Het is tijd voor de brugklas | Stoer in Vingino

Vandaag kreeg mijn meisje een voorproefje op de brugklas. Samen met een groep andere kinderen uit groep 8 mochten ze een paar uur lessen volgen. De belangrijkste vraag was: Wat trek jij aan op de eerste schooldag?

De eerste schooldag is in september

Maar je kunt natuurlijk nooit te vroeg beginnen met je hier al druk over te maken. Uiteraard moet alles wat je nu koopt ook passen in de stijl van volgend jaar. Want tja, ze zullen je maar zien lopen. Dat kan echt niet meer met een roze glitter jas.

De stijl op de school paste helemaal in wat Keira heeft mogen uitzoeken bij Vingino. Vooral veel zwart en zo neutraal mogelijk. Ik denk dat ik wel 6 meiden met exact dezelfde kleding combinatie heb gezien. En ik was er maar een half uurtje. Grappig hoe die meiden anti uniform zijn, maar toch allemaal hetzelfde aantrekken.

Brugpieper stijl

Over het algemeen zijn ze uit te tekenen in een zwarte of washed skinny, Adidasjes en een witte, grijze of zwarte trui. Hier mag iets van motief met een kleur in zitten, maar dan vooral niet te vrolijk. Catchy teksten mogen wel, maar ook niet te lief. Nou zal het vast niet in elke stad hetzelfde zijn, maar hier is dat wel echt een beetje de standaard. Ik geniet er dan ook van als ze de mom jeans draagt ipv haar skinnies. Of juist van die pantalon trainingsbroeken. Die zie je ook steeds meer en vind ik echt leuk staan. Ook beter voor de bloedsomloop waarschijnlijk.

De zwarte skinnies zijn uit een vorige collectie van Vingino, maar volgens mij nog steeds te krijgen!

De outfit van Vingino

Haar donkerrode bomber geeft ze voor geen goud op, maar geeft toe dat die ook af en toe gewassen moet worden. Ze koos nu voor een mooi zwart nep leren jasje. Hij is helemaal met (nep) bont gevoerd en zit dus super warm. Wij hebben maat 164 (14jaar) besteld. Zij is vrij slank en 1.62. Deze zit om het lichaam prima, maar de mouwen voelden in het begin wat strak aan. Toen ze hem eenmaal even aanhad zat dat meteen al beter, dus verwachten dat hij na een paar dagen prima zit. Gelukkig hebben wij niet een maat groter of kleiner besteld!

Mijn meisje is een grote fan van leggings. Helemaal op dagen at ze er echt geen zin in heeft, dan vind ze die het lekkerst zitten. Met een grote trui of juist een leuk t-shirt voor meisjes erop is ze dan al snel tevreden. Toch gingen de simpele zwarte leggings wat vervelen en koos ze nu voor een zwarte legging met een hoge waistline in een sportmateriaal. Met een dikke rood met witte streep langs de benen. Toch niet helemaal zwart dan!

Pin voor later!

De foto’s zijn gemaakt bij Roadhouse in Arnhem. Een All American steakhouse. Inclusief een schoolbus en Miami police car voor de deur.


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥