Close

De leukste verjaardag (of Sinterklaas) cadeaus voor een bijna puber

Mijn meisje wordt volgende week 11, en in mijn beleving is niemand wisselvalliger dan een bijna puber. Misschien pubers of peuters? Gelukkig kreeg ik wat hulp en kon ik zo een lijstje samenstellen met de leukste cadeaus voor een bijna puber.

Cadeaus voor een bijna puber meisjes

Ik zeg wel bijna puber, maar ze zit er volgens mij al vol op in! Inclusief drama en makkelijk op hun teentjes getrapt. Je moet dus vooral goed opletten dat het niet te kinderachtig is, maar ook dat ze nog geen 18 zijn zeg maar. Die fishnets die ze graag wil hebben kan ze dus lekker vergeten.

Maar hoe zit het met speelgoed. Voor de kinderen tot een jaar of 9 is dat heel goed vertegenwoordigd overal, maar een meisje van 11 is nog steeds een kind die ook wil spelen. En niet alleen met haar kleine zusje of op haar telefoon.

squishies zijn leuke cadeaus voor een bijna puberSquishies en slijm

Mama, ik wil graag een squishy van slow rising foam. Say what? Ik moest even Googlen, en een paar bestellingen later (banggoods.com is snel en heel goedkoop!). Het lijkt een beetje op de stressbal. Maar dan wat zachter. Je kunt er lekker in kneden, en de slow rising betekent dus dat het even duurt voor het weer in de oude vorm terug komt. Je hebt ze echt in alle vormen, en zijn leuke dingen om te verzamelen. Wat dacht je van een hele dim sum collectie, panda beertjes, stokbroden een ijsje of een eenhoorn walvis?

Slijm is een lekker goedkoop cadeau, je hebt wat lenzenvloeistof, lijm en scheerschuim nodig en de kinderen zijn uren bezig. Jij ook daarna met het schoonmaken, dus ik ben voor de squishy.

 

Tip! Heb je binnenkort een verjaardag dan zijn ze leuk om uit te delen. Je hebt hele grote, maar ook kleintjes die aan een sleutelhanger passen. Ik kocht er 30 voor 2.50 inc verzendkosten. Ook leuk voor in de schoen!

 

Musical.ly, musical.ly en muscial.ly

Bij jou ook zo populair? Hier is het niet te houden. Wel leuk om zo te leren hoe ze filmpjes maken, compositie, licht.. ze wil graag zangeres en regisseur worden dus dat past wel. Nou was ik gisteren op een bloggerslunch van Vtech. En daar kreeg ik een Vtech Kidi Superstar. Dat is een microfoon met verschillende liedjes. Je kunt de liedjes meezingen, maar ook zelf liedjes maken. Er zit ook een stemvervormer op wat best van pas kan komen. Vooral voor dat haar zanglessen beginnen zeg maar. Ook super leuk op een feestje denk ik? Karaoke met zijn allen?

 

Speelgoed cadeaus voor de bijna puber

Zo kwam ik op de bloggerslunch van Vtech nog een ander leuk speeltje tegen. De VTech Kidizoom Flix. Een mini robot op pootjes die flexibel zijn en je dus overal aan vast kunt maken. Zo kunnen ze dus onwijs leuke vlogs maken. Maar ook op hun kamer zetten zodat ze zien wie er aan hun spullen ziet (pas op Miya!). Er zitten spelletjes op en een soort van Snapchat functie waarmee je de foto’s kunt bewerken. Altijd leuk zoiets!

Bij Hasbro kregen wij ook een preview van het speelgoed dat binnenkort in de winkels ligt. Daar was natuurlijk de klei favoriet. Want dat kun je zo lekker kneden. Ook de Nerf is echt grappig speelgoed. Je kunt tegen elkaar schieten, wedstrijden houden etc. Toevallig waren we deze zomer een dagje op de camping en daar had iedereen wel een Nerf en deden bijvoorbeeld de kinderen tegen de volwassenen, zelfs de tieners deden mee. Super ook voor de interactie met de kinderen en om ze buiten te krijgen.

Kleding!

Ja hier kun je niet omheen. Hoe vroeger kledingbonnen saai en suf waren, nu groeien ze elke 5 minuten uit hun sokken, en is ook hun smaak anders om de 10 minuten. Kledingbonnen zijn dus ideaal. Weet je de smaak en de juiste maat, dan kun je nu echt wel scoren met dat leuke shirtje.

Games

Met games kun je natuurlijk niet misgaan. Keira speelt op het moment de Sims4, maar ook Minecraft is voor kinderen op deze leeftijd heel populair. Tegoed voor iTunes is ook voor iedereen met iPad of iPhone heel erg welkom!

Heb jij nog leuke tips?

❤Judith

lees ook:

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

13 thoughts on “De leukste verjaardag (of Sinterklaas) cadeaus voor een bijna puber

  1. Jeetje, hoe speelgoed toch veranderd door de jaren heen ! Die Squishies lijken me toch maar vreemde dingen haha. Anderzijds zie ik dan ook weer klassiekers die altijd terugkomen. Ik herinner me ook nog een soort van VTech Kidi Superstar, alleen werden mijn liedjes opgenomen op cassette 😉

  2. Bij ons eigenlijk niet zo hoor, maar ik weet dat de rest van de NL kinderen het wel leuk vinden

  3. Ja die squishy is vooral leuk in de schoen of als beloning voor een goed cijfer.. Ik denk dat wij voor een videokaart uitbreiding gaan zodat ze op de laptop kan uitbreiden met sims

  4. Ohh ja vooral Squishy kan ik mijn dochter enorm blij mee maken. We hebben het vanmorgen nog over de december cadeaus gehad, maar het worden dit jaar vooral PS4 en Nintendo games denk ik…want speelgoed is er al genoeg 🙂

  5. Zeer herkenbare verjaardagwensen. Over een aantal weken hebben wij hier ook weer de verjaardagen op de kalender staan. Ik hoorde nu ook dat ze graag Grossery Gang poppetjes wil voor haar verjaardag

  6. Squishies vond ik een paar jaar geleden ook helemaal geweldig. Ik heb eens gekeken op Banggoods.com, en het is echt heel goedkoop. Dat zal ik onthouden!

  7. Aaah, die Squishies toys ken ik, heerlijk, vind ze zo leuk! Je hebt goede ideeën beschreven! Leuk dat je je eigen dochter zo als voorbeeld hebt genomen. Goed bezig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang