Close

Budget Cadeau Manden

Cadeautjes bedenken is elke keer een hele klus. Wat ga je nu weer geven? Een cadeaubon, parfum, bos bloemen.

Persoonlijker en leuker is zelf een cadeaumand samenstellen. Dit doe ik al jaren met veel succes. Thuis heb ik een schap met diverse cadeaus, inpakpapier, lintjes, kaarten noem het maar op. Gehele jaar wanneer ik iets zie koop ik het en zo is mijn schap altijd gevuld.

Je hoeft echt niet veel geld uit te geven aan een budget cadeau mand. Bij de Action, Xenos, Big Bazar, markten, kringloop winkels kan je zo vaak leuke dingen voor weinig inkopen. Mijn geluk is dat ik aan de grens van Duitsland woon. De A merken daar schelen soms wel 3 euro per stuk met Nederland. DM Duitse Drogist is voor mij echt een walhalla.

Meeste manden koop ik in bij een kringloop voor soms wel 0,10, kijk wel natuurlijk of  het niet beschadigd is. En een mand vul ik dan met diverse spullen. Thema hangt af aan wie je het geeft uiteraard.

Budget cadeau manden

Enkele ideeën van budget cadeau manden met een prijs tussen de 5 en 15 euro:

Happy Kids Mand:

 • – Kleur boek
 • – Stuiterbal
 • – Kleurpotloden/stiften
 • – Lego
 • – Knuffel
 • – Dvd
 • – Snoepjes
 • – Pop/auto

Voor kinderen is dit natuurlijk helemaal geweldig, een hele mand vol cadeautjes.

Verzorgingsmand Vrouw of Man:

 • – Badschuim
 • – Bodylotion
 • – Pedicure/manicure set
 • – Spons
 • – Body crème
 • – Gezichtsmasker
 • – Tijdschrift
 • – Handdoek

Onderstaande manden op de foto hebben mij voor de man 9,- euro gekost en van de vrouw 7,50. Helemaal leuk toch?.

mandjes1
Mannen mand

 

mandjes2
happy woman mand

 

PMS mand:

Lieve mannen doe ons een plezier, 1x per maand is het niet teveel gevraagd om een lekker mandje aan je vrouw/vriendin te geven. Geloof me dat bevordert de sfeer. En voor de single ladies doe je zelf lekker een mand cadeau dat heb je verdiend ( zie mijn blog over PMS).

 • – Chocolade ( DUH)
 • – Kruik
 • – Tijdschrift
 • – Brownies
 • – Bonbons
 • – Dvd
 • – Thee
 • – O, ja had ik al chocolade benoemd…

Nog meer tips voor een cadeaumand zijn:

 • – Thee mand
 • – Bak mand
 • – Film mand: ( popcorn, m&ms, dvd, warme sokken, chocomelk)
 • – Kraammand
 • – Health mand
 • – Wijn pakket

Er zijn zoveel thema’s waar je een mand van kan maken. Persoonlijk vind ik het een kick om voor heel weinig een luxe mand te creëren.

Leuk als wij foto’s te zien krijgen van jullie manden..succes!!

Cadeau manden DIY

About Linda

5 thoughts on “Budget Cadeau Manden

 1. Die manden zien er echt ontzettend leuk uit! Ik had er toevallig laatst ook een gemaakt als cadeau voor een vriendin! 🙂

 2. Zeker leuk zo’n mand. Ik kreeg van mijn moeder met kerst vroeger vaak een doos met een thema, dus bijvoorbeeld een winterdoos met handschoenen en labello, een muts, kaarsjes etc…Of een doos met alles blauw etc…Ik vond dat altijd de leukste kerstcadeaus omdat het altijd een verrassing was en ik word gewoon blij van verschillende kleine dingen 😉

 3. Wat een leuke manden zeg! Ik heb ook wel eens wat leuks gemaakt voor de juffen aan het einde van het jaar, altijd erg leuk om te geven. Wat een goed idee zo’n schap vol, moet ik misschien ook maar eens aan beginnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

pink press 2024
Tips bij opvliegers Q&A over de overgang