Een bureau op de tienerkamer is super handig!

Bureau op een tienerkamer met multifunctionele kwaliteiten

Een bureau op een tienerkamer moet aan vele eisen voldoen. Pubers stellen nu eenmaal veel eisen en als je net als ik een tevreden tiener wilt hebben, is het zeker aan te raden er ook naar te luisteren.

Het heeft vele uren geduurd om eindelijk het ideale bureau voor een tienerkamer te vinden. Ik ben zelf eerst maar op onderzoek uitgegaan, maar de zoektocht werd al snel uit handen genomen. Uiteindelijk werd het een bureau van Eyoba.nl.

Waar moet het bureau aan voldoen?

Je tiener wil het waarschijnlijk niet horen, maar een bureau op een tienerkamer is in de eerste plaats toch echt bedoeld om huiswerk te maken. Dat het ook op bed kan of op de bank of aan de eettafel in de woonkamer is een veelgehoord excuus. Bij mij in huis tenminste. Een bureau is echter onmisbaar als je serieus huiswerk gaat maken. Er moet dus in elk geval ruimte zijn om er een laptop op te plaatsen. Dat je ook Sims 4 op de laptop kunt spelen is dan maar mooi meegenomen voor je kind. Tieners houden ervan om de ruimte te hebben. Dat is ook te vertalen naar de ruimte voor het bureau. Naast ruimte voor een laptop dient er dus nog meer ruimte te zijn. De mobiel moet namelijk ook een plekje krijgen net als de boeken voor het huiswerk.

Koekjes, drinken en chips verdwijnen wel eens ongemerkt naar boven en blijven rustig staan op het bureau tot je zelf de tienerkamer betreedt en de rommel maar opruimt. Ruimte is dus een vereiste en daarbij is het logisch dat je ook rekening houdt met de hoogte. Een bureau voor een tienerkamer valt dan ook net wat groter uit dan een kinderbureautje. Je hebt er geen barkrukken bij nodig, maar je snapt mijn punt. 

Stijl en design niet altijd jouw smaak

Tieners hebben een duidelijke eigen mening. Keira heeft gelukkig een heel goede smaak. Haar kamertje is overwegend wit, en dus zo ook haar nieuwe bureautje. Wit met genoeg ruimte voor frutsels en knutsel.

Maar ik ben het niet die uren op haar kamer zit en afwisselend huiswerk maakt en dan weer Sims 4 speelt, of nu een heel handige plek heeft om de tel neer te zetten voor een musical.ly.

Ik kom er ook niet meer vaak. Ik ben namelijk niet van plan om mij door een oerwoud van spullen te worstelen om het weer toonbaar te maken. Het moment dat de nieuwe kamer werd ingericht was wel fantastisch. Op dat moment werden de muren van een nieuw kleurtje voorzien en als klap op de vuurpijl kreeg ze dus een prachtig nieuw bureau. Geheel naar eigen smaak.

Ik had al veel bureaus laten zien, maar na mijn speurtocht is mijn puber toch maar zelf een zoektocht begonnen. Nu staat het bureau op de tienerkamer en is het sinds het moment van de grand opening van de nieuwe kamer alweer een slagveld geworden. Dat is niet meer mijn probleem. Kleine kindertjes worden nu eenmaal groot en daar hoort ook de verantwoordelijkheid bij van het schoonmaken. Wanneer mijn kind die verantwoordelijkheid ontdekt, is echter nog maar de vraag… Natuurlijk help ik haar wel, en scheelt het dat ze af en toe van die opruim aanvallen heeft en dan als een stoomwals haar kamer aanpakt…

Hoe is jouw kamer? Of die van je kinderen?


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  

9 thoughts on “Een bureau op de tienerkamer is super handig!

 1. Ik heb eigenlijk een gigantisch bureau. Hierop staan mijn computer en accessoires, wat kantoorspullen en mijn printer. Geheel in stijl met mijn andere meubels.

 2. Voor zolang ik me kan herinneren heb ik ook een bureau op mijn eigen kamer! Handig om je af te zonderen om je werk te doen!

 3. Wij gaan deze vakantie de kamer van mijn oudste dochter uitmesten en ruimte maken voor een echt bureau

 4. Heerlijk om te lezen. Zo kan ik me vast voorbereiden voor over een paar jaar…
  Uit eigen ervaring weet ik inderdaad hoe belangrijk een bureau is!

 5. O man. Jop gaat het echt zwaar krijgen met keira Haha. Wat een dame al! En ja, k heb het al vaker gezegd. Ze heeft echt een leuk kamertje!

 6. Zo mee eens!! Een bureau is onmisbaar…!! Ik heb er als puber uuuuren aan doorgebracht! Heerlijk! NIet alleen om te leren/studeren maar ook om mijn nagels te lakken, te tutten enz..
  Ideaal zo een ding op de slaapkamer.

 7. Leuk om te zien! Ik heb zelf een bureau met een losse witte plank en 2 Alex kasten van Ikea die dienen als poot.. hierin bewaar ik mijn beautystash 🙂

 8. Mijn kinderen hebben een bureau van Ikea. Dat is een witte plank met zo’n wit ladeblok er onder dat ook als poot dient.

Comments are closed.