Wij zijn echt de familie bril geworden. Alleen de kleinste heeft nog geen bril. Wel een zonnebril, want dat is een bril voor kinderen die vaak onderschat word, maar wel nodig is! Jij kunt er nu 1 winnen, doe je mee?

IMG 8323 - Een bril voor mij, voor mijn dochter en allemaal een nieuwe zonnebril.Een bril voor kinderen

Ik dacht er ook nooit zo bij na, om een bril voor kinderen te kopen. Maar hoe wij echt wel opletten dat we een goede zonnebril kopen, is dat voor kinderen vaak vergeten. Van Pearle kreeg ik 2 zonnebrillen voor de meisjes, en ik kan je beloven dat het een enorm verschil maakt! Niet alleen in het knijpen waardoor ze in de avond vaak hoofdpijn hebben. Met als resultaat veel huilen, slecht slapen etc. Als ze dan ook nog niet kunnen praten of het aangeven, dan weet je niet eens waar het probleem zit.

Mochten ze het niet willen dragen dan kan ik je ook een petje aanraden, maar een bril is beter omdat kinderen de neiging hebben om de zon uitgebreid te bestuderen.IMG 7822 - Een bril voor mij, voor mijn dochter en allemaal een nieuwe zonnebril.

Een bril voor kinderen op sterkte

Keira heeft sinds een paar maanden een bril. Zij gaf aan last te hebben van hoofdpijn bij het kijken op haar telefoon en op school op haar tablet. Ook had ze steeds meer moeite met lezen. Wij zijn naar de oogkliniek geweest, en daar is ze uitgebreid getest op van alles en nog wat. Ze bleek een plussterkte te hebben die lang niet altijd word gecorrigeerd door artsen of opticiens, omdat kinderen sowieso plus hebben. Bij Keira was het iets over het gemiddelde, en nu met een bril gaat het lezen beter. Ook de hoofdpijn is een stuk minder. We hebben voor haar dan ook een aparte zonnebril voor kinderen op sterkte besteld.IMG 8326 - Een bril voor mij, voor mijn dochter en allemaal een nieuwe zonnebril.

IMG 8324 - Een bril voor mij, voor mijn dochter en allemaal een nieuwe zonnebril.

Een bril voor mij

Zelf draag ik ook altijd een bril of lenzen. Helaas met de hooikoorts zitten de lenzen echt mega ruk. Alsof er een stukje glas onder zit. Ik ben dus nu wel echt op mijn bril aangewezen. In de zon is dat dus enorm knijpen! Met als gevolg weer een hoofdpijn alsof er een rave aan de gang is in mijn hoofd.

Bij de Pearle heb ik dus weer een nieuwe oogmeting gehad, en een zonnebril op sterkte besteld. Dan kan ik dus altijd afwisselen. Heel enorm fijn. Ik word daar echt heel erg blij van. Bovendien staat hij ook nog wel erg leuk vind je niet?IMG 8342 - Een bril voor mij, voor mijn dochter en allemaal een nieuwe zonnebril.

IMG 8339 - Een bril voor mij, voor mijn dochter en allemaal een nieuwe zonnebril.

Bescherming

Een zonnebril is natuurlijk niet alleen om in de zon te kijken (wat je eigenlijk helemaal niet moet doen), maar het beschermd ook de ogen tegen straling. Net als dat je een goede zonnebrand op smeert voor je huid. Op de foto gebruiken de meiden de zonnebrand roller van Nivea. Het is een soort van deo roller, die voorkomt dat je er meteen te veel uit knijpt. Heel erg handig!IMG 8329 - Een bril voor mij, voor mijn dochter en allemaal een nieuwe zonnebril.

WINNEN!!

Wil jij ook zo een leuke zonnebril voor je kind? Dan heb je vandaag mazzel, ik geef er namelijk 2 weg!! En dat niet alleen, je krijgt er ook zo een handige zonnebrand roller met factor 50 bij!!

We zouden het leuk vinden als je de fb pagina van mij, Pearle en Nivea een like geeft, delen is altijd extra kans, en een reactie natuurlijk ook!

Over een week krijgt de winnaar bericht.


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love