Boost Personal training

Een tijdje terug heb ik meegedaan met Boost personal training. Je krijgt dan een personal trainer via de whatsapp en mail.

Boost Personal training

Kijk, als je wat extra kilo’s meedraagt zoals ik, dan is een personal trainer een soort van reddende engel. Dus van Kim moest ik wat vragen beantwoorden, en aan de hand daarvan stelde zij trainingsschema voor.

Dat schema word dus echt op maat gemaakt, en hierbij houd ze rekening met uithoudingsvermogen, blessures, en dingen wat je wel en niet kan/mag. Je hebt dus geen excuus eigenlijk dat iets te zwaar is. Eigenlijk. En met eigenlijk bedoel ik als je geen Judith heet. Want tja, ik heb altijd wel een excuus. Mijn schouder blessure had ik niet echt last van, dus niet opgegeven. Maar tijdens het trainen kon ik hem niet meer bewegen. Ook mijn bekken besloten op slot te gaan. Ik vermoed een zeldzaam geval van helpikmoetweerbewegenitis.

Dat sporten ging dus niet heel geweldig. Omdat ik wel wilde doorzetten ben ik weer begonnen met Yoga. Dit ging redelijk goed, tot mijn schouder er helemaal mee stopte, en ik onder een MRI belande. Na veel onderzoeken blijkt dus dat ik gewoon een mega stress kip ben, en ik moet ontspannen (AAAHHHH!!!!). Ik heb mijn spieren al zo lang zo strak gehouden, dat ik mezelf dus echt pijn doe nu, en het bloed gewoon niet meer goed er door heen kan. Een heel lang en technisch verhaal, maar laten we het erop houden dat ik mezelf richting een hartaanval aan het stressen ben.

Ontspannen dus. Hoe? Ik ben het nog aan het uitvogelen.

boost personal trainingLieve Kim van Boost, bleef mij wel dieet tips sturen, de heerlijkste recepten. Voor lunch, ontbijt, tussendoortjes en diner. Echt zij zou een foodblog moeten beginnen ernaast. Ik heb behalve van de smoothies overal echt van gesmuld. Gelukkig maar, want van de pijnstillers, niet slapen, en stress dus, kwam ik alleen maar aan. Zonder haar gezonde tips had je mij nu waarschijnlijk met een takelwagen uit huis kunnen liften.

Mijn enige kritiek puntje op de Boost Personal training is misschien dat ze wel iets strenger mag zijn. Of haar strengheid op klanten aanpast. Sommige van ons hebben nou eenmaal een hardere schop nodig. Ik had toch iets meer apps of mails verwacht om te kijken of ik mij wel aan het schema hou. Of dat ik in ieder geval iets doe wat ik wel kan doen. Wat dat betreft ben ik (en ja geef maar toe, ik ben echt niet de enige) net een klein kind waarvan haar handje vastgehouden moet worden. Net niet LA super ster waar je naast mij zit en oplet of ik alles wel netjes uitspuug, maar je begrijpt waar ik heen wil.

De belangrijkste reden dat een dieet mislukt is namelijk het gewoon niet doen.

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥