De leukste cadeaukaarten om te geven

De leukste cadeaukaarten om te geven

Veel mensen vinden cadeaukaarten maar onpersoonlijk of niet gezellig om te geven. Ik wordt er juist heel blij van! Lees hieronder waarom, en ik weet zeker dat jij ook fan wordt van cadeaukaarten geven.

Hieronder een lijstje met de leukste cadeaukaarten

  1. De Google Play card is naast de volgende kaart de favoriet van mijn dochter. Ze is dol op games spelen, en sommige spelletjes zijn betaalde spelletjes. Ook kan ze hier apps mee kopen om video’s te bewerken bijvoorbeeld. Wat ik erg fijn vind van de Google Play card is dat ze het op hun eigen telefoon op tablet kunnen gebruiken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat ze al per ongeluk van jouw geld van alles downloaden en zo hoge kosten maken zoals pas bij een vriendin gebeurde!
  2. Roblox. Ik heb het geloof ik al vaker gezegd, maar mijn kind speelt graag op Roblox. Het is een mega sociaal spel, want je kunt al je vrienden toevoegen. Wel even opletten dat ze geen vreemden toevoegen, je hebt altijd rare mensen ertussen zitten. Op YouTube vind je heel veel gamers als Meisje Djamilla en Job YouTuber die je van alles over Roblox vertellen. Handig om te kijken zodat je weet wat het precies is waar je kind zo enthousiast over verteld.
    Roblox is gratis, maar je kunt dus upgraden, kleding voor je karakters kopen, of andere leuke hebbedingetjes die je verder krijgen in het spel. Daarom koop je dus een Roblox giftcard en kun je het betalen zonder dus ergens je bankgegevens in te moeten voeren.
  3. Zag je rijen bij Rituals toen mensen hoorden dat hij dichtging? Gelukkig is Rituals ook online verkrijgbaar en kun je daar ook gewoon een cadeaukaart voor geven. Hoe leuk is dat? Geen lange rij ook.
  4. En als je weet dat iemand houd van lekkere luchtjes, of zoals mijn puber dol op make-up, dan is de Douglas gift card een super cadeau! Ze hebben bij Douglas trouwens als enige de hele Kylie Jenner beauty lijn. Veel tieners zijn dol op haar, en zijn aan het sparen om ook maar iets van die lijn te kopen.
  5. Bij Coolblue vind iedereen wel iets. Een cadeaubon is dus een prima cadeau. Dit is ook weer zo een geval van als iemand aan het sparen is voor bijvoorbeeld de nieuwste slowjuicer, of een headset, dan kun je daar op deze manier aan bijdragen. Het is gewoon net wat leuker dan geld geven.
  6. Weet je dat iemand een echte planten en bloemen fan is maar heb je geen idee wat ze wel of niet leuk vinden? Of kun je niet even langs om een plantje te brengen? Dan kun je een cadeaukaart kopen van Intratuin. Kunnen ze zelf op hun gemak lekker uitzoeken wat wel en niet leuk is.

Zo heb je echt heel veel cadeaukaarten bij Primera waarmee je echt iedereen wel blij mee kan maken. Het hoeft helemaal niet zo een saai verhaal te zijn als je eerst dacht.

De leukste cadeaukaarten om te geven

Belangrijke tip bij cadeaukaarten

Dit is hoe je de cadeaukaarten cadeau geeft. Natuurlijk kun je het in een envelopje doen, maar hoe leuk is dat om uit te pakken? Hier moet je echt werk van maken. 

Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie doos met van dat tissuepapier erin. Een strik eromheen en je hebt een super chique cadeau die leuk is om uit te pakken. Voor de kleintjes kun je er een echt feest van maken. Pak een grotere doos en doe er een paar opgeblazen ballonnen in met het kaartje aan een touwtje eraan. Je kunt ook een zachte knuffel nemen en de envelop tussen de pootjes plakken. In alle gevallen kun je natuurlijk ook denken aan chocola of andere lekkere snoepjes om de doos op te vullen. Nu hoef je nooit meer een saai envelopje te geven. En ja je betaald iets meer, maar je kunt dit dus ook opsturen, hoe leuk voor de ontvanger! Helemaal met deze stressvolle dagen, of als je niet zeker weet waar je iemand echt blij mee maakt is dit zo een uitkomst!

Ben je op zoek naar nog meer cadeautjes kijk dan even op onderstaande blogs:

Veel plezier met de tips, ik hoop dat je er iets aan hebt.Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like