Close

#ootd | Lekker naar het strand in deze budget outfit

Geniet jij ook zo van het zonnetje? Ik vind het heerlijk!! Ik fleur helemaal op als er een beetje zon is. Die grauwe dagen zijn niets voor mij. Bij de zon hoort voor mij zomerkleding, en dit keer heb ik een mega budget outfit aan! Je raad nooit waar mijn kleding vandaan komt…

Mijn budget outfit

De slippers heb ik gekocht bij BENT!

Was ik vroeger anti cheap en moest alles merk zijn, ben ik daar nu wat makkelijker in. Leuk is leuk! Ja toch? Ik merk wel dat nu mijn dochter een beetje in de puberteit zit, zij wel weer echt om merken begint te geven. Nog niet zo heftig als dat ik soms zie bij tieners. En gelukkig houd zij ook nog wel echt van de Primark en de New Yorker. Dat scheelt een hoop. Maar de gympen mogen al niet meer random zijn, en vraagt ze al maanden om een Gucci trui. Whahaha niet dus. Arm kind. Voor schoenen wil ik echt wel ruimte maken, maar een trui waar morgen 3 vlekken op zitten die er niet meer uit kunnen?

De slippers

De slippers die ik draag zijn Tommy Hilfiger schoenen, idd merkschoenen. Zoals ik al eerder aangaf, op schoenen maak ik echt een uitzondering. Slechte schoenen geven alleen maar blaren en pijn in mijn rug. Natuurlijk viel ik ook gewoon voor het uiterlijk. Ik wil al een tijde gouden slippers hebben, maar dus met een stoffen wreef. Ik heb alleen die rubberen slippers, en vind dat niet altijd even lekker zitten. Deze staan ook gewoon overal leuk onder. Vooral in de zomer, als je lekker bruin bent. Of wanneer je de mazzel hebt om de zon daarvoor niet nodig te hebben.

Maar waar komt nou die outfit vandaan?

Toen ik de persfoto’s zag geloofde ik het ook niet. Maar het is toch echt waar. Heidi Klum is een samenwerking aangegaan met de Lidl. Of all places. De Lidl! LIDL x Heidi Klum ligt al in de winkel, dus je moet wel snel zijn wil je niet met lege handen thuis komen. Alhoewel, wanneer ben je ooit uit de Lidl gekomen met lege handen? 

Heidi ontwierp met haar team een echt leuke zomercollectie met prachtige lange jurken, leuke broekjes en zelfs schoenen. Er is ook een hele leuke kindercollectie van, en zo kun je dus lekker twinnen met je dochter!

Wat vind jij van de kleding? Heb je de collectie al in de winkel zien liggen?

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

2 thoughts on “#ootd | Lekker naar het strand in deze budget outfit

  1. Oeeh leuke slippers zeg! Volgens mij zitten ze ook heerlijk!

  2. Oh bij de Lidl dat wist ik het. Ben nu vast al te laat. Maar verder heel leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang