Ik ben dol op bodysuits! Of bodystockings of een onepiece. Hoe je ze ook noemen wilt ik draag ze super graag. Waarom ze echt een aanrader zijn lees je hieronder.

Ken je de bodysuit van Anti-Flirt nog?

Er was een hele periode een flinke rage. De Anti-Flirt body suit was niet aan te slepen. Mooi geborduurd en bewerkt, en ik was er zo verliefd op. Ik werkte zelfs bij Julliette pour Romeo in de Leidsestraat om mijn dure passie te betalen. Helaas moest ik eind van de maand flink bijbetalen in plaats van te incasseren, en dus was die baan ook snel voorbij.

De bodysuit

Eigenlijk heb ik toen jarenlang de bodysuit niet meer gedragen. Helemaal niet toen ik wat flinker werd, ik vond dat niet zo sexy. Stom want juist dan heb je zo enorm veel keuze, en je ziet er altijd net wat beter uit. Je jurkje valt mooier over het lichaam. Dat bloesje heeft geen rollen achter in je rug. Ideaal.

Er zijn heel veel bodysuits te krijgen die ook onder shapewear vallen, dus nog even extra je buik plat drukken.

Waarom draag ik een bodysuit

Wat ik al zei; mijn kleding valt gewoon mooier. Ook vind ik het fijner zitten. Ik heb echt wel een flinke buik nog, en een laag slipje ziet er niet uit. Een hoge slip draag ik wel eens maar knelt dan toch en vind ik niet prettig. Met een BH heb ik hetzelfde probleem. Dat rolletje eronder vind ik persoonlijk niet hot.

Bij een body verdwijnt het allemaal. Op de LASCANA webshop vond ik een enorme collectie aan bodysuits. Ik koos voor een simpele zwarte en witte. Dit omdat deze een beugel hebben en dat vind ik toch wel prettig. Ook hebben ze flinke brede banden dus snijden niet in je schouders. Verder zijn ze van heel zacht materiaal. Hij zit echt zo lekker. Dit is wassen en weer aan. IMG 3115 - I  ❤ bodysuits!

Praktische tips bij bodysuits

De bodysuit kun je onder je kleding dragen, maar vele kun je ook echt wel als bovenkleding dragen. Ik vind die ik heb niet echt bovenkleding, maar voor de foto heb ik even een uitzondering gemaakt. Overigens heb ik nog best wel een collectie die heel goed als bovenkleding gedragen kunnen worden.

Khloe Kardashian was echt wel een trendsetter hierin, en laat vaak zien hoe ontzettend leuk het staat. Maar ook hoe het je lichaam echt mooier maakt. Het enige nadeel vond ik de knoopjes tussen je benen. Maar met een inlegkruisje is dat zo opgelost. Ook hoef je het niet steeds los te maken, je schuift het gewoon opzij. Easy, en scheelt een hoop gefriemel.

Wat vind jij van de bodysuit?


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love