Close
valentijnsdag

Cadeaus voor hem en mij op Valentijnsdag

Ik ben dol op Valentijnsdag, je zult deze week dus ook best wel wat blogs vinden over Valentijnsdag!! Ik hou gewoon van romantiek, en bovendien ben ik ten huwelijk gevraagd op Valentijnsdag! 

Cadeau voor hem!

Mijn man draagt het liefst overhemden. Echt waar de hele kast hangt vol. Helemaal nu hij de strijkvrije overhemden heeft ontdekt. Dan zie je er gewoon goed uit zonder al te veel moeite. Dit weekend hebben wij oppas (Valentijnsdag valt op een woensdag, met school en alles niet heel handig) en heb ik een super gaaf shirt voor hem.

Dit overhemd is van Van Gils, een super mooi merk, en het materiaal is ook erg fijn. Ik zat er ook over te denken om nog 1 van de Gant overhemden voor hem te bestellen. Ik zag dat daar zo een mooi lusje in zit om je overhemd mooi op te hangen in een kleedkamer, en een extra knoopje zodat je stropdas goed blijft zitten.

Date!

Dit is eigenlijk voor ons allebei gewoon. Wij hebben het de afgelopen maanden zo ontzettend druk gehad, dat we gewoon geen tijd hadden om echt even samen iets te doen. Nu is het huis nog helemaal niet af, maar we vonden het echt tijd voor een date. Ik vermoed dat we lekker naar de sauna gaan als ik de cadeau bon kan vinden die we hebben gehad, of misschien gaat uit eten of zo. Als het maar gewoon even met zijn tweetjes is. Anders verlies je elkaar zo uit het oog, en ben je alleen nog bezig met de kinderen of het huis en werk.

Sexy mama

Nog iets voor hem, maar ook voor mij is een hele mooie body. Ik ben dol op body’s, en draag bijna geen gewoon ondergoed meer. Dit staat mij gewoon veel beter, en zit veel lekkerder. Ik hou heel erg van sexy lingerie maar dan wel in de vorm van een mooie body. Deze was nog lekker voordelig ook, en hij is van Marlies Dekkers. Mijn man houd heel erg van lichtblauw, en ik denk dat ik hem wel blij kan maken met zo een setje. Het is toch leuk om af en toe een beetje op te tutten voor elkaar vind ik. Bij de body kwam ook een hairstraightener van Sapph (actie?) dus daar kan ik mijn haar een keer weer mooi mee doen.

Wat zijn jouw plannen voor Valentijnsdag?

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

11 thoughts on “Cadeaus voor hem en mij op Valentijnsdag

 1. Wat romantisch dat je ten huwelijk bent gevraagd op Valentijnsdag! Ik heb niet echt plannen voor 14 februari, maar mijn man krijgt een lekker chocolade pakket in de vorm van gereedschap (hij is timmerman). De body is super mooi!

 2. Wow die body, heel mooi!
  We hebben geen plannen voor Valentijnsdag eigenlijk, doen er niet aan.

 3. Wauw die body is mooi zeg! Ik heb mijn vriend een Levi’s shirt gegeven, hij heeft mij een mooie sportbroek gegeven (cadeautjes kwamen wat vroeg dit jaar haha). Met Valentijn zullen we waarschijnlijk in een pizzeria stranden 🙂

 4. Wij doen niets aan Valentijn
  Maar voor jullie is het natuurlijk een extra speciale dag km nooit te vergeten

 5. Leuke tips! Wij doen meestal niks voor Valentijn maar onze trouwdag is een week later dus dat zou ook wat dubbelop zijn. Veel plezier op jullie date!

 6. Wat een mooie body! Ik hoop dat jullie een toffe date gaan krijgen en een beetje kunnen gaan ontspannen. T is welverdiend!

 7. Wij bestellen elk jaar een pizza van een mega goede pizzaria hier op de hoek (geen afhaalpizza of) en kijken dan de romantische komedie Zot van A (vlaamse versie) heerlijke traditie en perfect combineerbaar met kids :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang