Close
De allerleukste cadeautips voor meisjes van 6 tot 12 jaar

Cadeautips voor jouw VSCO girl!

Heb jij ook een VSCO girl ((spreek uit als Visko) in huis? Dan zijn dit echt de cadeautips waar je mee aan kunt komen. Ook leuk voor de gewone meisjes.

Wat is nou weer een VSCO girl?

Geen idee wat nou een VSCO girl is, maar je was toch nieuwsgierig naar de cadeautjes? Nou een VSCO girl is het bekende filter meisje. Ze zit graag op TikTok (of ze nou wel of niet publiceert, ze vind de dansjes en de vele filters gewoon erg leuk). De oudere versie draagt high waist wijde jeans, een crop top, vans en vaak een oversized overhemd en uiteraard een scrunchie. Vaak ook een grote bril. De jonge versie draagt vaker een legging met een oversized trui en stoere sneakers. Uiteraard mag ook hier de scrunchie niet missen.
Wat ze leuk vinden? Nou precies dit hieronder:

cadeautips voor meisjes

De NaNaNa Dolls

Dit jaar is er een nieuwe NaNaNa doll. Ze is prachtig en zoet. En ze komt in regenboog, zwarte of roze fluffy rugtas. De rugtas is tevens ook de kamer van de pop. Super goed bedacht. De tas past helemaal in de VSCO fluffy stijl. Hier heeft het al meerdere gillende meisjes opgeleverd toen ze de tas in Miya haar speelhoekje zagen staan.

Het VSCO girl invulboek

Dit VSCO girl invulboek is echt een 2.0 knutselboek. Met leuke quizzen, kleurplaten, een soort van dagboek element en heel veel knutseltips. Ook handig te vragen aan de grootouders die vaak een educatief of handig cadeau willen geven.

In hetzelfde idee voor pubers zit het Burn After Writing boek. Ik heb hem zelf voor volwassenen, en ook aan een vriendin gegeven. Mijn puber heeft dus de puber versie. Het is een boek met alleen maar vragen over jezelf en je diepste gedachten en gevoelens. Wat vind JIJ echt leuk, en juist niet. Het idee is dat we van alles delen op social media en met iedereen. Dit boek dus absoluut niet. Je vult alles in, en doordat je als je helemaal klaar bent het boek moet verbranden (onder toezicht bij pubers)kun je dus je ECHTE gevoel opschrijven. Niet wat je denkt dat iemand wilt horen, of wat gepast zou zijn, maar wat je echt denkt. Eyeopener!

Scrunchies

In alle kleuren, maten, verschillende stofjes etc. Je kunt van dit in stof gedraaide elastiekje nooit genoeg hebben.

Animal Crossing Nintendo Switch

Animal Crossing op de Nintendo Switch is toch wel het spel van 2020. Niet alleen voor de VSCO girl, ook volwassenen hebben er echt plezier in.

Skechers Reversable Sequins

Oke, hoe stoer zijn deze Skechers met reversable sequins? Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar mijn kind houd van die reversable sequins. Je weet wel van die glitter dingen die iets anders zijn als je erover heen wrijft. Het fijne met Skechers is wel dat je dan zeker weet dat je kind goede schoenen draagt. Ze zitten altijd goed en lekker. Deze met sequins is in meerdere kleuren te krijgen, maar hier was zwart met kleur wel favoriet.

De SuperSuper fiets

Op de Super Super fiets is een grote bak voorop onmisbaar. De fiets zelf mag voor de oudere VSCO girl het liefst in het zwart, wit of donkerblauw. Voor de kleinere is mintgroen, roze en rood echt de kleur. Kleine Miya rijd nu op een mintgroene SuperSuper fiets. Deze zijn een wat grover model, en zijn goed stevig. Zij fietst op haar eigen fiets naar school, en dus is het fijn dat de wielen net wat groter zijn, en de fiets goed stevig is en van goede kwaliteit.

Ik hou van zoeter dan zoet

Hiermee maak je de meisjes van alle leeftijden blij! Zoete geurtjes! Denk aan een lekkere bodylotion bijvoorbeeld van The Body Shop, die zijn mierzoet. Of wat dacht je van de FA douchegel. Die ruiken ook alsof je in de suiker bent gedipt. Heb je meer te besteden dan zijn de bodyspray en douchegel van Bath and Bodyworks echt heerlijk. Als je toch aan het shoppen bent, bestel voor jezelf zo een kaars, super lekker! De So…? bodysprays zijn extra leuk voor de wat jongere meiden. Miya heeft de Candy Floss en ze ruikt nu letterlijk naar suikerspinnen. Ik ontken noch bevestig dat ik stiekem een beetje op de banken en de gordijnen spuit voor die lekkere zoete geur.

Veel plezier met shoppen!

leuke cadeautjes voor een meisje

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang