Mijn zoontje wilt later heel graag schrijver worden. Hier is zijn 1e verhaaltje, geschreven met alle liefde en aandacht. Lezen jullie mee? Het verhaal heet Boomhakker.

Rayhan vraagt nu al weken of hij hier een verhaal mag plaatsen.
Zijn grote droom is om schrijver te worden. Ik kan hier zo van genieten wanneer ik hem bezig met zijn schriftje. Hij ligt dan op zijn buikje, tong uit zijn mond en te schrijven over van alles en nog wat. Ik stimuleer hem hier erg in omdat hij een hele grote fantasie heeft en erg creatief is. Dan kan je als mama toch niet anders dan dit toe te juichen. Hij had snel in de gaten dat onze blogs op internet terechtkwamen, en toen was zijn interesse helemaal gewekt. “Mama, mag ik keer een verhaal voor al jullie vrouwen schrijven?”

Dus lieve lezers speciaal voor jullie, het verhaal van de 7 jarige Rayhan ( ik heb niets aangepast zodat het uniek blijft).

De Boomhakker

Door Rayhan.

Er was eens een jongen en die wou een boomhakker worden. En toen werd hij groot, hij ging toen boomhakken.

Hij ging naar de duistere bos. En toen waren er bomen en zeiden: “hak mij om, hak mij om”. Toen was er een opa boom: “hak mij niet om”. Toen was er een oma boom: “hak mij wel om”.

Hij kwam toen bij een heks en die heks wou hem in een grote pan met lava gooien. Dat lukte gelukkig niet omdat de jongen de heks in de pan met lava gooide. Hij ging toen naar huis en toen kwam de bomen monster. De jongen hakte de bomenmonster om met zijn bijl.

Ik hoop dat jullie het een leuk verhaaltje vonden. Dag allemaal!  groetjes Rayhan

Heb jij ook een kind die nu al een duidelijke passie heeft? Wat doe jij daarmee?

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love