Tijd voor een selfie! Met de Bratz in een super winactie

It’s good to be yourself; It’s good to be a Bratz. The Bratz are back! Je kent ze vast nog wel, de poppen die na Barbie kwamen met de volle lippen, een dikke laag make up, en verschillende culturen. 

 

bratz3Een stuk sexier nog dan Barbie, en super perfect. Het leukste was altijd dat er niet 1 hoofdmodel is. Er zijn verschillende poppen, en altijd in elke lijn zijn er verschillende kleuren zeg maar.
Er word veel geklaagd over de poppen dat er te veel make up op zit, en er zijn moeders die de poppen met aceton bewerken en er zelf een gezichtje op tekenen. De logica daarvan begrijp ik niet, bij GI Joe worden de abs toch ook niet opgevuld met spekjes? Of de spiderhanden van Spiderman er af hakken om het realistischer te maken? Je snapt me wel? Het hele idee is dat jonge meisjes dit soort rolmodellen niet mogen nastreven want het is ongezond. In plaats daarvan maken ze dus nieuwe poppen die iets te dik zijn, pukkels, dun haar en cellulitis hebben. Dat is blijkbaar een mooi streven.stretchmarkbarbie

Voor iedereen die het mega onzin vind dat je na 50 jaar met Barbie poppen en Bratz dolls spelen, opeens erop wilt lijken (ok ok er zijn een paar fanatiekelingen), voor hun is er een nieuwe lijn met Bratz dolls opgezet!

De nieuwe Bratz collectie van poppen bestaat uit de volgende thema’s:
 • Bratz Hello My Name Is™ – Maak kennis met Bratz®, vriendinnen voor het leven die elkaar inspireren om de wereld om hen heen te ontwerpen en creëren.
 • Bratz Fierce Fitness™ – Durf te bewegen! Elke Bratz® in de Fierce Fitness®-collectie showt haar opvallende en prachtig indrukwekkende stijl en favoriete manier om plezier te maken in de zon.
 • Bratz #SelfieSnaps™ – Leer de Bratz® kennen via hun selfiestijlen en grappige emoji-symbooltjes. De vriendinnen voor het leven laten hun nieuwe kapsels zien en selfiewaardige zien outfits in hun eigen unieke stijl.
 • Bratz Study Abroad – De Bratz® Study Abroad-collectie bevat alle meiden in outfits die zijn geïnspireerd door de landen die ze hebben bezocht.
 • Bratz #SnowKissed – De Bratz®-crew gaat de pistes op in deze #SnowKissed™-collectie! Elke pop wordt geleverd met favoriete spulletjes, stickers om te versieren en twee volledige outfits. Eentje voor op de piste en eentje om te relaxen in het huisje. It’s Good to be a Bratz.

bratz2

Keira was gelukkig net jarig toen de hele lijn uitkwam.. en had natuurlijk de nieuwe Bratz op haar wishlist. Ik kan je vertellen dat er flink is uitgepakt met bonnen en cadeaus voor haar verjaardag, dus heeft ze inmiddels een Bratz beautysalon, een Bratz Sleepover pop, en 2 Bratz #selfiesnaps. Ze kan er echt uren mee spelen, verzint er hele verhalen omheen, en dankzij de #selfiesnaps heeft iedereen nu een eigen mobieltje.
Al de poppen samen zijn net een soort van Spice Girls, en net als bij de Spice Girls, als de vriendinnen komen, dan wil iedereen altijd 1 pop die het meest op hun lijkt, of het best bij hun karakter past. Dat kan rustig elke week anders zijn ook nog…bratz1

Bratz #selfiesnaps winactie

Wat een geluk dat jij op mijn blog bent gekomen vandaag, want wij mogen een Bratz #selfiesnaps weggeven!! Hoe leuk is dat dan? Ze komt met allerlei leuke accessoires en natuurlijk haar mobieltje! Welke je krijgt is nog even een verassing, maar ze zijn allemaal even leuk!

bratz5Om mee te doen volg je ons gezellig op PinkPress Facebook, Instagram of Twitter. Laat vervolgens een comment achter op 1 van de kanalen, of hieronder waarom jij de Bratz Selfie pop wilt winnen.

Over precies 1 week krijgt de winnaar persoonlijk bericht.bratz4

 

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  

11 thoughts on “Tijd voor een selfie! Met de Bratz in een super winactie

 1. Wat een leuk geschreven blog.
  Ik denk dat ik mijn kleindochter hier erg blij mee zou maken.
  Ze vind deze poppen juist erg leuk.
  En hun haren zijn fijn doorkambaar.

  Groetjes

 2. Ik zou haar echt heel graag winnen voor mijn dochter.
  Ze heeft nu 2 Bratz poppen die ze al helemaal geweldig vind.
  Ze is gek op selfies maken.
  En 19 december wordt ze 5 jaar.
  Dit zou voor haar echt een heel mooi cadeau zijn.

 3. Ik doe heel graag mee voor mijn oudste prinses, die dit helemaal geweldig zou vinden. Zij is vijf en kleedt zich nu al tot in de puntjes aan compleet met tasje en sieraden. Bratz heeft zij nog niet maar past echt bij haar. Vooral ook een selfie met een Bratz! Ik volg je op Facebook.

 4. oh wooowww wat super leuk !!! ik ga zeker meedoen via facebook want mijn dochter vind haar bratz barbie helemaal geweldig !!!

 5. Wouw dat is echt een gave prijs om weg te geven. Dochterlief is dol op foto’s van zichzelf..als ze een telefoon te pakken krijgt is het poseren! Dit is echt een prinssenkado

 6. Wat leuk die bratz. Ik heb voor dochterlief wel oude barbies maar geen bratz. Ik doe dan ook graag voor haar mee. Leuk. Ik volg je overal.

 7. Ik wil haar graag winnen voor mijn kleindochter omdat wij wel graag op een popje willen lijken ja zelfs oma

 8. Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje, er staat in de bechrijving: voor wie jij graag deze dvd wilt winnen. denk dat dat een foutje is 😉 ik volg je overal 😀

Comments are closed.