Ga naar de inhoud

Een bril voor mij, voor mijn dochter en allemaal een nieuwe zonnebril.

zonnebril kind

Wij zijn echt de familie bril geworden. Alleen de kleinste heeft nog geen bril. Wel een zonnebril, want dat is een bril voor kinderen die vaak onderschat word, maar wel nodig is! Jij kunt er nu 1 winnen, doe je mee?

zonnebril kindEen bril voor kinderen

Ik dacht er ook nooit zo bij na, om een bril voor kinderen te kopen. Maar hoe wij echt wel opletten dat we een goede zonnebril kopen, is dat voor kinderen vaak vergeten. Van Pearle kreeg ik 2 zonnebrillen voor de meisjes, en ik kan je beloven dat het een enorm verschil maakt! Niet alleen in het knijpen waardoor ze in de avond vaak hoofdpijn hebben. Met als resultaat veel huilen, slecht slapen etc. Als ze dan ook nog niet kunnen praten of het aangeven, dan weet je niet eens waar het probleem zit.

Mochten ze het niet willen dragen dan kan ik je ook een petje aanraden, maar een bril is beter omdat kinderen de neiging hebben om de zon uitgebreid te bestuderen.bril voor kinderen

Een bril voor kinderen op sterkte

Keira heeft sinds een paar maanden een bril. Zij gaf aan last te hebben van hoofdpijn bij het kijken op haar telefoon en op school op haar tablet. Ook had ze steeds meer moeite met lezen. Wij zijn naar de oogkliniek geweest, en daar is ze uitgebreid getest op van alles en nog wat. Ze bleek een plussterkte te hebben die lang niet altijd word gecorrigeerd door artsen of opticiens, omdat kinderen sowieso plus hebben. Bij Keira was het iets over het gemiddelde, en nu met een bril gaat het lezen beter. Ook de hoofdpijn is een stuk minder. We hebben voor haar dan ook een aparte zonnebril voor kinderen op sterkte besteld.IMG 8326 Een bril voor mij, voor mijn dochter en allemaal een nieuwe zonnebril.

IMG 8324 Een bril voor mij, voor mijn dochter en allemaal een nieuwe zonnebril.

Een bril voor mij

Zelf draag ik ook altijd een bril of lenzen. Helaas met de hooikoorts zitten de lenzen echt mega ruk. Alsof er een stukje glas onder zit. Ik ben dus nu wel echt op mijn bril aangewezen. In de zon is dat dus enorm knijpen! Met als gevolg weer een hoofdpijn alsof er een rave aan de gang is in mijn hoofd.

Bij de Pearle heb ik dus weer een nieuwe oogmeting gehad, en een zonnebril op sterkte besteld. Dan kan ik dus altijd afwisselen. Heel enorm fijn. Ik word daar echt heel erg blij van. Bovendien staat hij ook nog wel erg leuk vind je niet?IMG 8342 Een bril voor mij, voor mijn dochter en allemaal een nieuwe zonnebril.

IMG 8339 Een bril voor mij, voor mijn dochter en allemaal een nieuwe zonnebril.

Bescherming

Een zonnebril is natuurlijk niet alleen om in de zon te kijken (wat je eigenlijk helemaal niet moet doen), maar het beschermd ook de ogen tegen straling. Net als dat je een goede zonnebrand op smeert voor je huid. Op de foto gebruiken de meiden de zonnebrand roller van Nivea. Het is een soort van deo roller, die voorkomt dat je er meteen te veel uit knijpt. Heel erg handig!zonnebril kind

WINNEN!!

Wil jij ook zo een leuke zonnebril voor je kind? Dan heb je vandaag mazzel, ik geef er namelijk 2 weg!! En dat niet alleen, je krijgt er ook zo een handige zonnebrand roller met factor 50 bij!!

We zouden het leuk vinden als je de fb pagina van mij, Pearle en Nivea een like geeft, delen is altijd extra kans, en een reactie natuurlijk ook!

Over een week krijgt de winnaar bericht.

18 reacties op “Een bril voor mij, voor mijn dochter en allemaal een nieuwe zonnebril.”

 1. Wat een fijn product en wat een gave brillen! Ik doe heel graag mee voor ons zoontje. Je kan ze niet goed genoeg beschermen!

 2. Met 1 kind, 3 plus-kinderen en 4 oppaskindjes kun je nooit genoeg zonnebrand hebben. En een zonnebril komt altijd van pas.

 3. Een zonnebril is hier wel welkom en de roller zal ook zeker van pas komen, beide erg belangrijk, ik doe dan ook zeker mee!

 4. Wat een leuke brillen! Staat goed hoor 😀
  Facebook heb ik niet, wel dochters die nu steeds mijn zonnebrillen willen ‘lenen.’ :p

 5. Mooie bril!! En een roller heb ik nog nooit geprobeerd dus ik doe graag mee met deze leuke winactie.

 6. Wat een super actie! Inderdaad de zonnebrand in huis, maar een zonnebril?! Lijkt me zeker handig ook voor onze Liselotte! Een roller heb ik nog niet uitgeprobeerd. Lijkt je wel ideaal voor in de tas om altijd bij de hand te hebben. Ik doe graag mee 😉

 7. Wat een mooie brillen! Ik heb ook zo’n roller van Kruidvat. Heel fijn en echt ideaal voor kinderen!

 8. Ik en mijn man zijn alle 2 brildragers en hebben alle 2 ook een zonnebril op sterkte. Wij hebben zelfs een zwembril op sterkte zodat het zwemmen ook vlotter ging. Daarom dat ik vanaf dat mijn zoontje geboren was altijd een zonnebril en pet in mijn tas had zitten. Ik ga zelf niet meedoen aan de wedstrijd maar gun absoluut iemand een zonnebril van Pearl, daar komen de onze ook van. Top Kwaliteit!

 9. Ons zoontje draagt een bril, dus die heeft er één op sterkte. Hij kan, net als papa niet zo goed tegen licht, dus het was heel snel in orde toen we wisten dat hij een brilletje nodig had.
  De meisjes hebben zo’n goedkoop dingetje en ik vind ze overal en nergens…. ze dragen er niet echt zorg voor, mijn zoontje doet dat echt wel voor zijn zonnebril!

 10. Ik draag helaas ook een bril of lenzen. Mijn zusjes en ik erfden allemaal de slechte ogen van mijn vader. Gelukkig hebben mijn vijf kinderen geen bril nodig. Een bril is vooral leuk als het niet verplicht is vind ik.

  Maar een goede zonnebril is natuurlijk altijd belangrijk!

 11. Hooikoorts en lenzen zijn geen goede combo. Leuke brillen hoor en leuk om ook je kinderen er mee te zien!

 12. Ahh, mijn lenzen voelen met hooikoorts ook altijd verschrikkelijk. 🙁 Hele leuke brillen hebben jullie, en succes iedereen met de winactie!

 13. Wat een goede actie!
  Aan zonnebrand wordt vaak wel gedacht, maar ik moet toegeven dat ik zelf niet zo snel aan een zonnebril zou denken.. terwijl zon in die kleine oogjes niet prettig en niet goed is. Zodra ik met Fenna (8 maand) naar buiten stap knijpt ze al met haar oogjes.
  Ik doe dus mee voor mijn kleine bengel 😀

 14. Een zonnebril is zeker nodig ook voor kinderen.
  We maken hier dan graag kans op en zo’n roller lijkt me ook super handig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *