop! Ze zou geweldig zijn voor binnenkort,als mama baby dan in bad stopt kan de dochter haar pop ook wassen! 😁

 22. Wat een gave actie!! Ik doe graag mee voor mijn zoontje die in april grote broer word🥰 Hij wil mama ontzettend graag meehelpen straks net als zijn grote zus, maar dan wel met een broertjes pop! Ideaal dus, want deze pop is bestand tegen water en zo kan hij zelfs mee badderen net als broertjelief straks. Hoe heerlijk is dat!! Ik ga nu direct liken, delen en taggen als een malle want ik ben natuurlijk de beste mama ever als ik dit zou mogen winnen 😁😁

 23. Wauw, die is super leuk voor onze achterkleindochter. We willen binnenkort met haar gaan zwemmen, dus ideaal als er dan opeens een leuk vriendje opduikt om mee te zwemmen. 😉

 24. Dat ziet er gezellig uit. Ik doe mee. Mijn meisje heeft nog geen jongenspop en ik vermoed dat deze nog wel eens favoriet kan gaan worden omdat hij mee in bad kan!

 25. Superleuk zeg
  Doe graag mee voor mijn meiden leuk voor in bad en zwembad mee te nemen voor onze meiden 😊

 26. Wat een superleuke pop! Denk dat mijn dochtertjes dit helemaal te gek zullen vinden. We hebben hier alleen maar meiden, dus die zullen een “poppenbroertje” helemaal geweldig vinden. Sowieso zijn we al groot fan van VTech speelgoed. Ik waag graag een kansje voor mijn meisjes.

 27. Wat een super leuke pop geweldig voor onze dochters Noor en Lotte. Ze gaan ook heel graag in bad perfecte combinatie. Leuk om hem mee te nemen naar het zwembad dat kunnen we dan ook een keer doen.

 28. Wat een leuk en uitgebreid verhaal. De pop mee naar het zwembad, leuk idee, vinden kids natuurlijk geweldig!

Ik hoor graag wat jij van mijn blog vind, laat je een reactie achter?

%d bloggers liken dit: