Samen naar Build-a-Bear!

Al maanden hoor ik over Build a Bear. Ik denk dat Keira wel 100 filmpjes heeft gezien erover. Het concept kende ik uit London, daar zag ik het ook in een winkel, alleen om het als cadeau mee te nemen leek mij niks, het gaat bij Build a Bear natuurlijk grotendeels om de ervaring.

Build -A- Bear

Nu had Keira echt heel hard haar best gedaan op school, en waren we allemaal meer dan tevreden met haar vooruitgang. Ze had dus echt iets speciaals verdiend, en zo kwamen wij dus bij Build -a- Bear in Oberhausen, Duitsland uit. Vanaf Ede was het maar een uur rijden, dus dat is niet zo een drama. Het was ook nog eens in een mega mall, met winkels als Lush, een DM (hele goedkope drogist), Abercrombie, MAC en nog veel meer! We hebben dus nog behoorlijk wat geshopt, maar het doel was Build a Bear. Keira had haar vriendinnetje meegenomen, en ook haar ouders hadden als verassing voor haar dat zij ook een beer mocht uitzoeken.

Grote pret dus! Want tja, geen ongelimiteerd budget – zo een beer kan makkelijk oplopen tot 200€ – en ze moesten dus hun reken skills in de praktijk omzetten.
build a bear

De beer vullen, aankleden en nog meer!

Uiteindelijk hebben ze dus allebei de goedkoopste beer gekozen, zodat ze die nog flink konden pimpen! Na het kiezen van een lege beer, ga je naar de machine van geluidjes, daar kun je een standaard zinnetje, geluiden van Star Wars, je eigen stem of zelfs een liedje of alles bij elkaar kiezen. Keira koos een korte zin -I love you- want voor alle extra’s, betaal je extra. Dus dit was +6.95 bijv. Daarbij koos ze nog een bubblegum geurtje(3.95) wat in zijn pootje kwam, zodat je daar lekker aan kon ruiken. De verkoopster vult de beer precies hoe hard of hoe zacht je hem wilt hebben. Dan doet ze het geurtje en de speaker erin. Ook krijg je een hartje die je even goed in je handen moet wrijven, een kus en een naam moet geven. De beer van Keira heet Emma.

build a bear

build a bear

Uiteraard moest er een vlog komen!

Dress up time!

Na het vullen was het tijd om hem even te borstelen, föhnen en kiezen uit de vele kleding en accessoires, er was echt ZOVEEL keus. Je kon het echt zo gek maken als je wilt. De meiden kozen allebei voor het zelfde jurkje en schoentjes. De rest van accessoires hebben ze laten liggen, dit ivm hun budget en ze eigenlijk nog een EOS lipbalm wilden hebben, en nog een rondje Lush wilden maken. De juf had gelijk, ze hebben echt hun best gedaan op school, dat rekenen ging erg goed!

build a bear

build a bear

build a bear

build a bear

Als laatste mag je aan de computer. Daar voer je jouw naam in, en de naam van de beer. Je krijgt dan een echt geboorte certificaat! Net echt!
Ik zag nog een verjaardagsfeestje die je daar kan houden, maar ik bedenk me dat je dan wel een flink budget tot je beschikking moet hebben hoor. Een beetje zonde voor een teddybeer. Hoe leuk de ervaring ook is!

build a bear

Wij hebben de dag afgesloten met een bezoekje aan de foodcourt, lekker patatjes en als toetje hadden we een extra grote box van Dunkin Donuts. Keira is DOL op donuts, dus dat was een extra verassing. En hoe smerig ik donuts vind, zelfs ik kon niet van deze afblijven!!

Een geslaagde dag dus.

Ken jij Build a Bear al?

Je kunt Build -A- Bear vinden in Loop5 Gutenbergstraße 5 · 64331 Weiterstadt of in het Verenigd Koninkrijk.

Build a Bear Oberhausen is helaas permanent gesloten! (Update 2022)

 

 Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like

  1. Een dagtrip naar Oberhausen | Build a Bear | Legoland en meer!

    […] lieveling van veel kinderen. En anders dan willen ze er zeker weten naar toe. Bij Build a Bear kunnen ze een lege beer naar keuze uitzoeken. Deze word gevuld hoe hard of zacht zij hem willen. […]

%d bloggers liken dit: